7 Eylül 2014 Pazar

7 Eylül 2014 - Astrolozi



Ay, haftanın son gününe Kova burcundaki hareketi ile girmekte.. Kova, hayatımızı bir fark yaratmak için insanlık adına kullanma arzusunu temsil eder. Bağımsızlık ve özgürlük, her ne kadar anahtar kelime de olsa, son derece sosyal olmak isteyebileceğiz bugün. İdealis ve entellektüel her fikir, bizleri mıknatıs gibi çekebilir. Çevremiz insanlarla dolu olsa da, aradaki mesafeyi korumak tam Kova'ya uygundur; bir anda set koyabiliriz. Zihnimiz ise farklı yeni fikirler ve kavramlarla oyum oynamaya bayılacaktır; ama tabii bu bazı durumlarda ortamlardan uzaklaşmış görünmeye de itebilir bizleri..

04:05'te Ay ve Kova'nın yöneticisi Uranüs arasında ılımlı bir görünüm oluşacak.. Sabahın bu kör saatinde ayakta olanlar tez canlılık, telaş, çabukluk, garip bir karın ağrısı eşliğinde heyecan hissedebilirler; ancak rahatsız edici değil, hoş bir etki şeklinde olacaktır. Kendimizi, hayatımızı, çevremizi canlandırmak, yeni bir hava vermek, sanki her şeyi yeniden düzenlemek gibi bir dürtü ve ihtiyaç hissedebiliriz. Evimizde, iş ortamımızda, bulunduğumuz her hangi bir mekanda ufacık da olsa bir değişiklik arayışı veya durumları, olayların akışını değiştirme isteği verebilir.

08:31'de Ay ve Satürn arasında sert bir kare oluşuyor; bence bu Pazar sabahı yataktan pek erken kalkmayın. Kısa süreliğine ani bir depresyon veya duygusal bir karamsarlığın ortasında bulabiliriz kendimizi. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görmeme gibi düşünceler yoğunlaşabilir ve otorite figürleri başta olmak üzere çevremizdekilerle ilişkilerimizde buz gibi bir hava esebilir. Duygularımız ve düşüncelerimiz gerçeğe uymayacaktır. Erken saatte önemli görüşmeler varsa, işler pek yolunda gitmeyecektir. Kendimiz hakkında olumsuz düşünmemeye gayret etmeli, yetersiz ve değersiz olduğumuz olduğumuz gibi bir fikre kapılmamalıyız. Hele bir de geçmiş olumsuz tecrübelere dalarsanız, işin içinden pek çıkamayabilirsiniz.. Bırakın zaman aksın.

20:18'te Ay ve Mars arasında sert bir kare daha var sırada.. Sabah saatlerinde üzerinizden olumsuz enerjileri atmayı beceremediyseniz, akşam da kavga, gerginlik, alınganlık, münakaşa, düşünmeden kafa kol girişme saatlerine mazur kalabilirsiniz. Aslında kafaya takılan şeyler önemli konular olmasa dahi, bu saatlerde bunu görmek zor olabilir. Aşırı özgüven yükselmesi, düşüncesizce gelişebilecek girişimlere ve tabii ardından da pişmanlığa sebebiyet verebilir. Dikkatli olmazsak, ufak tefek kazalara da açık olabiliriz. Mars'ın yükselttiği tansiyonu,, spor gibi yüksek fiziksel enerji harcayabileceğimiz fiillere kullanmak en doğrusu olacaktır..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder