27 Eylül 2014 Cumartesi

27 Eylül 2014 - Astrolozi

 
Ay, yepyeni bir güne Akrep burcunda ilerleyerek giriyor; sessizce kendi yolunda ilerlemeyi tercih ecen ancak kışkırtıldığında kuyruğundaki iğneyi keskin sonuçlar yaratabilecek şekilde kullanabilecek olan Akrep'in enerjisini içimizde hissedebiliriz.. Derin düşünceler, kuvvetli sezgiler ve hayatı ciddiye alan davranışlar, hafta sonunun ilk gününe hakim olacaktır. Hayatın tüm sırlarını öğrenmek, yeni şeyler araştırmak, keşfetmek, gizler ilgimizi çekecek konular arasında. Muazzam bir dayanma gücü ve olağanüstü irade, gün içinde karşılaşabileceğimiz zorluklar karşısında bizi sağlam bir kaleye dönüştürebilir.
 
03:52'de Ay ve Neptün arasındaki ışıldayan su üçgeni sayesinde, gerçek dünyadan uzaklaşıp, iç dünyamıza çekilmemize neden olabilecek, sezgilerin ve duygusal algılarımızın daha yüksek olacağı, hissetme ve doğru duyumlar alma yönünde açık olabileceğimiz bir erken sabah uyanmamız mümkün. Sanatsal ve yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenmek, üretken olabilmek adına olumlu kullanılabileceği gibi, güneşin doğuşu ile birlikte niyet, dua, meditasyon, namaz gibi ruhani çalışmalar adına da uygun enerjileri bulabiliriz. Rüyalarımızı daha net hatırlamamız ve düşüncemize gelen şeylerin gerçekleşmesi, niyetlerimizi de isabetli yapmamız adına önemli olacaktır.
 
14:25'te Ay ve Pluto arasındaki ılımlı görünüm nedeniyle; içimize yapacağımız yolculukla bazı hislerimizi analiz etmek ve duygularımızın gerçek nedenlerini tesbit edebilmek mümkün. Bu saatlerde, ilgilendiğimiz konuları araştırmak, derinlerine inmek hatta bir fikri kafaya takıp esiri olabilmek de olası; her türlü fanatizm içeren düşünce şekillerinden uzak durmakta da fayda var.
 
21:00'de Ay ve Chiron arasındaki üçgen açı ile, hatalarımızı, zayıf olduğumuz yanlarımızı daha net görebilir, bu detayları iyileştirme yolunda iradeli kararlar alabiliriz. Çevremizdekilere de yaydığımız enerji ya da verdiğimiz fikirler şifa tadında olabilir. Ancak bazı problemleri küçümsemek, 22:38'deki Ay ve Jüpiter arasındaki sert kare nedeniyle, ileride karşımıza başka sorunlar çıkarabilir. Akşamın bu ilerleyen saatlerinde kendimizi dev aynasında görmek, sorunları gereğinden hafife almak, etrafımızda kibir olarak algılanabilir. Aşırı iyi niyet bazı sorunlu noktaları kaçırmamıza ve görülmesi gereken önemli detayları atlamamıza neden olabilir.
 
 
Astrolozi
 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder