25 Eylül 2014 Perşembe

25 Eylül 2014 - Astrolozi


Terazi Yeni Ay fazının içinde ilerlemekte olan Ay, duygularımızda kararsızlık belirsizlik, hatta bazı işlerimizde netsizlik etkisi verebilir; bu günden itibaren ise gökyüzünde Ay daha görülür olacağından bu hislerde azalma hissedilecektir. Hareketlerimizde nezaket ve sıcaklık daha öne çıkabilir ancak bir haksızlık karşısında ise bir savaşçıya dönüşebilir ve kendini savunamayan insanların kahramanı haline dönebiliriz. İyi bir sırdaş iyi bir dinleyici olmak gün içinde bizi hem rehber hem de iyi bir sırdaş yapabilir.

Terazi öncü bir burç; Pluto ve Uranüs arasında, hayatımızdaki önemli değişimlere, dönüşümlere mekan hazırlayan kare de öncü grupta. Yani bu kare Ay'ın Terazi geçişiyle tetiklenmekte; 04:39'da Ay ve Pluto arasında sert bir kare de buna vesile olacaktır. Sabah erken saatlerde olmasına rağmen etkisini yataklarımızdan kalkarken hissedebiliriz. Duygularımı sert bir şekilde start alabilir; ani çıkışlar yapmak adına maalesef uygun bir zemin. Duygusal güç mücadelelerine girmek, istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda bırakılıyormuş duygusuna kapılmak, karşımızdakileri yok yere sinirlendirmemize neden olabilir. Ancak kendimize karşı eğer dürüst isek, içimizdeki bu duygusal çıkışların gerçek nedenlerini sorgulayabilmek adına ideal bir erken sabah olacak gibi. Kıskançlık, hırs, kin, baskıcı ve kırıcı tavırlar sergilemekten mümün olduğu kadar uzak durmakta yarar var.

12:20'de Ay ve Jüpiter arasında ılımlı bir etkileşim gerçekleşiyor; hemen ardından da 12:30'da Ay ve Uranüs karşıtlığı oluşacak. Gökyüzü aslında harika bir görünüme hazırlanıyor ancak gün ortasında bu bizi biraz değişim, özgürlük, her zamankinden daha değişik bir şeyler yapmak adına kamçılayacaktır. problemlerden kaçmak, pembe gözlükler takmak mümkün. Çevremizdekilerle duygularımızı paylaşma dürtüsü görülebilir. Grup aktiviteleri, alışılmadık organizasyonlar düzenlemek adına olumlu kullanılabilir. Özellikle pazarlama veya halkla ilişkiler gibi, ikna gerektiren işlerde değişik fikirler işinize yarayacaktır.

Az önce bahsettiğim harika görünüm 21:18'te gerçekleşiyor; Jüpiter ve Uranüs üçgeni. Normal rutin hayatımıza, taze heyecanlar, güzel deneyimler ekleyebilecek, güçlü pozitif bir transit. Etkisi tüm haftasonuna yayılabilir. İstek, canlılık, yaratıcılık, zenginlik ve büyüme verir. Daha önce hiç aklımıza gelmemiş bir konuda yeni keşifler yapmamıza, farklı boyutlar yakalamamıza yarayacaktır. Bu etki altında yaşamı değerlendirmemiz çok daha yapıcı ve akılcı olabilir; dolayısı ile daha önce farketmediğimiz güzellikleri görmemiz ve yaşamımıza dahil etmemiz olası. Ani değişimlere neden olabilecek bu transit, hiç beklemediğimiz şanslar getirmesi de mümkün. Kumar, piyango gibi şans oyunları, umulmadık hediyeler gibi şans anlamına gelebildiğinden aslında dikkatli olmak gerek. Temelde şanslı değilseniz veya başka bir ters etki haritanızda varsa, sonuç beklentilerinizi karşılamayabilir. Hızlı öğrenme, çabuk kavrama sayesinde düşünebilme kapasitemizde artış olacaktır. Yeni icatlar adına da harika bir dönem. Eğitim, hukuk, seyahat, medya, internet ve yurtd dışı ile ilgili tüm işlerinizde sürprizlere açık olun..  Bu açıdan evvel gerçekleşecek 20:41'deki Ay ve Kuzey Düğüm'ün kavuşumu ise; bu sürpizlerin hayatlarımızda kadersel roller oynayabileceğini fısıldıyor..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder