30 Eylül 2014 Salı

30 Eylül 2014 - Astrolozi


Sabaha karşı uyandı; baktı ki saat 04:00.. Off dedi daha çok erkenmiş, ben daha uyuyayım diye düşünürken; kafa bu ya, değişik düşünceler aklına düştü.. Herkese verdiği o aklları neden bir türlü kendinde uygulayamıyordu ki.. Bir becerebilse, hayatı amma değişik olurdu.. (04:00 Ay - Chiron karesi). O istediği hobisi onu ne kadar mutlu ederdi; ya da o söyleyemediklerini bir ifade edebilse.. O gün keşke o çocuğa yardım edebilseydi.. Neden sevdiği bir işte çalışmıyordu ki... Kafada deli sorular, uykunun ipleri kaçmak üzereydi. Derken olmuş gibi hayaller üretmeye başladı zihni. Gerçek gibi geliyordu hepsi.. Evet artık hepsini uygulayacağım diye karar verdi, sıcacık yatağın içinde.. Hayatımda değişikliklere, yeni motivasyonlara ihtiyacım var.. Ömür dediğin su gibi akıyor, bir yerden start'a basıp, harekete geçmem lazım.. (04:46 Ay - Uranüs üçgeni).. Gözünün önünde listeler hazırlarken, tekrar uykuya geçmişti bile; off huzur vardı içinde..

Gözlerini açtığında saatine bir bakış attı; 06:28'di.. Sanki 2 gün uyumuş gibi dinlenmiş hissediyordu. Sanki yataktan çıkınca önünde müthiş bir gün varmış gibi hissetti. Ödenecek faturalar, yetiştirilmesi gereken o sevimsiz sunum, patronuyla konuşması gereken o detay, çocuğun servis şoförüne söylenecekler.. hiç ama hiç biri umurunda değildi.. İçi coşuyordu kendine anormal bir güven duyarak, bugün hiç bir şey neşemi bozamaz diye düşündü (06:48 Ay - Jüpiter üçgeni). Çevresinde de sadece enerjisi yüksek kişiler olsun istiyordu; düşük enerjililere tahammül edemezdi bugün.

Bir yerden başlayacaksam, önce elimdekileri bir düzene sokmam, biriken işleri toparlamam gerek diye düşündü (Ay Jüpiter açısından sonra tüm gün boşlukta). Bu fikirlerimi uygulayabilmem için kafamın temiz olması gerek. Zaten kendini atom karınca gibi kuvvetli hissettiğinden, işler gözünde büyümedi. Tüm gün gözlerinde sanki pembe gözlükler vardı; aynada bile kendine bir başka görünüyordu. Bu günü, bundan sonraki yaşamının ilk günü olarak belirledi ve evden çıktı. 

Sabah saatlerinde her şey istediği gibi gitti; öğle saatlerinde yemeğe çıktığında o sabah hayalini kurduğu hobisi ile ilgili bir eğitime giden arkadaşı ile karşılaştı. Bu ne tesadüftü; uyku arasında hayal kur, sonra sanki ısmarlanmış gibi karşına çıksın.. Bu kader diye düşündü (12:45 Ay'ın Ay Düğümlerine olumlu açıları)..

Evet biliyordu; tüm hissettikleri doğruydu.. Aynen bu şekilde devam etmeliydi..


Astrolozi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder