20 Eylül 2014 Cumartesi

21 Eylül - 27 Eylül Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç

Hafta başı, günlük çalışma hayatınızda oluşabilecek bazı krizlere çözüm imkanı bulabileceksiniz; bazı projeler, bazı problemler biraz destekle yoluna girebilir. Sağlık konusunda da iyileşme söz konusu. Pazartesi Güneş, bir ay kalmak üzere 7. evinizdeki Terazi burcuna yerleşiyor; bu süre içinde ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, bazı anlaşmalar, belki taşınma işlerinizde hızlanmalar, netleşmeler olabilir. Gerekli gördüğünüz konularda profesyonellere danışmak, ilişkilerinizde adil ve objektif davranışlar içinde olmak, size yarar sağlayabilir. Bu arada, haftanın ilk günlerinde, yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama işlerinde yanıltıcı enerjiler iş başında olacak. Çok daha dikkatli olarak bu konularda konsantrasyona ihtiyacınız olabilir. Ayrıca uykusuzluk, zehirlenmeler, alerjik reaksiyonlar yaşanabilir; geçici bir etki, ancak yine de dikkatli olmakta yarar var. Zihninizi olur olmaz şeyler için fazla yormayın, dikkatinizi dağıtmayın. Haftanın ikinci yarısı, yaratıcılığınız ve yetenekleriniz bazı ani gelişmeler karşısında size yardımcı olacaktır. Hızlı gelişen bir aşk ilişkisi, ani bir bebek sürprizi, yaptığınız işte birden ün kazanmanız, riskli girişimlerde kazanan taraf olmanız, arkadaşlarınızla değişik, alışılmadık maceralar yaşamanız mümkün. Ani vereceğiniz bir kararla, şimdiye kadar ilgilenmediğiniz hobinizle ilgili olarak eğitim ya da seyahat bile yapmaya kalkabilirsiniz. Haftanın ikinci yarıcı sizi şaırtacaktır, keyfini çıkarın...

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı sevgiliniz, çocuklarınız ile ilgili konularda ortaklaşa alınacak kararlar size yarar sağlayacaktır. Yetnekleriniz ile ilgili ortaklık yapmak ya da yetkililerden fikir almak adına uygun günler. Pazartesi Güneş, bir ay kalmak üzere 6. evinizdeki Terazi burcuna geçiyor; bu sürede çalışma hayatınız, günlük işleriniz, yardımcılarınız, iş arkadaşlarınız, müşterileriniz, kiracılarınız ve varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili konular netleşebilir. Bu konularda adil ve objektif olmaya çalışmak size yarar sağlayacaktır. Hafta başı ayrıca arkadaş çevrenizden gelebilecek borç isteklerine pek kulak asmayın. Kredi, borç, burs, prim, vergi, sigorta, nafaka ve miras işlerinizde terslikler, hatalar, yanşlış anlaşılmalar oluşabilir; siz de aradığınız desteği bulamayabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız nedeniyle hataya düşmeniz mümkün. Harcamalarınıza ve mali durumunuza konsantre olun, dikkatinizi dağıtmayın; hatalı ödemeler yapabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı aile ev, gayrimenkul konularında belki üzeri kapanmış bir çok konunun tekrar ortaya çıkması sizi şaşırtabilir. Kötü bir alışkanlıktan kurtulmak, psikolojik olarak desteklenmek adına harika etkiler var. Hiç beklemediğiniz anda gelişebilecek olaylar, aile ve hane içinde size keyif verecektir..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı eviniz ve aile içindeki günlük işlerinizle uğraşmak, ev ile ilgili sorumluluklarınızı ele almak adına güzel etkiler var. Çalışma hayatınızda aile üyelerinden destek alabilir, aile büyüklerinin sağlık işleri ile ilgilenebilirsiniz. Pazartesi Güneş, bir ay kalmak üzere 5. evinideki Terazi burcuna geçiyor; bu süre içinde aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz ve bebek konuları, yetenekleriniz yaratıcılığınız öne çıkabilir. Daha göz önünde olmanız mümkün. Bu konulara adil ve objektif yaklaşmak özel hayatınızda size yarar sağlayacaktır. Hafta başı ayrıca, kariyerinizde ikili tartışmalar, fikir ayrılıkları sizi zor duruma düşürebilir. Eşiniz ya da ortağınızla ilgili konularda tartışmalar münakaşalar gündeme gelebilir. Konsantrasyonunuzu dağıtmadan, riskli davranışlardan uzak durun; aksi halde bazı sonlanmalar kaçınılmaz olabilir. Haftanın ikinci yarısı, kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve komşularınızla ilgili sürpriz gelişmeler, seyahat, eğitim organizsayonları, sosyal çevrenizle beraber değişik, alışılmadık kararlar oluşması muhtemel. Aniden aklınıza gleebilecek bir fikir, size umut olabilir. Birden değişik bir çevreye girmek, ani tanışmalar size fırsatlar sunabilir..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı yakın çevreniz aracılığı ile bir sevgili adayı ile tanıştırılabilirsiniz. Çocuklarınız ya da sevgiliniz ile seyahat, eğitim programı yapabilir; yaratıcılığınızı kullanarak iletişimde ve yayıncılıkta fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bazı kararlarınız, özel ilişkilerinizde sorumluluklarınızı üzerinize almanız açısından çok uygun olabilir. Pazartesi Güneş, bir ay kalmak üzere 4. evinizdeki Terazi burcuna geçiyor; bu sürede ev, aile, gayrimenkul ile ilgili işleriniz gündeme gelecektir. Evinizde daha fazla vakit geçirebili, aile ilişkileri öne çıkabilir, bir gayrimenkul ile ilgili yeni fırsatlar doğabilir. Hafta başı ayrıca, maddi konularda ani gelişebilecek harika fırsatlar keyfinizi yerine getirecektir. Bir iş başvurusu, zam haberi, beklenmedik bir şekilde gelişebilir. Patronunuzdan herhangi bir maddi talebiniz varsa, haftanın ikinci yarısını kullanmalısınız. Kafanızda yeni bir maddi girişim fikri var ise, harekete geçmek adına harika günler..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı, eviniz ve ailenizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Evden çalışanlar için gelirleriniz arttırıcı etkiler var. Gayrimenkul alışverişlerinden kar elde etmek mümkün. Ev alışverişleri de bir iki gün size keyif verecektir. Pazartesi Güneş, bir ay kalmak üzere 3. evinizdeki Terazi burcuna geçiyor; bu sürede kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve komşularınız ile ilişkileriniz, iletişim şekliniz gündem oluşturabilir. Yeni fikirler, seyahatler, eğitim programları, ticari konular zihninizi meşgul edebilir; bazı kararlarınız bu dönemde önem arzedebilir. Hafta başı ayrıca, sevgilinizle, çocuğunuzla ve özel arkadaşlarınızla ani münakaşalar, tartışmalar yaşayabilir, bazı hatalara, yanılgılara düşebilirsiniz. Özel hayatınızda bazı yanlış anlaşılmalar ciddi problemler doğurabilir. Alkol alımına özellikle dikkat edin, sorun yaratabilir. Bazı lüks alışverişler sonradan pişmanlık yaratabilir. Riskli maddi girişimlerden uzak durun. Haftanın ikinci yarısı, yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat konularından ani oluşacak şanslar keyfinizi yerine getirecektir. Bu alanlardaki problemleriniz birden bire çözülebilir..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı, sağlığınız ve ilişkileriniz ile ilgili yeni kararlar, eğitim ya da seyahat programları, iletişim ve medya ile ilgili yeni fikirler, bu konularda sorumluluklarınızı üzerinize almanızla oluşacaktır. Komşularınızdan, kardeşlerinizden, yakın akrabalardan destek bulacaksınız. Pazartesi Güneş, bir ay kalmak üzere 2. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; bu sürede maddi kazanımlar, maddi durumunuz öen çıkacak konular. Bu başlıklara adil ve objektif yaklaşmak size fayda sağlayacaktır. Yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Hafta başı ayrıca, ev, aile ve gayrimenkul konularında fikir ayrılıkları münakaşalara neden olabilir. Taşınma ya da gayrimenkul alım satım işlerinizde yanılgıya düşebilirsiniz; su ile ilgili cihazlarınızda arızalar oluşabilir; aile üyelerinde gıda, ilaç zehirlenmesi gibi durumlar oluşabilir. Aile içinde ani sözler, hareketler, kafa karıştırabilir. Haftanın ikinci yarısı, belki ümidinizi kestiğiniz kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ya da miras işlerinizde size sürpriz gelişmeler sunacaktır. Ortaklaşa gelirlerden kontrol dışı destek bulabileceksiniz. Bazı mali problemlerde ani gelişmeler işinize yarayacak ve kendinizi psikolojik olarak oldukça kuvvetli hissedebileceksiniz..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı yalnız kalmak, yaratıcılığınızı kullanmak size mali konularda şans yaratabilir. Bir hayalinizi gerçekleştirmek adına yeni fikirler üretebilirsiniz. Kaybolmuş bir eşyanızı bulmak da bu günlerde mümkün. Üreteceğiniz bir proje için maddi çözümler bulabilirsiniz. Pazartesi Güneş bir ay kalmak üzere burcunuza yerleşecek; bu sürede genel sağlığınız , ilişkileriniz, yetenekleriniz öne çıkabilecek konular, daha göz önünde bulunabilirsiniz. Adil ve objektif davranışlar size yarar sağlayacaktır. Hafta başı ayrıca, özellikle soğuk algınlıklarına, zehirlenmelere ve alerjik reaksiyonlara karşı kendinizi koruyun. İletişim şeklinizde düşüncesizce öne çıkışlarınız, günlük hayatınızda, çalışma ortamınızda hayal kırıklıklarına neden olabilir. Dosyalarınızı yedekleyin, iletişim cihazlarınıza dikkat edin. Trafikte ise konsantrasyonunuz sağlam olmalı. Kafanız dağınık olabilir, hatalar, yanılgılar küçük kazalara neden olabilir. Haftanın ikinci yarısı, ikili ilişkileriniz, ortağınız ya da eşinizden göreceğiniz ani bir destek yepyeni umutlara neden olacaktır. Sosyal çevrenizde yaşayacağınız beklenmedik bir gelişme ile yeni anlaşmalar, sözleşmeler, belki bir eş ya da ortak adayı ile tanışmanız muhtemel. Bu günlerde evlenme teklifi alan bekarlar olacaktır. İçinde bulunduğunuz gruplar ile çalışmalar beklenmedik başarılar sunabilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı, arkadaş çevreniz ile ilgili olarak üzerinize düşen görevleri, sorumluklarınızı bilmek, size yarar sağlayabilir. Özellikle bayan arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz; bazı arkadaş çevreleri ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Pazartesi Güneş, bir ay kalmak üzere 12. evinizdeki Terazi burcuna geçiyor; bu dönemde daha iç dünyanıza dönük yaşamanız, yaratcılığınızı geliştirmeniz, yalnızlıktan keyif almanız, bazı yardım çalışmalarına katılmanız psikolojik çalışmalar yapmanız mümkün. Hayata adil ve objektif yaklaşım, çalışma hayatınızda da size yardımcı olacaktır. Hafta başı ayrıca,  eğlence hayatınız, riskli girişimleriniz, lüks alışverişleriniz size hayal kırıklığı verebilir; harcamalarınızda hesapsız artışlar canınızı sıkabilir. Çocuğunuz ya da özel ilişkinizde parasal tartışmalar üzücü olabilir; spekülatif her türlü girişimden uzak durun. Haftanın ikinci yarısı, kariyerinizle ilgili olarak beklenmedik gelişmeler; terfi almanız, patronunuzdan onay görmeniz, yeni kuvvetli müşteriler ile karşılaşmanız, elinizdeki projenin kabulü keyfinizi yerine getirecektir. Sağlık haberleri de yüzünüzü güldürebilir. Sizi kariyer anlamında ileri götürecek ani gelişmelere hazır olun..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı, kariyer konularında yaratıclığınızı kullanabileceğiniz, yeni idealler oluşturabileceğiniz, hayal gücünüzü kariyer fırsatları oluşturabileceğiniz etkiler var. Pazartesi Güneş, bir ay kalmak üzere, 11. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; bu sürede sosyal arkadaş çevreniz, üyesi olduğunuz klüpler, gruplar öne çıkacak konular.Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili olarak yeni umutlar oluşabilir. Sosyal çevrenizde adil ve objektif davranışlarınız size yarar sağlayabilir. Hafta ortası ayrıca, ev, aile ve gayrimenkul ile ilgili konularda hayal kırıklıkları, duygusal olarak yanılgılar sizi üzebilir. Bazı alerjik reaksiyonlar, zehirlenme, alkol alımında aşırılık sorun yaratabilir; ev içinde su ile ilgili cihazlarda arızalar oluşabilir. Özellikle gayrimenkul alım satımlarından hatalı kararlar sizi sinirlendirebilir. Sakin kalmaya bu günlerde özen gösterin. Haftanın ikinci yarısı, sevgiliniz ya da çocuklarınızla bir seyahat ya da eğitim programı aniden gelişebilir. Oldukça şanslı hissedeceğiniz, riskli girişimlerden bile yarar sağlayabileceğiniz günler. Yurtdışı, hukuk, medya, pazarlama, eğitim ve seyahat konularında yaratcılığınız size başarı sağlayacaktır. Bu konularda daha göz önünde olmak, parıldamak mümkün..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı, sosyal çevrenizden, yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama alanlarında destekler alabileceksiniz. Bu başlıklardaki grup çalışmaları size fırsatlar doğurabilir. Arkadaşlarınızla seyahat, eğitim konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Pazartesi Güneş, bir ay kalmak üzere 10. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; bu sürede kariyer, otorite figürleri ve ebeveyniniz ile ilişkileriniz günedeme gelebilir. Kariyerinizde, daha fazla öne çıkabilirsiniz. Hafta başı ayrıca, bazı dedikodular, gizli işler canınızı sıkabilir. Özellikle iletişim cihazlarınıza, dosyalarınıza dikkat edin, ani kayıplar yaşayabilirsiniz. Uykusuzluk canınızı sıkabilir; kendinizi psikolojik olarak yorucu düşüncelerden koruyun. Haftanın ikinci yarısı, ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ya da miras konularında ani gelişmelere hazır olun; eviniz ile ilgili krediniz onay alabilir, borç ihtiyaçlarınız birden karşılanabilir. Aile üyeleri size finansal olarak yardımcı olacaklardır. Eviniz ya da ailenizle ilgili bir kriz durumu, birden bire çözülebilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı, kariyerinizde otorite figürlerinden yana maddi olarak desteklenebileceğiniz etkiler var. Bazı vergi, sigorta, borç, kredi işerinizde çözülmeler, kolaylıklar yaşayabilirsiniz. Finansal olarak destekleyici etkiler var. Pazartesi Güneş, bir ay kalmak üzere 9. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama, medya anabaşlıkları bu dönemde öne çıkacak konular. Pasaport işlemleri, bazı hukuksal davalar, akademik kariyer ile ilgili konularda netleşmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortası ayrıca, içinde bulunduğunuz sosyal çevre ile ilgili olarak harcamalarınız, ödemeleriniz artabilir; arkadaş çevrenizden biri ile aranıza maddi konular girebilir. Hayal kırıklıkları, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Sonradan üzülmemek için harcamalarınıza dikkat edin. Haftanın ikinci yarısı, ikili ilişkileriniz, ortağınız ya da eşiniz ile ilgili olarak beklenmedik şanslar fırsatlar yakalayabilir; ani anlaşmalar, sözleşmeler, imzalar atabilirsiniz. Evlenmek, ortaklık kırmak adına harika bir süreç. Aniden taşınma fırsatları doğabilir. Kardeşleriniz, komşularınız aracılığı ile ortaklık ya da evlilk konuları gündeme aniden gelebilir. Sürpriz bir seyahat, eğitim fırsatı sizi şaşırtabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı, yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama konularında profesyonel danışmanlık almak, bu alanlarda, ikili ilişkilerinizden, ortağınız veya eşinizden fikir almak adına harika etkiler var. Pazartesi Güneş, 8. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; bu sürede ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ve miras konuları öne çıkacak başlıklarınız olacaktır. Bu konularda danışmanlıklar alabilir, çeşitli imzalar atabilirsiniz. Hafta ortası ayrıca, kariyer ile ilgili ya da otorite figürleriyle ilişkilerinizde hayal kırıklıkları, yanlış anlamalar nedeniyle münakaşalar, aksilikler yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde konsantrasyon sorunları yaşayabilir, hataya düşebilirsiniz. Bu alanda karar vermek adına haftanın ikinci yarısını beklemeniz, acele hareket etmemeniz gerekir. Özellikle patronlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Haftanın ikinci yarısı, çalışma hayatınızda, elinizdeki projelerden, çalıştığınız müşterilerinizden yana ani gelişebilecek maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Zam almak, gelirinize ek bir proje oluşturmak mümkün; iş başvuruları adına da ani gelişmeler yaşanabilir. Sağlık ile ilgili iyicil gelişmeler oluşacaktır. Kişisel bakım, spor, egzersiz adına olumlu kullanılabilir.





Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder