13 Eylül 2014 Cumartesi

14 Eylül ve 20 Eylül Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç

Yönetici gezegeniniz Mars, Pazar günü, 26 Ekim'e kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Yay burcuna geliyor; yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama, medya işlerinizde hareketlenme ile birlikte bazı aksilikler de oluşabilir. Fikirlerinizide ve inançlarınızda çevrenize karşı baskıcı tutumdan uzak durun. Yukarıdaki konularda harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Uzak akrabalar ile ilişkilerinizde dengenizi bozmayın. Haftanın ilk yarısı ikili ilişkilerinizde, ortaklılık ya da evlilik alanlarında kadersel gelişmeler yaşanabilir; yetkili kişilerden fikir almak, taşınmak, bazı anlaşmalar ya da sözleşmeler imza ile sonuçlanabilir. Hafta ortasında özellikle çalışma ve günlük hayatınızda endişelerinizi kabarması, genelde sizi rahatsız eden konuların tekrar gündeme gelmesi, bazı çalışma arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle problemler yaşamak, iç dünyanıza kapanmanıza neden olabilir Bazı sağlık sorunları canınızı sıkabilir. Ancak haftasonu hayatınız hareketleniyor; aşk, çocuklar ve eğlence alanlarında gelişmelere hazır olun..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazar günü Mars, 26 Ekim'e kadar kalmak üzere 8. evinize yerleşecek; ortaklaşa gelir, kredi, borç, burs, prim, vergi, sigorta, nafaka ya da miras gibi konularda hareketlenmeler, harcamalarınızda artışlar gerçekleşebilir. Özellikle muhasebe ya da finansla ilgili çalışmalar yapmak adına olumlu kullanabilirsiniz. Hırs, ihtiras ve inat duygularınızda artış oluşabilir, psikolojiniz etkilenebilir; dengede kalmaya ve riskli ilişkilere girmemeye özen gösterin. Bazı rahatsızlıklar operasyon gerektirebilir. Psikoloji, fizikötesi, tarih, felsefe, astroloji gibi konularda araştırmalar yapmak isteyebilirsiniz. Hafta başı çalışma ve günlük hayatınızda yeni müşteriler, yeni projeler, yurt dışı ya da hukuksal konular öne çıkabilir; bu alanlarda ilerleyici çalışmalar yapma fırsatı bulabilirsiniz. Hafta ortası sevgiliniz, çocuklarınız ya da bazı arkadaşlarınız ile ilgili konularda endişelenmek, bazı problemlerle tekrar karşılaşmanız mümkün; çocuğunuza, sevgilinize ya da bir arkadaşınıza destek olmanız gerekebilir. Hafta sonuna doğru evinizde ailenizle keyif yapmak, hane ile ilgilenmek duygusal açıdan size güven verecektir..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Pazar günü Mars, 26 Ekim'e kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Yay burcuna yerleşiyor; ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar alanında ilişkileriniz canlanabilir, ilişkilerinizde bazı durumları daha netleştirebilir. Bu bazı kavgalara fikir ayrılıklarına, tartışmalara da neden olabilir. Fikirsel, mantıksal ve hukuksal çekişmeler ortaya çıkabilir; avukatlarla ilişkiler yoğunlaşabilir. Taşınma işlerinizde ya da bazı sözleşmelerinizde hızlanma görülebilir. Bireysel enerjiler, ortaklaşa çalışma yoluyla üst seviyeye çıkabilir. Hafta başı aşk hayatınızda, çocuklarınız ile ilişkilerinizde, özel arkadaşlıklarınızda yeni fikirler, yeni tanışmalar, fikirsel alış verişler öne çıkabilir; bu alanlarda işlerinizde akış hissedeceksiniz. Keyifli bir hafta başı olacaktır. Hafta ortası eviniz, aileniz ile ilgili endişeler, kariyerinizi ilgilendiren konularda kaygılar hissedebilirsiniz; aile üyelerine destek olmanız gerekebilir. Duygusal güvence ihtiyacınız yükselecektir. Hafta sonu ise yakın çevreniz ile ilişkilerinizde yoğunluk, eğitim, seyahat ya da iletişim konusunda farklı bir deneyim imkanı doğabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Pazar günü Mars, 26 Ekim'e kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Yay burcuna yerleşiyor; bu dönemde enerjiniz, çalışma ve iş hayatınıza yönelecektir. Yoğun bir çalışma dönemine hazır olun. Hizmet ya da başkaları için çalışma fırsatı bulabilirsiniz. Emir altında çalışmak zor geleceğinden, iş hayatınızda tartışmalardan uzak durmanızda fayda var. Sağlık yönünden ise biraz riskli bir dönem; stres halleri görülebilir.. Ateşli hastalıklar yaşanabilir. Hırsızlık, eşyalarınızın çalınması kaybolması gibi durumlara karşı da önlem almalısınız. Hafta başı ev, aile, gayrimenkul konularında yeni fikirler, kadersel kararlar, yeni oluşumlar gerçekleşebilir. Duygusal olarak kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Hafta ortası kardeşleriniz ya da komşularınıza destek olmanız gerekebilir. Eğitim, seyahat, yayıncılık ve iletişim konularında endişeli hissedebilir, ilişkilerinizi kuvvetlendirmek adına girişimler yapabilirsiniz. Uazk akrabalar ile görüşmeler yaşanabilir. Hafta sonu ise maddi ve kariyer konularda ani sürprizlere hazır olun..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Pazar günü Mars, 26 Ekim'e kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; yeteneklerinizi ortaya koyma ve kim olduğunuzu gösterme adına harika bir dönem. Özgüveniniz artacağından daha enerjik ve rekabetçi olabilirsiniz. Aşk hayatında duygular ateşli ve aceleci olabilir. Spekülatif alanlarda aşırı risklere girmek kolay görünebilir; dikkat. Çocuklarınızla fikirsel tartışmalar yoğunlaşabilir, anlaşmazlıklar çıkabilir; sınırlama yapmayı bu dönemde bırakın. Hafta başı yakın çevrenizle ilişkiniz, iletişim, seyahat ve eğitim konuları daha akıcı ilerleyebilir; kadersel fikirler yeni projeler gündeme gelebilir. Dengeli ve adil kararlarınız dikkat çekebilir. Hafta ortası maddi konularda endişe ve kaygı hissedebilirsiniz; harcamaları bir türlü dengeleyememek, banka, vergi, sigorta detayları canınızı sıkabilir. Hafta sonu ise hayat felsefenizde değişim, entellektüel kişilerden destek, yurt dışı, hukuk ve eğitim işlerinizde ani gelişmeler yaşanabilir..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Pazar günü Mars, 26 Ekim'e kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; nedenini anlamadığınız davranışlarınız tartışmalara, mücadelelere neden olabilir, kırıcı olmamaya özen gösterin Aile, ev ve ebeveyn konularında enerji harcayabilirsiniz; aile içi çekişmelerden de uzak durmanızda fayda var. Aile büyüklerinden bürünün hastalığı, ev, aile ile ilgili harcamalar gündeme gelebilir. Hafta ortası maddi kazanımlarınız ile ilgili yeni projeler, fikirler oluşabilir; bazı kadersel rastlantılar, görüşmeler oluşabilir. Bazı fırsatları yakalayabilmek adına detayları kaçırmayın. Hafta arası kişisel olarak davranmaktan çok ikili ilişkilerinizden destek almanız gerekebilir; bazı endişeleriniz ancak ortak hareket ederek giderilebilir. Hafta sonu ise beklemediğiniz ya da ümidinizi kestiğiniz yerlerden maddi destekler bulabilirsiniz; ancak bazı harcamalar da kontrolünüz dışında gelişebilir; dikkat..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Pazar günü Mars, 26 Ekim'e kadar kalacağı 3. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; yakın sosyal çevreniz ile olan yaşam temponızda hızlanma ve ilişkilerinizde enerji yükselmesi yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi güçlü bir şekilde ifade etme hissetmeniz bazı istemeden ve nasıl olduğunu anlamadan tersliklerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Söylenmemesi, açıklanmaması gereken noktalar bir anda ağızdan kaçabilir. Bu dönemde görüşlerinizi kendinize saklamanızda yarar var. Çoğalan acelecilik, dikkatsizlik çeşitli kazalara ve arızalara neden olabilir. Hafta başı hayatınızla ve ilişkilerinizle ilgili olarak yeni fikirler, kararlar, projeler üretebilirsiniz. Kadersel haberler duyabilirsiniz; yetkili kişilerden alacağınız fikirler yeni oluşumlara neden olabilir Hafta ortası iç dünyanızda yalnız kalmak isteyebilir, çalışma koşullarınızla, sağlığınızla ilgili olarak endişeli hissedebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın, yardımcılarınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde ani gelişmeler, yeni tanışmalar, eşiniz ya da ortağınızla katılacağınız ani davetler söz konusu olabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Pazar günü Mars, 26 Ekim'e kadar kalmak üzere, 2. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; kedninizde kabul ettiğiniz değerleri kanıtlama çabanız artacaktır. İnanılan değerler üzerinde tartışmak kolaylaşacaktır. Maddi konularda huzursuzluk, harcamaların artması söz konusu olabilir Hareketleriniz ve sözleriniz sertleşebilir Sahip olma isteği artacağından gerekli gereksiz para harcamalarına dikkat edilmeli. Pozitif yönde ise maddi konularla ilgili yeni girişimler, başlangıçlar oluşabilir. Hafta başı bazı gizli saklı durumlar ortaya çıkabilir; daha içe dönük olmak isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili durumlara dikkat edin, dedikodulardan uzak durun. Bazı durumlar kontrolünüz dışında gelişebilir. Hafta ortası, bulunduğunuz sosyal çevre ve arkadaşlarınızla ilgili olarak endişeli hissedeceğiniz durumlar oluşabilir. Daha yaratıcı olmaya, hayatın eğlenceli yanlarını görmeye ihtiyacınız var. Özel arkadaşlıklar ve çocuklarınız size destek olabilir. Hafta sonu önemli konumdaki kişilerden çalışma ve günlük hayatınızda destek bulabileceksiniz; terfi bile alabilir yeni bir iş imkanı ile karşılaşabilirsiniz. Sağlık konularında ise oldukça şanslı bir dönem..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Pazar günü Mars, 26 Ekim'e kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; günlük aktivitelerinizde, özgüven ve cesaretinizde ciddi bir artış olabilir. Bu durum bazı ilişkilerinizde kavgacı ve ısrarcı bir tutuma da neden olabilir. Kışkırtıcı ve huzursuzluk yaratıcı bu duygu acelecilik de verecektir. Bazı hastalıklara, kazalara karşı daha dikkatli olunması gereken bir dönem. Emin olduğunuz konularda ise atak davranıp, başlangıçlar yapabilmek adına güzel bir enerji. Hafta başı sosyal çevrenizde yeni tanışmalar, arkdaş çevreniz ile iletişiminizin yoğunlaşması, karşılaşmalar oluşabilir. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelir ile ilgili görüşmeler, kararlar gündeme gelebilir. Arkadaşlarınıza vereceğiniz fikirler önem kazanabilir. Hafta ortası ise kariyerinizle yada aile büyükleriniz ile ilgili olarak endişe ve kaygılarınız yükselebilir.  Ailenizin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Eviniz ve aileniz ilgi isteyebilir. Hafta sonu ise sevgiliniz çocuğunuz ya da yetenekleriniz ile ilgili olarak ani gelişmelere; bağlantılı olarak hukuk yurt dışı, eğitim, seyahat, pazarlama konularında hızlanmalara hazır olun. Güçlü kişiler tarafından yaratıcılığınız destek görecektir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Pazar günü Mars, 26 Ekim'e kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; hoş görüye, özgüvene, esnekliğe sahip olmanız gereken zorlayıcı bir dönem. Bastırılmış bazı öfkeler uyanabilir. Çalışmakta zorlanabilirsiniz; enerjiniz düşük olacaktır. Daha alıngan, her şeyden nem kapan, üzülmeye hazır biri haline gelebilirsiniz. Psikolojik olarak zorlanabileceğinizden, bazı kronik rahatsızlıklar uyanabilir. Hırsızlık olaylarına, gizli kapaklı olaylara, dedikodulara ve gizli düşmanlıklara karşı da dikkatli olmalısınız. Hafta başı kariyeriniz ile ilgili olarak bazı görüşmeler, toplantılar yaşanabilir. Yeni projeler, fikirler üretebilirsiniz. Otorite figürleri ile iletişim size yeni yollar açabilir.  Hafta ortası özgürlüğünüz ve hayata bakışınız size endişe ve kaygı verebilir; yakın çevreniz ile bu kaygılarınızı paylaşmanız size iyi gelecektir. Yurt dışı, hukuk, eğitim ve seyahat ile ilgili bilgiye, iletişime ihtiyaç duyabilirsiniz. Hafta sonu maddi açıdan daha şanslı bir süreç olacaktır; kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka, miras konularında işlerinizde hızlanmalar oluşabilir. Aile üyelerinden de beklediğiniz desteği bulabilir; bir gayrimenkul ile ilgili olarak kredi, borç başvurusunda bulunabilirsiniz..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Pazar günü Mars, 26 Ekim'e kadar kalmak üzere, 11. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; hedeflere ulaşma, grup çalışmasıyla gayeleri gerçekleştirme adına uygun bir dönem. Beraber çalışma önemli noktalarda ilerleme sağlayabilir. Bu yüksek enerjiyi, arkadaş gruplarınız içinde tartışma ve ısrarcı olarak değil; başlangıçlar ve girişimler için kullanmanız doğru olacaktır. Kendi fikrinizi ısrarla savunmanız ilişkilerinizde güçlük çıkarabilir; kişisel çıkarlar yerine bir alışveriş dengesini sağlamalısınız. Aksi halde zor durumlarda kalabilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde, hukuk eğitim, yurtdışı, seyahat, pazarlama ile ilgili olarak harcamalar artabilir. Sosyal hayattatki hareket de maddi olarak sizi zorlayabilir. Hafta başı, daha özgür, daha geniş çerçeveden hayata bakabilir; eğitim, hukuk konularında, medya ve yabancı kültürlerle ilgili olarak yeni projeler, fikirler üretebilirsiniz. Entellektüel kişiler ile iletişiminiz size yeni kapılar açabilir; kadersel rastlantılara dikkat edin. Hafta ortası harcamalarınız ve mali durumunuz ile ilgili olarak endişe duyabilir, destek beklediğiniz kişilerle görüşebilirsiniz. Ortaklaşa gelirler ya da eş geliri ile ilgili çözüm bulmaya çalışabilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkiler, ortaklarınız ya eşiniz ile yapacağınız ani fikir alış verişleri önem kazanacak; bazı ani kararları yetkililere danışarak alabilirsiniz. Ani bir seyahat, eğitim fırsatı doğabilir. Yakın çevre aracılığı ile eş ya da ortak adayı ile tanışmanız mümkün.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Pazar günü Mars, 26 Ekim'e kadar kalmak üzere, 10. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; başarı, yükselme, kabul edilme ve güçlü olma hırsı, arzusu yoğun olarak hissedilebilir. Bağımzıs ve otorite olma isteği, özel projelerin uygulanması için enerji verecektir. Bağımsızlık şansı yoksa otorite ile geçimsizlik, tartışma oluşabilir. Ani kararlar kariyer, iş değiştirmeye neden olabilir. Eğer ilişkilerinizde tansiyonu yükseltmez, iddialaşmadan uzak durursanız, bazı hedeflerinize varmak adına uygun bir dönem. Ebeveyn ile tartışma ya da sağlık problemleri oluşabilir; egosal davranışlardan kaçının. Hafta başı ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, miras, nafaka, burs ve prim alanlarına ilerlemeler, görüşmeler, kararlar oluşabilir; bazı başvurular adına uygun günler. Kriz içeren bazı konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Çevrenizden destek bulabileceksiniz. Hafta ortası ikili ilişkiler, ortaklık ya da evlilik ile ilgili olarak endişeli duygular hissedebilirsiniz; daha yalnız kalarak sezgilerinizi dinlemeniz size fayda sağlayacaktır. Kendinizde hata aramayın. Bazı durumlar kontrol dışı gelişebilir; biraz yorgun hissetmeniz doğal olabilir.. Hafta sonu çalışma hayatınızda ani gelişmeler maddi olarak sizi sevindirecektir; üzerinde çalıştığınız proje, müşterileriniz, yada patronlarınız tarafından kabul görebilir. Maddi olarak ani gelişmelere, yeni projelere, müşterilere hazır olun.





Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder