16 Eylül 2014 Salı

16 Eylül 2014 - Astrolozi


Yeni umut dolu bir güne daha merhaba.. Ay hala İkizler burcunda.. İletişim, eğitim, seyahat, yakın çevre ile beraberlik günün ilk yarısında etkili olabilecek ana başlıklar.. Gözümüzün değdiği her şeye merak ve ilgi, bu saatlerde yoğun olabilir. Günümüz daha hızlı ilerleyebilir; zira İkizler hareketin burcudur.. Aynı anda bir kaç yerde birden olmaya çalışmak tam da bugüne göre olabilir.

05:04'te Ay ve Güneş arasında sert bir kare oluşuyor; güne erken başlayanlar üzerinde etkisini gösterebilir. Dış görünüşümüzde bile farkedilecek bir duygusal tanziyon yoğunluğu verebilir; insanlarla ilişkilerimizde gerginlik oluşturacaktır. Kendimizi hasta ve mutsuz hissedebiliriz. Bazı küçük problemler, dikkat edilmezse, günün ilk yarısında krize dönüşebilir. Kendimizi haklı görmek ve hakkımızın yenildiğini düşünmek bizleri huzursuz edecek derecelere varabilir. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor; dolayısı ile Yengeç burcuna geçene kadar bu etkiyi ara ara üzerimizde hissetmek mümkün..

18:24'te Ay Yengeç burcuna geçecek; duyguların ikinci planda kaldığı İkizler burcunun ardından, yumuşaklık, koruyuculuk üzerimizde etkili olabilir. Ortamlardan ve başkalarının ruh hallerinden kolayca etkilenebiliriz. Duyarlı ve sevecen duygularla çevremizle kolayca duygudaşlık kurabiliriz. Sahiplenici olup, bildiğimiz yolda ilerlememiz mümkün; ama bu arada önem verdiklerimiz için de her türlü fedakarlığı yapabiliriz. Değişken ruh halimiz etrafımızdakileri yorabilir; güven duyana kadar girdiğimiz ortamlarda çekingen davranmak da tam bu akşama göre olacaktır..

20:49'da Merkür, Kuzey Düğüm ile kavuşuyor; iyimser ve geniş çerçeveli fikirler, kararlar belki rastlantılar kadersel durumlar oluşturabilir. Bir anda aklımıza gelebilecek bir fikir, bize yeni bir rota belirleyebilir. Terazi burcunda olan bu iletişim ilişkilerimize denge ve adalet sağlayabilir. Geçmiş tecrübelerden ders çıkararak, alacağımız kararlar, düşüncelerimiz, yolumuzda bizleri destekleyici nitelikte olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder