10 Eylül 2014 Çarşamba

10 Eylül 2014 - Astrolozi



Ay, Dolunay burcunda boşlukta ilerlerken güne başlıyor. Dün de bahsettiğimiz gibi kafalar biraz puslu, uyuşukk; sanki br tülün ardından dünyaya bakmış gibi bir gün geçirdik. Gün içinde Merkür'ün önemli temasları olacak, yani iletişimin öne çıkacağı bir gündeyiz.

01:39'da Merkür ve Pluto birbirlerine sert bir kare fırlatacaklar; bu açının etkileri dünden başlamış olmalı. Gece saatlerinde fikirsel tansiyon yükselerek, düşünmede, program yapmada zorluk çekebiliriz. Dağınıklık, gelişigüzellik, toparlanamamak gibi etkiler verebilir. Düşüncelerimizi dile getirirken, kontrolde zorlanabilir ve hiç istemediğimiz halde iğneleyici, acıtıcı kelimeler sarfedebiliriz. İletişim zorluğu yaratacaktır. Jer şeyin altında bir şey arama, şüphe, kuşku, endişenin getireceği didiklemeler, bir hayli gerginlik yaratabilir. En masum konularda bile şüpheli bakışlar altında azılı bir zanlı haline dönebiliriz. Gizli meraklar, nadir rastlanan olumsuz fikirler, soruşturma, tahkikat bu transitin getirileri olacaktır. Mal mülk alacak verecek işlerimiz de varsa bir süreliğine kördüğüm yaşanabilir. Bazı kayıplar, ölümler haber başlıklarında yer alabilir.

02:33'te Ay Koç burcuna geçiyor; malum Öncü bir burç.. Artık etkilerine alıştığımız Kare açısından aktifleştirici bir görünüm. Daha hareketli, biraz sinirli, enerjik, atak ama bir o kadar da taktikten yoksun, sonucunu düşünmeden girişeceğimiz davranışların öne çıkacağı bir gün.. Sürekli hareket halinde olmaya ihtiyaç duyabilir ancak başlattıklarımızı da yarım bırakabiliriz. Bu enerjiyi kontrollü kullanmakta yarar var.

13:50'de Venüs ve Neptün arasında karşıtlık oluşacak; tüm gün etkili. Yükselen duygusal isteklerimiz bugün gerçekçi olmayan beklentilere dönüşebilir. Aslında ilham gerektiren çalışmalar adına auygun bir görünüm. Hayallerin, pratik gerçeklerle birbirine karıştığı ve bizleri aldattığı etkiler içermekte. Anlaşılması güç duygular, güzel, cazip, hoş görünen ama ifadesi zor, netleştirilemeyen karmaşalar, doğacak iletişim sorunlarına neden olacaktır. En büuük darbesi aşk/sevgi/arkadaşlık üzerinde olacaktır; tabii maddi konularda da sorun çıkabilir. İlişkilerde birbirimize farkl bakmaya, güven sarsıcı, bahane bulmaya fırsat kollar olabiliriz. Adeta sihirli bir dünya içine dalip, gerçeklerden kaçmaya meyilli olabiliriz. Önemli başlangıçlardan kaçmakta yarar var.

20:31'de Ay ve Pluto karesi nedeniyle, aşırı duygusal, şüpheci, mücadeleci, ısrarcı ve inatçı hallere bürünmek kolay olabilir. Sanki yamak istemediğimiz şeylere zorlanıyormuşuz gibi çevremizdekilere tepki göstermek mümkün. Karşımızdakileri yok yere sinirlendirebilir ve zaten kritik enerjiler taşıyan güne, bir darbe de biz vurabiliriz. Bunun yerine kendi içimize dönüp duygusal analiz yapmak, duygularımzıı sorgulama, ölçmek, biçmek en doğrusu olacaktır.

21:37'de Merkür ve Jüpiter arasında ılımlı bir görünüm var. Ay da 22:21'de Jüpiter'e üçgen ile 22:25'te Merkür'e karşıtlık yaparak bu etkileşimi güçlendirecektir. Eğer gün içinde iletişim problemlerinizi çözebilmişseniz pozitif etkilerle duygularınız hakkında konuşmak, bilgiye açık olmak, merakınızın artması, diğerlerinin görüşlerini öğrenmek, net ve mantıksal sonuçlara varmak, detaylar ve teferruatlar arasında dağılmadan düşünebilmek, bilim, din, felsefe, hukuk ve eğitim konularında iletişim kurmak, yabancı kültürlere ilgi duymak mümkün. Kişisel çalışmalar yönünden uygun ahenkler yakalatıcı bir etki.. Ancak eğer negatif olarak gün içinde iletişim zorlukları yaşadı iseniz bu etkiler akşam saatlerinde Jüpiter etkisi ile daha da büyüyebilir. Mantık dağılabilir ve sudan bahanelerle ilişkilerde sorun çıkmaya devam edebilir. Eski önyargılar, geçmiş tecrübeler bunda etken olacaktır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder