3 Eylül 2014 Çarşamba

3 Eylül 2014 - Astrolozi


Ay, akşam saatlerine kadar Yay burcundaki seyahatine devam ediyor bugün.. Kolay sonuca varmak, keskin bir zeka ile doğru yargılarda bulunmak, serbest düşünceli hareket etmek, uyumlu davranışlar ve açık fikirlilik gün boyu mümkün. Kafımızı esirgemeyeceğimizden zaman zaman çevremizdekileri kırabiliriz. Ancak bunun yanında felsefi konular, eğitim ve din özellikle ilgimizi çekebilecek konular olacaktır. Dışa dönük, eğlenceli, cana yakın tavırlarımız gözlerden kaçmayacaktır..

Güne geçişin hemen ardından 00:38'de Ay ve Uranüs arasındaki güzel üçgen açı sayesinde yeni ve değişik duygusal heyecanlara ihtiyaç duymamız normal olacaktır. Farklı ve değişik insanlar, tecrübeler, her zamanki gibi olmayan ortamlar daha fazla ilgimizi çekebilir. Gece yatmadan, ileriye dönük değişik planlar yapmak adına heyecan duyabiliriz.

Gün içinde Ay'ın Düğümler'e ılımlı açıları olacak; geçmişten dersler çıkararak ileriye dönük kadersel kararlar, fikirler kafamızı meşgul edebilir.. Hayatımızla ilgili olarak net kararlar alabiliriz. Hayata bakışımızda iyimserlik etkili olacaktır.

Gün boyu etkili olan Güneş ve Pluto arasındaki güçlü üçgen açı 19:10'da kesinleşiyor; kendimize olan güvenimizi yerine getirici enerjiler barındırmakta. Güç kararlılık, kazanma hırsı, derin kavrayış ve anlayış verecektir. Belli bir amacımız varsa, ona ulaşmak, ilerletici yenilikler yapmak için kullanılabilecek bir enerji türü.. Riskli yönü diye sorarsanız; aşırı merak veya fanatiklik verebilir. Araştırma, inceleme, deneme yapmak için mükemmel bir fırsat. İnsanlarla olan ilişkilerimizde de gücümüzü gösterebileceğimiz ve karşımızdakşlerde güzel etkiler bırakabileceğimiz bir gün olabilir. Bu gücü aptalca ve bencilce harcamamaya dikkat etsek iyi olur..

21:06'da Ay ve Venüs arasındaki harikan üçgen ile de çevremizdekilerle aramızda hoş duyguların uçuştuğu, birlikte güzel zaman geçirilebilecek, eğlence ve dostluk saatleri start alıyor. Mutluluğun ve anaçlık duygularının kolayca filizlenebileceği bir akşam var önümüzde. Gözlerimiz güzellikleri arayabilir ve bu yönde aktivitelere eğilebiliriz. Etrafımızı ve yaşadığımız ortamları güzelleştirmek, dargınlıkları gidermek belki de yeni bir aşk ihtimali söz konusu olabilir..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder