23 Eylül 2014 Salı

23 Eylül 2014


Ay güne halen devam eden Başak burcundaki hareketi ile giriyor; detaylar, listeler, yapılacak tüm işler garip ancak hoşumuza gidiyor olabilir. Feci bir işkolik olabilmek mümkün tabii.. Hizmet ve ikramda kusur olmaması için deli divane olup, gün sonunda da yorgunluktan ve omuzlarımızdaki yükten yakınabiliriz.

Pluto, 15 Nisan'dan sürdürdüğü geri hareketini 03:35'te sona erdiriyor. Bu konu ile ilgili yazımızı http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/09/pluto-geri-hareketi-sona-eriyor.html adresinde bulabilirsiniz.

05:29'da Güneş, Terazi burcuna, 23 Ekim'e kadar kalmak üzere geçiyor. Bu dönem bizlere, ikili ilişkilerdeki rolümüzü gösterecektir. Çalışmalarımızın başkaları üzerinde nasıl bir etki bıraktığını gayet net anlayabiliriz. Karşılıklı görüşmeler tartışma görünümünde olsa bile, yaratıcı düşünme ve kendi durumumuzu fark edebilme açısından fayda sağlayacaktır. Benzer şekilde ortaklıklarda ve evliliklerde ilişkilerimizi gözlemleyecek, kendimizi ve partnerimizi daha iyi anlayabiliriz. İhtiyaçlar ve eksik yönler keşfedilebilir. Bu süreçteki çalışmalar tek başımıza değil de birileri ile birlikte çok daha verimli olacaktır. Ortaklaşa çalışmak, en azından uygun görülen birinin fikrini almak adına uygun bir dönem. Tartışmaları, anlaşmazlıkları çözebilmek adına bilirkişilere, avukat veya danışmanlara başvurulabilir. Aynı şekilde, kşisel sorunlar için, ihtiyaca göre doktor, psikolog veya astrolog ziyaretleri bir çözüm olabilir. Olumlu olarak Güneş'in Terazi'deki durumunu; iyi bir diplomat, sanattan ve güzelliklerden anlayan, rafine, ilişkilerde güçlü ve manevra yapabilen, popüler ve adalet arayan niteliklerle açıklayabiliriz. Tabii bunun yanında ise, olumsuz olarak; kızgınlığını ifade edemeyen, tembel ve kararsız, sürekli başkalarına danışan ve sönük ve kibarcık özellikler de göstermek mümkün.

10:40'da Ay ve Satürn arasındaki ılımlı görünüm sayesinde, sabah saatlerinde kendimizle başbaşa kalıp, derin düşüncelere dalmak, ağır ve sakin bir hal takınmamız olası. Her ne yapıyorsak, bize ciddi görünecektir. Otorite figürleri ile olan işlerimizde destekleyici bir etki. Görev ve sorumlulukların öneminin kavranabileceği ve duygusal ihtiyaçların dengeleneceği bir sabah olacağı kesin. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olabilmemiz mümkün.

15:14'te Ay ve Venüs kavuşuyor; mutlu, neşeli ve sevecen enerjiler yayabileceğimiz bir zaman başlıyor. Ay bu saatten sonra boşluğa gireceğinden, son açının da etkisi akşam boyunca geçerli olacak görünmekte. Güzelliklerle uğraşmak, eğlenmek, yemek, içmek, sevmek saatleri.. Maddi olarak da şans getirici bir görünüm. İyi başlangıçlar için oldukça uygun. İsteklerimiz, ummadığımız bir şekilde oluşuverebilir. İlişkilerde de bazı problemleri düzeltmek, onarmak adına kaşırılmıyacak bir görünüm.. Tembellik hissi de verebilir, dikkat.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder