8 Eylül 2014 Pazartesi

8 Eylül 2014 - Astrolozi



Yepyeni bir hafta; yepyeni umutlar.. Ay, haftaya boşlukta giriyor ancak hemen ardından 02:46'da Balık burcuna geçecek.. Balık burcunun sembolünde ters yönlere giden iki balık bulunur.. Bu duygusal iniş ve çıkışlara, kendimizin ve diğerlerinin duygularıyla bağ kurabilme yeteneğine işaret eder. Gün içinde duygularımız, şefkatli ve merhametli yanımız öne çıkacağa benzemekte. Sevinç ya da mutsuzluk gözyaşlarına bir anda kapılabiliriz. Çevremizdekilerle ilgilenme gereği duymak ve tabii bu arada aşırı kırılgan olmak da mümkün. Etrafımızdan göreceğimiz iyilik ve nezaket ise bizleri bir o kadar çabuk iyileştirecektir.

05:43'te Güneş ve Chiron karşı karşıya yerleşecek; içimizde iyileşmeyi bekleyen yaralarımız, tamamlanmayı bekleyen yanımız, kendimizde eksikliğini gördüğümüz ancak dışarıya sanki tammış gibi davrandığımız yönlerimiz; kimliğimizle, egomuzla çarpışabilir. Sanki görünmez bir el, etrafımıza vaaz verir gibi tavsiye ettiğimiz ancak kendimizde bir türlü uygulayamadığımız öğütleri, kendi hayatımza almaktan bizi alı koyar gibi.. Ahh o ego sınırı yok mu? Kısacası ağzımız başka, biz başka şey söyler gibi olabiliriz. Bu da bazı ilişkilerimzde sorun yaratabilir; bildiğimiz doğruyu davranış modeli olarak almaya çalışmakta fayda var..

07:37'de Ay ve Venüs karşı karşıya geliyorlar; her istenilenin kolayca elde edilebileceği gibi bir düşünce verebilir sabahın erken saatlerinde. İnsanlarla kontakt kurma isteğini yoğunlaştıracaktır; tabii karşımızdakilerin ne istediğini umursamayarak.. Bunu ortaya çıkartma şeklimiz tatlı sert olabilir. Bazı anlaşmazlıkları çözebilmek adına fırsat tanıyabilir. İsraf ve aşırılık da verecek bu zıtlık, satın almadan, yemeye veya konuşmaya kadar abartılara yol açabilir.

12:08'de Ay ve Neptün kol kola girecekler; kolay farkedilmese de güçlü bir etkidir. Çevremize karşı hassasiyet tavan yapabilir; bu noktada suistimallere de açık olabiliriz. Tam bu derecede Deneb Adige sabit yıldızı bulunduğundan yaratıcılık, değişik fikirler kafamızda uçuşacaktır; değişik fantaziler, hatta özel bir dünya hayal edip orada yaşamak, fark etmeden gerçeklerden kaçmak mümkün. Kuşkulara ve aldanmalara açık bir zaman aralığı olacağından, dalgınlıklara, küçük yanlışlıklara ve sakarlık tipi küçük kazalara da sebep olabilir. Sanatsal bir konuya ağırlık vermek, en uygunu olacaktır.

20:15'te Ay ve Pluto arasındaki ılımlı görünüm, derin duygu ve hissedişleri canlandırabilir. Karşılaştığımız olayların, kafamızdaki konuların derinine inmeyi istemek, bazı duygularımızın nedenlerini tesbit edebilmek açısından yardımcı bir etki. Güzel ve gizemli şeylere ilgimiz artabilir, araştırmalar yapabiliriz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder