15 Eylül 2014 Pazartesi

Rüya mı Gerçek mi? - Astrolozi


Didar Çiftçi Çetin / Hayat Ağacı (çini)

Yaşadıklarımız bazen bizi çok şaşırtıyor. Geçenlerde bir rüya gördüm. Hala etkisindeyim. Geçen gün sevgili arkadaşım Be Di bir yorumunda rüyalarına dikkat et dediğinde bunu sizlerle paylaşmam gerek diyerek yazıya aldım. 
Rüyamda 7-8 yaşlarında bir çocuğum. Yüksek bir tepenin üzerinde uzun sık çam ağaçlarıyla çevrili bir ormandayım. Çimenlerin üzerinde resim yapıyorum. Bunu defalarca rüyamda görmüşümdür. Buraya kadar her şey iyi… Bu görüntüyü uzaktan film izler gibiyim ve yaptığım resmi yorumluyorum. Resimde her dalı ayrı renk dallar ve yapraklarla dolu bir ağaç çizmişim. Çocuk olarak yaptığım bu resmi izlerken “hayale bak!” diyorum. Sonra “hayaller gerçek olsun, hayaller gerçek olsun” diyerek uyandım. Eminim bu konuda söyleyecek çok sözünüz vardır.
Her konu da olduğu gibi araştırmacı kafam devreye girdi. Bugün nette araştırayım bakalım böyle bir ağaç var mı dedim. Hayal ama ben peşine düştüm bile. Amerika’da, Sanat Profesörü Sam Van Aken bunu gerçekleştirmiş. Aşılama sayesinde bir ağaçta 40 farklı meyve yetiştirebiliyormuş. Merak ederseniz aşağıdaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz. 
Yüklerinizden kurtulup özgürleştiğinizde hayal kurmaya başlıyorsunuz. Hayaller ise siz onları düşünmeye başladığınızda hayata geçiş yapıyorlar. Sonrasında herkesin görebildiği zaman aktif olmuş oluyorlar. Gerçek dediğimiz zaten düş, sonra zaman değil mi? Hayallerinize, düşüncelerinize, rüyalarınıza dikkat edin. Beynimiz bunları yakalıyor. Bunları yakalamak ancak yansız durumlarda olabiliyor. 
Lütfen ama lütfen kendinize zaman ayırın. Sanat, edebiyat, müzik her ne olursa olsun ruhunuzu beslemenin bir yolunu bulun. Önce siz iyi olun ki etrafınıza bu güzel enerjiyi iletin. İçten bir gülümseme, tatlı bir sözle iletişim kurun. Ne demiş eskiler "Söz asıl kalptedir. Dil, kalptekine tercüman olur."

İyi geceler, araştırmacı rüyalar dilerim. 

Sevgiyle,

Didar Çifti Çetin

1 yorum:

  1. Sayın.

    Ben Bayan, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Birleşik Arap Emirlikleri, Malezya, Singapur, Almanya, Hong Kong, Çin'de bulunan DEA LAE GLOBAL FINANCE LIMITED'den Vanda. Geri Dönüşsüz Kredi, Proje Finansmanı, Banka Garantileri (BG), Bekleme Akreditifleri (SBLC), Akreditif (LC) sunma kapasitesine sahip, kayıtlı özel borç veren, yatırımcı, finans tüccarı, doğrudan tedarikçisi ve finansal enstrümandan para kazandıran kuruluşuz. indirim oranıyla dünya çapında en yüksek puan alan bankalardan. RWA, ilgilenen herhangi bir müşteriyle birkaç bankacılık günü içinde anlaşma yapmaya hazırız, Anlaşma Belgemizde belirtildiği gibi derhal teslim ederiz. Lütfen ilgileniyorsanız, prosedürümüz için e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin: dealae@usa.com

    Not: Temsilciler, Komisyoncular, Danışmanlar ve Aracılar,
    Komisyona dayalı olarak dünyanın her yerinden müşterilerini getirin ve ilgili tüm tarafların faydaları için tam bir güven içinde birlikte çalışacağız. ŞİMDİ UYGULA!!! YENİ BİR İŞ BAŞLATMAK VEYA MEVCUT İŞLETMENİZİ GENİŞLETMEK İÇİN GERİ ÖDEME OLMAYAN KREDİ, PROJE FİNANSMANI VE BG / SBLC İÇİN. Lütfen ilgileniyorsanız, e-posta yoluyla prosedürümüz için bizimle iletişime geçin: dealae@usa.com

    ŞİRKET BDT VE KAYIT DETAYLARI
    Firma Adı: DEA LAE FAST SERVICE
    Şirket Sicil No: 1916478
    Kuruluş Tarihi: 31 Mayıs 2013
    E-posta: dealae@usa.com

    YanıtlaSil