19 Eylül 2014 Cuma

19 Eylül 2014 - Astrolozi



Yeni gün, Ay'ın yoluna açısız devam etmesi ile başladı; netsizlik, belirsizlik enerjisi yüksek olabilir. Başlangıçlar ve girişimler adına uygun bir görünüm değil, biliyorsunuz Ay'ın boşluktaki süreçleri. Hele ki bu açısız geçiş Yengeç burcunda ise; duygusal olarak belirsizlik daha net olacaktır. En iyisi erkenden uyumak..

06:09'da Ay Aslan burcuna geçiyor; Aslan mağrur, Aslan cesaretli, Aslan lider ruhlu.. Kendimizi rahat ve güçlü ifade edebilmemiz sayesinde gün içinde çevremiz, bizi onaylayan, hayranlık duyan insanlarla dolabilir. Eee, tabii o mağrur Aslan'ın da başı okşandığından, kendini pek bir mutlu hissedebiliriz. Alacağımız övgü ve iltifatlar, en iyi yanlarımızı ortaya çıkarmamız için işe yarayacaktır. Sahne bizim kısacası, ışıklar üzerizde.. Ancak herhangi bir eleştiri ile karşılaşmak; ortamdan aniden yok olmamıza, negatif düşünceden olumsuzluklardan kaçmamıza neden olacaktır. Aslan kritize edilmekten hiç ama hiç hoşlanmaz; o yüzden de çevresindekileri insanlara kanması ve suiistimal edilmesi de kolaylaşabilir, dikkat..

13:40'da Ay ve Mars arasında güzel bir üçgen açı oluşacak; yukarıda yazdığım Aslan burcuna ait özelliklerin iki kat çoğalabileceğini düşünebiliriz. Her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyabileceğimiz, kapasitemizde var olan özelliklerimizi rahatlıkla ortaya koyup uygulayabileceğimiz bir zaman. Zaten gayretimiz olmadan da istekler kendiliğinden şekillenebilir. Liderlik yapmayı, neyin, nasıl, ne zaman yapılması gerektiğini çok iyi saptayabilir, kaynaklarımızla dış olanakları birleştirebiliriz. Hemen hareket geçmek adına bir telaş hissedebiliriz. Üzerinde iyi düşünülmüş girişimler için "start" düğmesine basabiliriz. Ancak sonrası için istekli olup olmadığınıza iyi karar vermiş olmalısınız; hızlı başlayıp da devamını getiremeyenler kervanına katılmak da mümkün. Gün boyu Ay'ın başka bir temel açısı olmadığından bu tatlı telaş ve cesaret gün sonuna kadar devam edebilir..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder