12 Eylül 2014 Cuma

12 Eylül 2014 - Astrolozi



Yeni güne, Ay'ın boşluktaki hareketi ile giriyoruz.. 04:16'da Boğa burcuna geçişi ile yönetici Venüs etkisi ile ilişkilerin, maddi değerlerin, güzelliklerin öne çıkacağı bir gün başlıyor.. Ay'ın bu konumu sayesinde, son derece uyumlu , kolay tepki vermeyen, yavaş hareketli ancak işimizi hiç br şekilde şansa bırakmayacak davranışlar içinde olabiliriz. Koç burcu gibi öne atılmayı pek sevmeyebiliriz; adımlarımızı hesaplar, ölçer, biçer ve tüm ihtimalleri gözden geçirmek isteyebiliriz. Güzel olan her şeye olan tutkumuz bugün farkedilir biçimde yoğunlaşacaktır.

14:16'da Ay ve Neptün arasındaki ılımlı görünüm nedeniyle çevremizdekiler olan hassasiyetimizde artış görülebilir; yardımlaşma konuları daha fazla gündeme gelecektir. Rüyalar, mistik konular, niyetler, dualar, bazı ruhani ritüeller adına olumlu bir öğleden sonra olacaktır. Yalnız kalıp, iç dünaymızda gezinmek ayrı bir keyif verebilir.

19:08'de Ay ve Venüs arasındaki harika üçgen açı sayesinde, hele ki Cuma gününün de Venüs etkisinde olduğunu düşünürsek, çevremizdekilerle aramızda hoş duyguların uçuştuğu, birlikte güzel zaman geçireblecek, eğlence ve dostluk saatleri başlıyor diyebiliriz. Mutluluk kolayca filizlenebilir. Kolaylıkla oluşan duygu akışları bazı çirkinlikleri örterek pembe bir dünya yaratabilir. Güzelliklerle uğraşmak, alış veriş yapmak, çevremizi güzelleştirmek, estetik ile ilgili işler ile uğraşmak, yemek ve içmek adına keyifli bir akşam.

23:21'de Ay ve Pluto arasındaki bir diğer üçgen açı ile de duygusallığımız yoğun bir şekilde canlanabilir; her şeyi daha güçlü hissedebiliriz. Bir duygunun esiri olup, onun etkisi altına da girilebilir; bu noktada dikkatli olmak gerekecektir. Özellikle ilgilendiğimiz konularda araştırmalar yapmak, duygularımızın gerçek nedenlerini anlamaya çalışmak adına olumlu kullanılabilir. Güçlü ve iradeli kararlar almak adına da uygun..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder