15 Eylül 2014 Pazartesi

15 Eylül 2014 - Astrolozi


Yeni bir hafta ve Ay İkizler'de.. İkizler burcu doğalarındaki gösteren ikizler simgesi ile temsil edilir. Temel özellik iletişim ve bigidir. Merek sınırsızdır. Hızlı düşünüp hızlı hareket etmek ve her işe çabucak adapte olabilmek günün ve hafta başının temel özelliği olacak gibi.. Aralarında hiç bir bağ olmasa dahi fikirden fikire anında uçabiliriz. İster yeni bir beceri ister enteresan bir sohbete katılmak, dikkatimizi her ne çekerse çabucak peşinden gidebiliriz.

07:15'te Ay ve Venüs arasında bir kare oluşacak; kare olmasına rağmen sert etkiler barındırmıyor, korkmayın. Sosyal ilişkileri arttırıcı, kendimizi fazla sevinçli, istekli göstereceğimiz, ifade edeceğimiz bir transit. Yapmacık davranışlara, her şeyi kendi tarafımıza yontmaya neden olabilir. Farklı bir duygusallık vereceğinden yeme ve içme isteğinde, alış veriş merakında yoğunluğa sebep olabilir. İstemediğimiz ilişkilerden de kurtulup rahatlamaya yönelik davranışlara neden olabilir.

09:44'te Ay ve Jüpiter arasındaki ılımlı görünüm, çalışma saatlerine daha iyi, cana yakın duygularla başlamamıza neden olacak. Çevremizdekilerle duygusal ve iletişimsel bağımızı güçlendirecektir. Karşılıklı destekleşim ve bağlılık kurmak için ideal. Grup aktiviteleri, pazarlama, halkla ilişkiler, hukuksal ve eğitim konuları ya da yurt dışı bağlantılı işlerde bu transit saatleri destekleyici etkiler verecek.

14:12'de Ay ve Uranüs arasındaki okumlu etkileşim sayesinde ise; karşı konulmaz bir tez canlılık, telaş garip bir heyecan üzerimizde etkili olabilir.. Rahatsız edici değil, hoş bir şekilde çalışabilir. Kendimizi ve ortamımızı canlandırmak, her şeyi yeniden düzenlemek gibi bir ihtiyaç veya dürtü doğabilir. Bizim heyecanımız etrafımızdakileri de harekete geçirecektir. Ani, heyecan verici, zekamızı çalıştıracak değişik rastlantılar yaşamak mümkün olabilir.

19:52'de ise Ay ve Merkür arasındaki güzel üçgen görünüm, duygularımız ve mantık arasındaki denge sayesinde çevremizdekilere karşı daha açık olabilmeyi sağlayabilir. Sevgiyi söyleme ve sevildiğimizi bilme ihtiyacı yoğunlaşacaktır. Duygularımızı sözlerimize akıtabilir; rahat iletişim kurabiliriz. Telefon, mail trafiğinde ciddi bir artış olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder