6 Eylül 2014 Cumartesi

6 Eylül 2014 - Astrolozi



Ay, dün gece Oğlak burcundan çıktı; dolayısı ile Kare'nin zorlayıcı etkilerini de geride bıraktı. 02:58'te Kova burcuna geçişi ile oldukça yaratıcı, kendine özgü ve bir o kadar da özgür davranışlar duygular içinde olmamız mümkün.. Zekamız, önümüzdeki bir iki gün en çok kullandığımız özelliğimiz olacaktır. Kurulu bir planı takip etmek yerine, sezgilerin, iç sesimizin peşine düşmek olası. Hiç bir kalıba girmek istemeyebiliriz. Arkadaş canlısı, grup aktivitelerine düşkün olup, belli bir düşüncenin organik bir parçası olmayı da reddedebiliriz. Bilim, uzay, matematik başlıkları gün içinde aklımızı başımızdan alabilir..

12:52'de Ay'ın ilk temel açısı Merkür ile yapacağı harika üçgen.. Kova'nın modern astrolojide kabul edilen yönetici gezegeni Uranüs.. Ve Uranüs de Merkür'ün bir fırt üst oktavı.. o yüzden harika görünüyor.. Yukarıda saydığım özellikleri daha güçlendirici bir etki kısacası.. Duygularla mantık arasındaki dengeye işaret eden bu görünüm gerek kendimizin gerekse karşımızdakilerin duygularına karşı daha açık olacağımızı gösteriyor. Kendimizi anlama ve ruhsal dengeyi sağlama ve başkalarına da yardım etmeye bizi itebilir. Duygular sözlere dökülebilir. Hesaplar, çizimler, kelimeler, bilim ile ilgili bilgiler havada uçuşabilir. Zehir gibi çalışacak olan beynimiz, olaylardan farklı ve hızlı sonuçlar çıkartmamıza yardım edecektir; daha önce dikkat etmediğimiz detayları yakalayabiliriz.

21:10'da ise Ay ve Jüpiter karşı karşıya geliyorlar; akşam saatlerinde kendimize olan güvenimiz, etrafa meydan okuma isteği gibi dürtüler yoğunlaşacaktır. Biliyorsunuz azı karar, çoğu zarar bir durum bu ego konuları.. Aşırı iyimser, hayırsever ve yardım etmeye çok istekli olabiliriz. Diğer yandan özgürlük duygusunu da besleyeceğinden, yüklerden, engellerden sıyrılmak ihtiyacı baskın olabilir. Mecburi zorunluluklarımız bir kaç saatliğine bize zulüm gibi gelecektir...


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder