6 Eylül 2014 Cumartesi

7 Eylül - 13 Eylül 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç

Salı günü 12. evinizde gerçekleşecek Balık Dolunay'ı etkisi ile kendinizi yorgun veya depresif hissedebilirsiniz. Önümüzdeki 10 günlük süreçte, çalışma hayatınız, sağlık ve bazı üzeri kapatılmış konular ile ilgili netleşmeler sağlayabilirsiniz. Ummadığınız yerlerden destekler bulabilmek de söz konusu. Özellikle ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ya da miras konularından veya eş / ortak gelirinden desteklenebilirsiniz; bu konularda netlikler oluşacaktır. Haftanın ikinci yarısı, ikili ilişkilerinizde, ortağınız ya da eşinizle olan iletişiminize dikkat etmekte fayda var. Beklenmedik anlarda, ani gelişen görüşmeler, toplantılar, imzalar gündeme gelebilir. Eşiniz ya da ortağınızla iletişiminizde aniden sertleşmeler oluşabilir. Ani evlilikler ya da boşanmalar duyabiliriz bu süreçte. Bir anda taşınmaya kalkışmak, yetkili birinden danışmanlık ve fikir almak adına durumlar gelişebilir. İletişim cihazlarınızda arızalar, istemeden ağızdan çıkacak sözler canınızı sıkabilir. İş ortamında ilişkilerinizde aldanma, yanlış anlamalar nedeniyle de sorun yaşayabilirsiniz; özellikle detaylara daha dikkat etmelisiniz. Bazı rahatsızlıklar bu süreçte uyanabilir, kontrollerinizi yaptırın..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Salı günü 11. evinizde gerçekleşecek Balık Dolunay'ı nedeniyle, içinde bulunduğunuz arkadaş çevresinde, sosyal ilişkilerinizde bazı konular önümüzdeki 10 günlük süreçte netleşecektir. Arkadaşlarınızdan, eşinizden ya da ortağınızdan bu dönemde destek ve anlayış görmeniz muhtemel. Arkadaşlarınız sayesinde uzun birliktelik yaşayabileceğiniz bir eş ya da ortak adayı ile tanıştırılabilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelir ile ilgili de destek bulabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı özellikle çalışma ortamında kontrolünüz dışında ani bazı gelişmeler canınızı sıkabilir. Özellikle iletişim konusunda aksilikler bazı aletlerin arızası sizi engelleyebilir. Müşterilerinizde ya da yardımcılarınızla olan iletişiminizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlık konusunda da bazı tetkikler yaptırmanız aniden sağlık konuları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla, çocuklarınız ya da sevgilinizle bu süreçte oluşabilecek yanlış anlamalara, aldanmalara karşı dikkatli olun. Lüks alışverişlerinizde, hata ile fazla ödemeler yapma, yeteneklerinizi sergilemek adına yanlış kararlar, özellikle spekülatif alanda şanssızlıklarla karşılaşabilirsiniz..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Salı günü 10. evinizde gerçekleşecek Balık Dolunay'ı nedeniyle kariyerinizde ve bazı otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde önümüzdeki 10 günlük süreçte bazı konularda netleşmeler yaşayabilirsiniz. Çalışma ortamınızda sorumluluklarınızın farkında olmanız nedeniyle amirlerinizden övgü veya terfi alabilirsiniz. İş başvuruları olumlu sonuçlanabilir. Ebeveyn sağlığında ve genel durumunuzda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bazı bürokratik işlemleri halletmek adına güzel bir süreç. Özel arkadaşlıklarınızda, çocuklarınız ile ilişkilerinizde iletişim ile ilgili ani gelişmeler, kriz durumları, aşırı kıskançlık, sahiplenme ve inatlaşma gibi durumlar bir anda gelişebilir. Özel hayatınızda harcamalarınız birden artabilir; kontrol altında olmanızda yarar var. Sallantıda olan ilişkilerde kopuşlar yaşanabilir. Yalnız olanlar için aniden bir ilişki başlayabilir. Operasyon gerektiren rahatsızlıklar bir anda ortaya çıkabilir. Ani kararlardan ve ani girişimlerden uzak durun; hesaplarınızı ve adımlarınızı iyi hesaplayın. Özellikle hamile olanlar kendilerine dikkat etmeli. Aile, gayrimenkul, ev içinde bazı yanlış anlamalar, aldanmalar, hatalı kararlar sonradan pişmanlık yaratacaktır. Bu dönemde aileniz, gayrimenkulünüz ile ilgili kesin kararlardan uzak durmanızda fayda var. Daha fazla evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ebeveyn ve otorite figürleri ile olan ilişkileri biraz fedakarlık gerektirebilir..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Salı günü 9. evinizde gerçekleşecek Balık Dolunay'ı nedeniyle, yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, seyahat konularındaki işleriniz önümüzdeki 10 günlük süreçte netlik kazanabilir. Uzak akrabalarınız bu günlerde gündeme gelebilir. Hayata bakışınız, felsefe ve din konularında bilgi ihtiyacınız artabilir. Hafta ortası ev, aile, gayrimenkul konularında ani gelişen fikirler, kararlar sizi şaşırtacaktır; ani taşınmalar, sorunlu evliliklerde ani kopuşlar, ortaklıklarda ayrılıklar gündeme gelebilir. Özellikle iletişim aletlerinizde, ev içinde arızalar oluşabilir. Kariyerinizdeki bazı sürpriz gelişmeler ev ortamında farklı görüşmelere neden olacaktır. Hızlı kararlardan, imzalardan uzak durun ve detaylara önem verin. Yakın akrabalar, komşular ya da kardeşleriniz ile aranızda yanlış anlamalar, seyahat, eğitim, yayıncılık, ulaşım ile ilgili yanlış kararlar sonradan pişmanlık yaratabilir. İletişim cihazı, ulaşım aracı almak konusunda beklemenizde fayda var. Yakın seyahatlerde beklentiler karşılanmayabilir.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Salı günü 8. evinizde gerçekleşecek Balık Dolunay'ı nedeniyle ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, nafaka, miras, burs, prim gibi işlerinizde önümüzdeki 10 günlük süreçte netlikler oluşabilir. Bazı kredi ve borç işleriniz, ailenizden desteklerle çözülebilir. Ev ya da gayrimenkul için kredi başvurularında, sigorta ve vergi işlemlerinde gelişme kaydedebilirsiniz. Hafta ortası kardeşleriniz, komşularınız ya da yakın çevreniz ile aranızda ani gelişen, beklenmedik iletişim problemleri oluşabilir. İletişim cihazlarınız ya da ulaşım araçlarınızda arızalar oluşabilir. Bazı ticari konularda detaylar aksilikler doğurabilir. Çalışma ortamınızda aksilikler yaşayabilirsiniz. Ani almanız gereken kararlar, imzalar, görüşmeler şaşkınlık yaratabilir. Hatalı ödemeler, maddi konularda dengesizlikler sizi üzüntü yaşatabilir; hesap hatalarına karşı çok dikkatli olmalısınız. Hatalı, düşünmeden yapılacak alış verişler sorun çıkarabilir, iadeler gerekebilir. Maddi konularda konsantrasyonuzu sağlamalı ve detayları atlamamalısınız. Tüm sözleşmelerde satır aralarına dikkat edin...

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Salı günü 7. evinizde gerçekleşecek Balık Dolunay'ı nedeniyle, ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda ve evliliğinizde bazı konular önümüzdeki 10 günlük süreçte netleşecektir. İletişim rahat sağlanacağından bazı ilişkiler evliliğe ya da ortaklığa dönüşebilir, zaten olanlar da daha sağlamlaşabilir. Taşınma hayali olanlar ise bu yolda farklı fikirlere daha ciddi yaklaşabilirler. Hafta ortası sevgiliniz, özel hayatınız, çocuklarınız ya da bazı spekülatif konularda birden oluşabilecek ödemeler, harcamaları arttırabilir. Alacaklarınızla ilgili ani gelişmeler sizi şaşırtabilir. Hamile olanlar kendilerine dikkat etmeli. Maddi alanda bazı görüşmeler, anlaşmalar beklenmedik şekilde oluşabilir. Özel ilişkilerinizde kıskançlıklar, hırs ve inatlaşmalar ve tabii harcamalar problem yaratabilir. Riskli tüm girişimlerden uzak durun. Bu süreçte her söylenene inanmamanızda fayda var. Bazı aşırı idealize edilmiş hayaller gerçeklerle örtüşmeyecektir. Özellikle ikili ilişkiler konusunda ayaklarınız yere basmalı.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Salı günü 6. evinizde gerçekleşecek Balık Dolunay'ı nedeniyle çalışma ortamınızda, çalışma arkadaşlarınız ve müşterilerinizle, sağlık konularında ve günlük sıradan işlerinizde bazı durumlar önümüzdeki 10 günlük süreçte netleşecektir. Gelir getirici bazı projeler, terfi konuları ya da bazı başvurularınızdan olumlu cevaplar gelebilir. Sağlık kontrollerinden gelecek cevaplar da sizi mutlu edecektir. Hafta arası iletişim şeklinizde ani oluşablecek değişimler çevrenizde, ikili ilişkilerinizde ve ailenizde problem yaratabilir. İletişim cihazlarınıza özellikle dikkat edin. Bu süreçte imza atmamata, anlaşma yapmamaya ve görüşmelerinizi azaltmaya dikkat edin. Ani taşınmalar sorun yaratabilir. Tansiyon yükseltici fikirlerden uzak durun. Gizli yapacağınız her hareket sonradan pişmanlık yaratabilir. Çalışma ve iş ortamında bazı gerçekler önünüze dökülebilir; dedikodudan uzak durun. İş arkadaşlarınız ile ontrolünüz dışında oluşabilecek durumlar kafanızı karıştırabilir, hatalı ve yanlış adımlara sebep olabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Salı günü 5. evinizde gerçekleşecek Balık Dolunay'ı sayesinde aşk, çocuklar, yetenekleriniz, eğlence hayatınız, riskli işleriniz ile ilgili bazı durumlar önümüzdeki 10 günlük süreçte netlik kazanabilir. Sistemli ve sorumluluklarınızı bilerek hareket etmeniz sonucu bazı arkadaşlıklar aşk doğurabilir. Bebek isteyenler için çok olumlu bir süreç olacaktır. Riskli girişimler iyice yapılan araştırmalar sonucu olumlu sonuçlanabilir. Çocuklarınız ile ilgili olarak bazı ideallerinizi geçekleştirebilme olanağı yakalayabilirsiniz. Hafta ortası kontrolünüz dışında bazı iletişim aksilikleri aniden oluşabilir; kronik sağlık problemleri uyanabilir. Yakın çevre arasında bazı konuşulmamış konular birden bire ortaya dökülebilir. Bazı projelerdeki detaylar sizi şaşırtabilir. Dedikodudan ve gizli yürüteceğiniz görüşmelerden uzak durmanızda fayda var. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin.. Ani vermeniz gereken kararlar, atmanız gereken imzalar, birden gelişebilecek görüşmeler oluşabilir. Arkadaş çevrenizde, aşk ilişkinizde ya da çocuklarınızla aranızda oluşabilecek yanlış anlaşmalara karşı dikkatli olun. Eğlence hayatına ve lükse düşkünlük sonradan sorun çıkarabilir. Hayallerle gerçekleri birbirine karıştırmadan ilişkilerinizde dürüst olmalısınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Salı günü 4. evinizde gerçekleşecek Balık Dolunay'ı nedeniyle ev, aile, gayrimenkul ile ilgili bazı konularınızda netleşmeler yaşayacaksınız. Psikolojik olarak daha kuvvetli olabilecek, duygusal ihtiyaçlarınızı kontrol altına alabileceksiniz. Ev, ebeveyn ilişkileri, aile konularında, gayrimenkul ile ilgili olarak da beklenmedik destekler oluşabilir. Bazı hoşlanmadığınız alışkanlıklarınızdan kurtulmak adına da uygun etkiler mevcut. Hafta ortası sosyal yaşamınızda, içinde bulunduğunuz arkadaş gruplarında aniden gelişebilecek maddi problemlere, arkadaşlar arasında para tartışmalarına karşı dikkatli olun; mümkünse kefil olmaktan, borç vermekten uzak durun. Çocuklarınızla ilgili bazı gelişmeler ani harcamalara neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızla yol ayrımına gidebileceğiniz gibi, çevrenize yeni arkadaşlar da katılabilir. Kariyer alanında bazı ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar, gelir beklediğiniz projelerde aksilikler, yanılmalar oluşabilir. Otorite figürleri ve ebeveyn ilişkilerinizde mümkünse kesin kararlar vermekten uzak durun, yanıltıcı etkiler mevcut. Eviniz ile oluşabilecek bazı aksilikler harcama yaratabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Salı günü 3. evinizde gerçekleşecek Balık Dolunay'ı nedeniyle, kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevreniz ile ilişkilerinizde önümüzdeki 10 günlük süreçte yoğunluk oluşabilir. Arkadaş ve çevre desteği ile ticaret, eğitim, seyahat, yayıncılık, medya işlerinizde gelişmeler, netleşmeler yaşayabilirsiniz. Bu konulardaki ideallerinizi net belirleme şansı bulabilirsiniz. Hafta ortası kariyeriniz ya da otorite figürleri ile olan ilişkiniz ile ilgili olarak, ani ve beklenmedik kararlar, görüşmeler, bazı sonlanmalar ya da yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi güvende hissedebilmek adına kariyer ile ilgili konularda, kişisel fikirleriniz üzerinde ısrarcı davranabilirsiniz. Ani çıkabilecek kariyer fırsatları size güç verebilir; hırs ya da intikam duyguları ise olan işinizde zararlı olabilir. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama alanlarında yanlış anlaşılmalar, hatalı kararlar, yolculuğunuzda aradığınızı bulamamak gibi hayal kırıklıkları oluşabilir. Hayat felsefenizi sorgular duruma gelebilir, hayallerle gerçekleri birbirine karıştırabilirsiniz. Mümkünse bu alanlarda kesin karar vermekten bu süreçte uzak durun; ya da detayları atlamamaya özen gösterin..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Salı günü 2. evinizde gerçekleşecek Balık Dolunay'ı nedeniyle, maddi konularda önümüzdeki 10 günlük süreçte bazı netlikler oluşacaktır. Özellikle kariyer alanında maddi gücünüzü arttırıcı etkiler var. Yeni bir iş imkanı, terfi, konum değişikliği sayesinde mutluluk yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızın farkında oluşunuz ve sistemli çalışmalarınızın meyvesini toplayabilirsiniz. Hafta arası yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama ve seyahat alanında beklenmedik gelişmeler kontrolünüz dışında gelişebilir. İletişimde sakinliğe özen gösterin, fevri davranışlardan uzak durun. Din ve felsefe konularında bazı gelişmeler beklenmedik oluşabilir. Düşünceleriniz sizi içsel olarak rahatsız edebilir; dengede kalmaya özen gösterin. Uazk akrabalarınız ile ilgili konular birden ortaya dökülebilir. Harcamalar, kredi kartları, borç ve kredi, vergi, sigorta, burs, prim işlemlerinde detayları atlamamaya, hatalı kararlara, yanlış anlamalara ve hesap hatalarına karşı çok dikkatli olun. Mümkünse bu dönemde borç, kredi almaktan, aşırı harcamalardan uzak durun. Beklenmedik, hesapsız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Operasyonlar için d bu dönemde pek uygun enerjiler barındırmıyor..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Salı günü burcunuzda gerçekleşecek Dolunay nedeniyle kendinizi 10 günlük süreçte biraz gergin hissetseniz de, hayat görüşünüz, idealleriniz açısından olumlu bir döneme giriyorsunuz; bazı netlikler sizi rahatlatabilir. Özellikle yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama konularında sorumluluklarınızı bilerek sistemli hareketleriniz sayesinde gelişmeler oluşabilir; pasaport, akademik kariyer, internet çalışmaları gibi konularda işleriniz yolunda gidecektir. Hafta arası bazı borç, kredi, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ya da miras başlıklarında ani gelişebilecek durumlar sizi şaşırtabilir. Beklenmedik gelişmeler ilişkilerinizde, giderlerinizde sorun yaratabilir; kredi ya da borç başvuruları, riskli girişimler adına pek uygun bir süreç değil. Ani rahatsızlıklar operasyon gerektirebilir. Sosyal çevreniz, lüks tüketiminiz harcamaları arttırabilir. Hamile olanlar için de tehlikeli bir süreç. Özel ve çocuklarla ilişkilerde ısrar, kıskançlık, inatlaşma ani krizlere neden olabilir. İkili ilişkiler açısından da dikkatli olmanız da fayda var. Bazı aldanmalar, hatalı kararlar, sözleşmelerde, ortaklık ilişkilerinde, evlilikte hayal kırıklıkları oluşabilir; mümkünse imzalardan uzak durmakta fayda var. Gerçeklerle hayalleri birbirne karıştırmadan hareket etmeli, kesin kararlardan bir süreliğine uzak durmalısınız. Taşınma işiniz ya da alacağınız danışmanlık bir fiyasko ile sonuçlanabilir.





Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder