13 Eylül 2014 Cumartesi

13 Eylül 2014 - Astrolozi


Ay, haftasonuna Boğa burcunda ilerlemeye devam ederek giriyor;  belli amaçlar peşinde güvenle ilerlemeyi seçeceğimiz bir gün. Planlarımız bugün bizim için çok daha önem arzedebilir; istediklerimize böyle ulaşacağımıza inanabiliriz. Değişiklik yapmak yerine olan duruma korumaya çalışmak, güzellikler, konfor, beş duyumuzla algılayabileceğimiz hoş duygular günümüzün ana başlıkları olabilir.

02:05'te Ay ve Jüpiter sert bir kare yapacaklar.. Aşırı iyi niyet ya da süregelen koşullarımızı değiştirmekten kaçınmak adına olan problemleri görmemeye çalışmak, hoşumuza gitmeyenleri göz ardı etmek mümkün. Tabii etki geçince bu problemlerin hala yerlerinde durduğunu görmek de canımızı acıtabilir. Ayrıca bunun yanında yükselen özgüven nedeniyle, aşırı kibir ve ego gösterileri, kendimizi dev aynasında görme durumlarına da yol açabilir. Ancak kare de olsa bu enerji ile, olumlu düşünceleri, güzel duyguları yükselterek; problemleri iyi niyetle çözmeye çalışmak, ters etki yoksa da bu dakikaların tadını çıkartmak mümkün.

11:36'da gün boyu etkili olacak Merkür ve Uranüs arasındaki karşıtlık kesinleşiyor; rahatsızlık verici, tahrik edici, gerginlik yaratabilecek, umulmadıkları umulur yapabilecek elektriksel bir enerji verecektir. Her an her sürprize, hoşunuza gitsin gitmesin, tuhaflıklarla dolu bir günü yaşamaya hazır olun. Sürpriz şekilde iletişim gelişebilir, ziyaretler şaşırtıcı olabilir, yakın çevreden kazık yiyebilir, telaş ve acele yüzünden bazı kazalara özellikle trafik akazalarına neden olabilir. Sinirlerimizi zorlayacağından, halsizlik, tükenmişlik gibi fiziksel olmayan sonuçlar doğurabilir. Bunun yanında bilimsel çalışmalarda, uzay, doğaüstü, astroloji, zihni harekete geçirebilecek, matematiksel yolda kafalarımızı harekete geçirebilir ve yeni fikirler ürettirebilir. Mümkünse hiç bir konuda net karar vermemeye ve düzenlemeye yapmaya kalkışmayın; bazı kararlarınızda ikilemler de yaratabileceğinden kafalar karışabilir.

13:23'te Ay ve Satürn karşı karşıya geliyor; kendimizi karamsar, depresif, sevilmiyormuş ve destek görmüyormuş tarzında düşünceler yoğunlaşacaktır. Duygusuz ve soğuk davranışlar ilişkilerde problem çıkarabilir. Mümkünse öğle saatlerinde dinlenmeye ve bir şey yapmamaya çalışın; sonuçta kısa süreli bir transit. İş bitirici kararlardan uzak durun.

16:30'da günün ağır etkisi biraz dağılacak gibi; 16:30'da Ay ve Güneş arasında üçgen bir açı oluşuyor.. Kendimizi sabaha göre fizik ve psikolojik olarak uyumlu bir harmoni içinde hissedebiliriz. Kadın erkek başta olmak üzere tüm insan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey için iyi saatler. Cumartesi günü sanki akşam üzeri başlıyor gibi.. Hafta sonunun tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder