14 Eylül 2014 Pazar

14 Eylül 2014 - Astrolozi

Haftanın son gününe girer girmez 00:56'da Mars Yay burcuna geçiyor; 26 Ekim'e kadar da bu burçta kalacak. Bu transit akıl ve zeka ile ilgili konularda doping yapabilir. Önemli olduğuna inanılan, gerekli görülen, doğru kabul edilen düşünce ve fikirler büyük bir cesaretle açıklanabilir hatta iddia etme boyutlarına bile varılabilir. Diğer insanların bizler gibi düşünmek veya inanmak zorunda olmadıklarını hatırlama en doğrusu olacaktır. Felsefi ve dini konularda diğerlerini zorlamak fayda yerine zarar verecektir. Enerjimizi, fikirlerimizi savunmak veya kabul ettirmek yerine, aklımızı zenginleştirmek, yeni açılımlar yakalayabileceğimiz tecrübelere girişmek, bilgi ve inanç kapasitemizi genişletmek için kullanmak en doğrusu.. Maceralı ve yorucu olsa bile seyahat etmek mutluluk verebilir; kaza risklerine karşı dikkatli olmak şartı ile.. Yüksek öğrenim alanında aksilikler yaşamak, kanun ve yasalarla uğraşmak, mahkeme yolunu öğrenmek zorunda kalmak mümkün olabilir. Önceden başlatılmış bu tarz işler varsa aniden işler yokuşa sürülebilir. Kızgınlığa kapılıp acele karar vermeden bu etki döneminin geçmesini beklemek en doğrusu olacaktır. pazarlama, halkla ilişkiler ya da medya başlıklı konularda da zorluklar, aksilikler yaşanabilir. Yurt dışı işlerimizde, pasaport başvurularında, dış ticarette sorunlar çıkabilir. İnternet hatlarında arızalarla sık sık karşılaşabiliriz. Olumlu etkileri arasında, spontan, özgürlüğüne düşkün, yeni deneyimlere açık, pozitif ve geniş bir bakış açısı, sınırlanmak istememek, kendi inançları için savaşmak, dürüstlük aramak, macera düşkünü olmak ve kehanet yetenekleri sayılabilir. Negatif olarak da diplomasiden uzak, pata küte, inançlarını kavgacı ve gürültülü bir biçimde sergilemek, sürekli hayal içinde, abartılı tepkilerle, gereksiz risklere ve harcamalara girmek, aşırı iyimser davranışlar sergilemek mümkün.

00:58'te Ay,Mars'ın karşısına geçiyor; bunu gün içinde bir kez daha 09:53'te de tekrarlayacak.. Neden derseniz, 00:58'ten sonra boşluğa girecek ve 09:26'da İkizler burcuna geçecek; bir de bu burçtan Mars'a tekrar karşıtlık yapacak. Bu açının etkisiyle uyumsuzluk enerjisi, zıt duygular arasında gidip gelme nedeniyle kolaylıkla sinirlenme, alınganlık kaprisleri, duygusal heyecanlar duyabiliriz. Düzgün giden dalgalar birden terse dönebilir. Bu yüksek enerjiyi sinir ya da agresyonla atmak yerine fiziki güç gerektiren işlere yönelmek daha doğru olacaktır. Doğa yürüyüşleri, spor uygun olacaktır. Problemler sabah saatlerinde çözmeye kalkmayın; kaş yapayım derken göz çıkartabilirsiniz.

Ay'ın İkizler burcuna geçmesi ile güne iletişim damgasını vurabilir.. Bilgi alışverişleri, sohbetler, konuşmalar artış gösterebilir. Aşırı merak ve hareket aynı anda bir kaç yerde olmaya çalışmamıza neden olabilir ya da bir kaç konu ile aynı anda ilgilenmek isteyebiliriz.

17:34'te gün boyu etkili olacak Venüs ve Pluto arasındaki harika üçgen kesinlik kazanıyor; ihtiraslı bir dokunuş.. Para, aşk, şans ve ahlak yönünden özünüzde var olanın ortaya çıkışına işaret eder.Yaratıcılık, yapıcılık ve romantizmin işaretidir. Aşık olmak şiddetle istenebilir. Yeni arkadaşlıklar, var olanlarda derinleşmeler, bazı ilişki problemlerini çözme yolunda güç verecektir. Bu transit altında yaşanacak tecrübeler son derece öğretici ve gözlerinizi açıcı olacaktır. Sanatsal bir yeteneğimiz varsa, bu transitte mutlaka karşılık bulabilir ve alanımızda zirve yapabiliriz. Yükselen duygular, yeni başlangıçları kolaylaştıracaktır.

20:04'te Ay ile Neptün arasındaki sert kare ile hayaller ve hafızadaki birikimler öne çıkabilir. Yanıltıcı etkileri olduğundan; önemli işlerde karar vermek adına bu saati kullanmamakta fayda var; yanlış yönlendirebilir. Çevremizdekilere karşı hassasiyetimiz de yoğun olacağından suistimale açık olabiliriz. Zayıf bir bünyede alkol ya da ilaç alımında sorun yaratabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder