5 Eylül 2014 Cuma

5 Eylül 2014 - Astrolozi


Bir kelebeğin ömri kadardır hayat; ancak içinde sabırla, kararlı ve sistemli ilerlemek, yaşamı inşa etmek gerekir.. İşte bu etkilerin yükseldiği bir gün daha.. Ay, Oğlak burcunda.. Sorumlularımızın farkında olup, ipleri ele alma günü diyebiliriz. Herşeyi sistemine uygun, duyguları işe karıştırmadan, bir orkestra şefi edasında yönetebilme gücü verecektir bize. Hisleri biraz kızağa alacağımız için, dışarıdan soğuk nevaleler gibi görünmemiz doğal sayılabilir. Daha karamsar olabiliriz ama yapılması gereken her neyse, başlatmak adına güzel enerjiler var..

Dün gece Ay ve Pluto kavuşumunun ardından, malum Kare 03:41'deki Ay ve Uranüs karesi ile beraber iyice harekete geçmiş oluyor.. Saati nedeniyle uykuda olanlar açısından bir sorun oluşturmuyor, ancak ayakta olanlar için gereksiz tuhaf bir acelecilik verebilir. Bunun altında tamamen bağımsız ve hür olduğumuzu ispat etme, süre giden düzende değişiklikler yaratma, daha doğrusu akan yaşama kafa tutma gibi yorumlanabilir. Derin bir huzursuzluk, bir şeylerin akışını değiştirme dürütüsü, rahatsızlık verebilir. Bu etki altında hızlı kararlar verme, düşüncesizce hareketler sonradan pişmanlık yaratabilir. Ancak üzerinde etraflıca düşünülmüş atılımlara start vermek adına da harika bir motivasyon vercektir.

07:57'de Ay ve Satürn arasındaki ılımlı etkileşim, sabah saatlerinde kendi kendimizle baş başa kalmak, derin düşüncelere dalmak, önemli ve ciddi konularla ilgilenmek, otorite figürleri ile olan meseleleri halletmek adına olumlu etki vermekte. Hayata daha ciddi bir pencereden bakabiliriz. 10:27'de Ay'ın Düğümler'e sert karesi gerçekleşecek; bazı atılımlar, kaygılarımız, endişelerimiz nedeniyle zor görünecektir. Kader yolumuzda ilerlerken sanki bir anda durmak gibi.. Ama buna hiç mahal vermeyin zira, sadece değişimlere direnmemek yeterli. Yeni fırsatlar, yeni kapılar daha doğrusu yeni olan her şey bizlere farklı görünür. 

18:08'de Ay ve Mars arasındaki olumlu görünüm sayesinde akşama hareketli enerjik bir giriş yapabiliriz. Birileri ile çalışmak, liderlik etmek, özgüven ve cesaret hissetmek, daha atak hareket etmemiz mümkün. Çevremizdekilere daha net ve içten, açık davranabilir; ne istediğimizi, nerede olduğumuzu ve amaçlarımızı net olarak belirleyebiliriz. Gayet bilinçli olduğumuz kısa bir zaman dilimi diyelim. Ancak bu açının ardından Ay boşluğa giriyor; başlangıçlar ya da girişimler adına, bu saatten sonra harekete geçmeyin.. Ay gece boyunca açısız ilerleyeceğinden, girişimler sonuçsuz kalabilir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder