9 Eylül 2014 Salı

9 Eylül 2014 - Astrolozi


Haftanın ikinci gününe, üzerimizde bir uyuşukluk, tembellik, kafalarımızda anlamlandıramadığımız bir sersemlik ile giriyoruz.. Korkmayın; 04:38'de Balık burcunda bir Dolunay'a doğru adım adım ilerliyoruz.. Etkilerini daha önce yayınladığım http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/09/balk-burcunda-dolunay-astrolozi.html adresindeki yazımda anlatmaya çalışmıştım.. Dolunay'lar vücudumuzdaki sıvılar üzerinde etkili olduğundan birebir etkilenebiliyoruz. Birkaç gün önceden başlamıştı enerjilerini yeryüzüne göndermeye.. Önümüzdeki bir iki gün daha, üzerimizde sisli bir perde varmış gibi hissetmemiz de doğal olacaktır. Dualar, niyetler, meditasyonlar için biran kendimizle başbaşa kalmak, çevremizle yoğun iletişimden biraz kaçmak aslında tam bu Dolunay'a göre.. Zira Neptün'ün vereceği bulanıklık, yanlış anlaşılmalara, aldanmalara ve sonradan pişman olunabilecek durumlara yol açabilir. Bu süreçte yapabileceğimiz en iyi şey kendi içimizde çalışmak ve hasarlı noktaları onarmaya çabalamak..

08:18'de Ay ve Satürn arasında güzel bir üçgen netleşiyor Dolunay sonrasında.. Duygularımızı kontrol altına alabileceğiz. Daha olgun ve elle tutulur düşünceler saracaktır beynimizi.. Belki de bir kaç gün önceki düşüncelerimizden dolayı kendimize kızabiliriz bile. Haddimizi aştığımızı ve dizginleri çekmemiz gerektiğini utanarak düşünebiliriz sabahın erken saatlerinde. Otorite figürlerinden ya da bizden daha tecrübeli kişilerden destek görmek adına da olumlu etkiler barındırıyor.

22:09'da ise Ay ve Mars arasındaki üçgen kesinleşecek; her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyabileceğimiz, kapasitemizde var olan özellikleri rahatlıkla ortaya koyabileceğimiz bir akşam var önümüzde. Liderlik yapmak, neyin ne zaman, nasıl olması gerektiğini saptamak, etrafımızdakileri harekete geçirebilmek ve tabii bazı durumlarda da "start" düğmesine korkmadan basmak adına uygun.. Ancak bu başlattığınız durumlar, üzerinde planlarınızı araştırmalarınızı yapmış olduğunuz konular olmalı. Aksi halde Mars başlangıç enerjisini verse de, ardından etkisinin geçmesi sizi hazırlıksız yakalayabilir; yani devamını getiremeyebilirsiniz.

Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder