4 Eylül 2014 Perşembe

4 Eylül 2014 - Astrolozi


Güne boşlukta giren Ay, 01:14'te Oğlak burcuna geçiyor;ciddi sabırlı, melankolik, eleştirici ve az biraz da soğuk görünmemiz gün içinde mümkün olacaktır. Aslında bunun nedeni, her şeyin doğru şekilde ve ahlakına uygun yapılmasını istememizden kaynaklanacaktır. İşin kötüsü çevremizdekilerden de aynı titizliği isteyeceğiz; bu durumda ilişkilerde soğuk havalar esebilir. Zaten Oğlak öncü bir burç, biliyorsunuz; kısacası bizim bu sene hissetmeye alıştığımız malum Kare aktive olup, değişim rüzgarlarını estirecektir. Sorumluluklarımıza sahip çıkmak belki bazı planların sistemli inşası tam da Oğlak geçişlerine uygun çalışmalar olabilir.

06:03'te Ay ve Merkür arasında sert bir kare oluşuyor; sabahın erken saatlerinde ilişkilerde kritik saatlere işaret etmekte. Hisler ve duygular mantığın esiri olacağından konuşmalar sert olabilir. Mümkünse erken saatlerde bir şeyler üzerinde karar vermek, iletişim kurmak, görüşmek gibi konulardan uzak duralım ve günün ilerleyen saatlerine bırakalım. Bu saatlerde duygusal ve fiziksel rahatlama yapmak, olayları akışına bırakmak, söz ve davranışların üzerinde durmamaya çalışmak en iyisi olacaktır.

11:28'te Ay ve Neptün arasında ılımlı bir görünüm var; çevremize karşı olan hassasiyetimizi arttırıcı bir etki. Vericiliği de acıma hissini de yoğunlaştırabilir. Aynı zamanda bu duygulardan ötürü çevremizde kötü niyetli kişlere de çabuk inanmamıza ve suistimal edilmemize de neden olabilir; mantığı elden bırakmamakta fayda var. Dini, mistik, niyet adına uygun enerjiler olduğu gibi, yalnız kalıp iç dünyamızda gezinme adına uygun bir zaman dilimi. Yaratıcılık gereken konularda kendimizi daha verimli hissedebiliriz.

19:56'da Ay ve Pluto kavuşuyor; duyguların derinliğine işleyen bir etki. İçinde bulunduğumuz duruma göre çok bunaltıcı, kafamızdaki kin, kaygı, kıskançlık gbi duyguların uyanmasına neden olabilir. İçimizde bazı gizli duyguları bu transitle farkedebiliriz. Bunun yanında büyük bir hırs ve irade vereceğinden elimizdeki işlere güçle sarılmak da mümkün. Yerine getirilmesi zor ihtiyaçlarımız için bizleri harekete geçirebilecek kuvvetli bir motivasyon verebilir; kesin tavır koymamız gereken durumlarda da bize yardımcı olacaktır. Geceyarısından sonra oluşacak Ay ve Uranüs karesini de düşünürsek, rota değişimleri, hayatımızdaki değişiklik yapmamız gereken alanlar ile ilgili olarak harekete geçilebilir.

21:44'te ise Ay ve Güneş arasında güzel bir üçgen açı var; bu sert transtler arasında olumlu kullanmaya özen göstermeliyiz. Ego seviyemizin yükselmesini negatif bir kibir olarak kullanmamakta yarar var. Fizik ve psikolojik olarak uyumlu bir harmoni içinde hissedebiliriz. İnsan ilişkileri, özellikle kadın - erkek ve otorite figürleri ile, grup aktiviteleri, iş, eğlence, kısaca pek çok şey için iyi bir akşam..Samimi, rahat, öz güvenli ve olumlu olmak diğer zamanlara göre daha kolay olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder