20 Eylül 2014 Cumartesi

20 Eylül 2014 - Astrolozi


Ay, Aslan burcundaki seyahatine devam ediyor; çok açık, samimi ve hele ki bir de işler yolunda gidiyorsa, içimizin huzurunun yüzümüzden okunacağı bir gün olacak haftasonunun ilk günü. Mutluluğumuzu elimizden geldiğince etrafımızdakilerle paylaşmak isteyebiliriz; bu da çevremizden ilgi görmemize yarayabilir. Güç ve kumandanın yanında, herşeyi organize etmek dürütüsü, gerekli gereksiz işleri de üzerimize almamıza neden olabilir. Sorumluluğumuzun altında olmayan durumlarda bile görev alabiliriz. Olayları hafife almak, politik yaklaşımlar sergilemek, bizi kestirmeden sonuca ulaştırabilir. Dışarıdan çok sağlam görünsek de, aslında çok çabuk enerjimiz sönebilir.
 
Saat 10:28 'te Ay ve Jüpiter kolkola girecek; her şeyin yolunda olduğunu hissetmek, endişe ve korkulardan uzaklaşmış olmak, kendimize güvenmek, çevremizdekilere ve kendimize toleranslı olmak, hatta ters hareketlerden bile rahatsız olmamak, mücadeleden uzak durmak mümkün. Tüm bu kolaylıklar sayesinde tabii ki ilişkilerimizde de farkedilir düzelmeler yaşayabiliriz..

12:56'da Ay ve Uranüs arasındaki harika üçgen açı sayesinde; öğle saatlerinde değişim arzusu içimizde yükselecektir. Her zamankinden değişik bir şeyler yapmak, bulunduğumuz ortamlarda eşyaların bile olsa yerini değiştirmek, sıradan haftasonu programları dışında egzantrik bir şeyler organize etmek; günümüzün rengini değiştirecektir. Hayata daha değişik bir pencereden gün içinde bakmak mümkün olabilir.

21:46'da Ay ve Satürn arasındaki sert kare; günün içindeki heyecan duygusunu silip süpürebilir. Ani bir depresyonun veya duygusal bir karamsarlığın ortaya çıkması ile, yalnızlık, ilgi görmeme, sevilmeme gibi düşünceler yoğunlaşabilir ve bu da özellikle otorite olmak üzere tüm ilişkilerimizde sorun yaratabilir. İçten gelen olumsuzluğun verdiği negatif enerji, dışarıdan bile görülecektir. Mümkün olduğu kadar enerjimizi düşürmemeye ve olumlu düşünmeye özen gösterelim ki; Cumartesi gecemiz mahvolmasın.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder