29 Eylül 2014 Pazartesi

29 Eylül 2014 - Astrolozi


Yepyeni bir haftaya Ay'ın açısız hareketi ile girsek de; 01:50'de Yay burcuna geçecek.. Yay, dışa dönüktür özgürlüğüne düşkündür.. Mücadeleleri olsa da; işlerin sonunda kendi lehine döneceğine inanır.. Pembe gözlükleri vardır Yay'ın. Etrafındaki zorlukları görmezden gelebilir; onları küçümser. Sorunlarından bile kaçabilir; sıkıntı ile vaktini harcmayı hiç sevmez. Gezip tozmayı, seyahatleri, düşünce biçimlerini, yeni insanları sever; doğaya ise aşıktır. Hayata eğlenceli tarafından bakar; samimi ve sıcaktır.. Araştırmak, incelemek, çalışmak, bunlardan elde edilecek bilgileri açıklama ihtiyacı, bilgilerin kolay hatırlanması, hafızanın güçlü olması tam Ay'ın Yay geçişine uygun davranışlar olacaktır.

11:42'de Ay ve Neptün arasında sert bir kare gerçekleşecek; hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkaracağı gibi eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar gerçeklerden önemli hale gelebilir. Mümkün olduğu kadar, öğleden evvelki saatlerde bir şeylere karar vermek, bir iş girişiminde bulunmak veya hayati önem taşıyan konularda adım atmaktan kaçının; bu açının yanlış yönlendirici bir enerjisi var. Çevreye ve insanlara karşı hassasiyetimizi de arttıracağından, suistimallere açık olabiliriz, kolay kanabiliriz. İlaç ve alkol alımları sorun yaratabilir.

13:10'daki Ay ve Güneş arasındaki ılımlı görünüm sayesinde, sabah saatlerindeki kafa bulandırıcı etki dağılacaktır. Olayların kargaşası arasında bulunsak da, duyguları işin içine karıştırmadan nötr kalabileceğimiz bir öğle yaşayabiliriz. Yoğun ilişkiler arasında rahat bir nefes alma zamanı gibi düşünün. Duygularımızı kontrol edebilir, olaylara daha dingin konsantre olabiliriz. Arkadaş ve grup ilişkileri, özellikle kadın-erkek ilişkileri açısından olumlu bir etki. Arkadaşlığın ve dostluğun yararları bu saatlerde görülebilir.

21:34'te ise Ay Mars ile kavuşuyor; bu transit altında kendimizi kızmaya, sinirlenmeye hazır hissetmemiz mümkün. Bu açı ile dengemizi korumak zorlaşabilir. Fizik gücü gerektiren işler için oldukça uygun bir akşam. Plansız, acele, iyice düşünülmeden girişeceğiniz her türlü iş, sonradan sorun çıkarabilir. Ancak iyice hesaplanan girişimler için bu açı ve bağlantıda olduğu Jüpiter ve Uranüs ile oluşturduğu gökyüzündeki müthiş ateş grubunda oluşan Büyük üçgen, rüzgarı yelkenlerimize doldurarak atılım yapmamıza neden olacaktır. Diğer zamanlara göre güç gelen herşey için çok daha fazla cesaret ve özgüven duyabilir, ilk adımı atmakta zorluk hissetmeyebiliriz.

23:52'de Venüs; 24 Ekim'e kadar kalmak üzere Terazi burcuna; yani en sevdiği 2 evden birine yerleşiyor.. Bütün sosyal ilişkiler için mükemmel bir zaman; eşler, aşıklar, sevenler, ortaklar, meslektaşlar hatta birbirine düşman olanlar için havayı yumuşatma dönemi diyebiliriz. Bu dönemde kendi kendimizle bile uyumlu olacağımızdan bu yumuşak enerji tüm ilişkilerimiz üzerinde de etkili olacaktır. Çeşitli nedenlerle anlaşmazlık içinde bulunan, dargın olunan kimselerle barışmak için uygun bir zaman. Düşmanlık hisleri yumuşayıp, anlayış artacaktır. Hatta yasal konularda, sorunları mahkeme dışında çözebilmek bile mümkün olabilir. Mesleki ve diğer çeşitli ortaklıklarda evliliklerde karşımızdakilerin ihtiyaçlarını kolaylıkla anlamak, ortak bir çizgi bularak ahenk içinde bulunabilmek mümkün olabilir. Gözlerimiz gördüklerimizde güzellik, denge ve uyum arayacağından estetiğe daha önem verir olabiliriz. Bu alandaki her türlü meslekte önemli gelişmeler olabilir.Bu süreçte; zevk sahibi, zarif, ince, düşünceli ve barışçıl, gelişmiş estetik zevkler, aşkta ve evlilikte şanslı, ilişkiler ve evlilik yoluyla kazançlı, sosyal alanda ve bire bir ilişkilerde etkin, söz sahibi, iyi bir organizatör, eğlenceli, keyifli, güzelliklerden zevk almasını bilen ve kibar davranışlar sergileyebileceğimiz gibi, haritalarımıza bağlı olarak, abartılı ve sadece zevklerini düşünen, tembel biri haline de dönüşebiliriz..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder