11 Eylül 2014 Perşembe

11 Eylül 2014 - Astrolozi


Ay, Koç burcundaki hareketi ile yepyeni bir güne başlıyor; enerjik, inatçı, kuvvetli bir irade ile liderlik ve yenilik düşkünü olabiliriz.. Cesur ve kendimize olan güvenimizin de tam olacağı kesin; bir o kadar girişken davranışlarda bulunmak ise çok mümkün. Keskin bir zeka, çabuk harekete geçmemiz, aceleci mizaç, gün içinde gözlerimizde şimşekler çaktırabilir. Denenmemiş her şeye ilgi duyabiliriz. Maceralar, coşmamıza ve heyecanlanmamıza neden olacaktır. Rekabetçi bir hal almak, düşünmeden acele kararlarla harekete geçmemize neden olabilir. 

Pluto ile dün akşam sert kare yapan Ay, 03:57'de ise Uranüs ile kavuşacak.. Sert hatlı ve uzun bir süredi devam eden değişim ve dönüşüm diye bağıran bir kareyi, Ay tetiklemiş olacak.. Uranüs nedeniyle sabahın bu erken saatinde; ayakta olanlar için anlatılması zor bir acelecilik, sabırsızlık verebilir. Ruh halimiz çabucak değişebilir; bundan kendimiz bile rahatsız olabiliriz. Bir konuya konsantre olmak imkansızlaşabilir. Acele yüzünden yanlış adımlar atılabilir. Ancak, daha önceden iyi hazırlanmış konularda düğmeye basmak adına da harika bir enerji verecektir. Bu zamanda yapılacak en güzel şey, projelerde, problemlerde yeni ve yaratıcı çözüm yolları bulmaya çalışmak olacaktır; yeni bakış açılarını, alışılmadık fikirleri Uranüs çok sever. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve tüm gün açısız kalacak; dolayısı ile Uranüs etkileri gün boyu etkili olabilir. 10:32'deki Ay'ın Güney Düğüm ile kavuşumunu da hesaba katarsak, bazı geçmiş tecrübelerin bizi sabah saatlerinde sıkabileceğini, bir süreliğine içimizdeki duyguları kendimizden bile saklamaya çalışacağımızı öngörebiliriz; bu etki öğleden evvel deresiflik verebilir, enerjimizi düşürmemeye özen gösterelim.

18:03'te tüm gün etkili olacak Güneş ve Satürn ılımlı etkileşimi kesinlik kazanacak.Her şeyi iyi düşünebilme, somut görebilme ve disiplinli bir şekilde uygulayabilmeye kolaylık sağlayabilir. Eğer çok fazla dikkat ve konsantrasyon gerektiren işleriniz varsa, akşam üzeri saatlerinde kolayca sonuca ulaşabilirsiniz. Otorite figürlerinden yardım almak, destek görmek adına da olumlu kullanılabilir. Açıkçası bugün eğlenmek ve dinlenmek için uygun bir gün değil; çalışmak ve ciddi konularla ilgilenmek için harika etkiler var.

Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder