27 Eylül 2014 Cumartesi

28 Eylül - 4 Ekim 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç

Pazar günü Merkür, 8. evinizdeki Akrep burcuna 28 Kasım'a kadar kalmak üzere giriyor; bu dönem içinde 4 Ekim ve 26 Ekim tarihleri arasında geri harekette olacak. Akrep burcu geçişi sırasında ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, nafaka, miras, burs, prim konuları ile ilgili olarak iletişim trafiğinizde artış gözlemlenebileceği gibi; bu alanlarda fikirleriniz, kararlarınız önemli duruma gelecektir. Pazartesi ise Venüs, 24 Ekim'e kadar kalmak üzere 7. evinideki Terazi burcuna yerleşecek; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında sizleri destekleyici etkiler verecektir. Bu süreçte ortaklık kurabilir, evlilik ya da taşınma kararı alabilirsiniz; ancak Merkür retrosunu imzalar konusunda dikkate almanızı öneririm. Bu süreçte konusunda yetkisi kişilerden fikirler almak adına da olumlu etkiler mevcut. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde zorlayıcı enerjiler iş başında olabilir; özellikle otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde baskıcı güç mücadelelerine karşı dikkatli olmanızda, amirlerinizle tartışmalardan uzak durmanızda, ortağınız ya da eşinizle aranızda doğabilecek kıskançlık, kin, hırs içeren tartışmalara girmemenizde fayda var...

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazar günü Merkür, 7. evinizdeki Akrep burcuna 28 Kasım'a kadar kalmak üzere geliyor; bu dönem içinde 4 Ekim ve 26 Ekim tarihleri arasında geri harekette olacak. Akrep burcu geçişi sırasında ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularındaki iletişim trafiğinizde, bu konulardaki kararlarınızda artış olabilir. Konularında uzman kişilerden fikir danışabilir, taşınabilir, evlilik ve ortaklık adına yeni kararlar alabilir bir takım anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Pazartesi ise Venüs 24 Ekim'e kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; bu süre içinde çalışma hayatınızda, müşterileriniz, çalışma arkadaşlarınız ya da yardımcılarınızla ilişkilerinizde, sağlık konularında size destek verecektir; yeni gelişmelere hazır olun, tabii Merkür retrosunda dikkatli olmanızı da öneririm. Hafta sonu sadece bu alanlarda doğabilecek aksiliklere, günlük çalışma hayatınızda özellikle ilişkilerinizde kırıcı ve zorlayıcı davranışlardan uzak durmanızda, bazı hukuksal konularda dikkatli olmanızda, sağlık alanında ani gelişebilecek rahatsızlıklara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yurtdışı, eğitim, pazarlama, medya ve seyahat konularında bazı aksilikler nedeniyle günlük hayatınızda problemler oluşabilir...

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Pazar günü Merkür, 6. evinizdeki Akrep burcuna 28 Kasım'a kadar kalmak üzere giriyor; bu dönem içinde 4 Ekim ve 26 Ekim tarihleri arasında geri harekette olacak. Akrep burcu geçişi sırasında çalışma hayatınız, çalışma arkadaşlarınız, müşterileriniz ve yardımcılarınızla ilişkileriniz, sağlığınız, bu alanda kontrolleriniz gündeme gelebilir, bu konulardaki iletişim trafiğinizde artış olabilir Çalışma ortamında yeni kararlar, fikirler, projeler gündeme gelebilir. Pazartesi ise Venüs 24 Ekim'e kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili olarak size destek verecek. Başlangıçlar için mümkünse Merkür retrosuna dikkat etmenizde fayda var. Yeni bir aşk ya da bebek sürprizi keyfinizi bu dönemde yerine getirebilir. Yetenekleriniz ile ilgili olarak gelir elde edebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Sadece hafta sonu, sevgiliniz ya da çocuğunuz ile baskıcı, zorlayıcı, kriz oluşturabilecek münakaşalara girmekten kaçının; hırs, kıskançlık, kin, intikam duygularından uzak durmaya çalışın. Özellikle hamile olanların hafta sonu kendilerine özen göstermesini öneririm..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Pazar günü Merkür, 5. evinizdeki Akrep burcuna 28 Kasım'a kadar kalmak üzere giriyor; bu dönem içinde 4 Ekim ve 26 Ekim tarihleri arasında geri harekette olacak. Akrep burcu geçişi sırasında aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili olarak iletişim trafiğinizde artış görülebilir; bu alanlarda yeni kararlar hayatınızı etkileyebilir. Yetenekleriniz ile ilgili olarak yeni fikirler ortaya çıkabilir. Pazartesi ise Venüs, 24 Ekim'e kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; bu süreçte ev, aile, gayrimenkul konularında size destek verecektir. Eviniz ile ilgili yeni kararlar, alım-satım işlerinden kar elde etmeniz mümkün; tabii Merkür retrosuna dikkat etmek şartı ile. Eviniz ve aileniz için alış verişler, yenilikler, evinizde davetler vermek adına harika bir dönem. Evden çalışanlar gelir arttırıcı etkiler hissedebilir. Sadece hafta sonu, aile arasında ve hane içinde oluşabilecek münakaşalardan, hırs, kin, intikam, kıskançlık ve baskı içeren duygulardan uzak durun. Ufak olaylar krize dönüşebilir; kimlik savaşı içinde kendinizi bulabilirsiniz. Taşınma ya da alım satım işlerinizde işler bir anda tersine dönebilir; özellikle ebeveyn ile ilişkilerde dikkatli olmakta fayda var..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Pazar günü Merkür; 4. evinizdeki Akrep burcuna 28 Kasım'a kadar kalmak üzere giriyor; bu dönem içinde 4 Ekim ve 26 Ekim tarihleri arasında geri harekette olacak. Akrep burcu geçişi sırasında ev, aile, gayrimenkul ile ilgili olarak iletişim trafiğinizde ve bu alanlardaki kararlarınızda artış görülebilir; aile içi görüşmelerde artış, düşüncelerinizin ebeveyn ya da aile üyeleri üzerinde yoğunlaşması mümkün. Pazartesi ise Venüs, 24 Ekim'e kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; kardeşleriniz, komşularınız ve yakın sosyal çevrenizle ilgili olarak yaşamınızda canlanma olacaktır. Kısa seyahatler, iletişim cihazı alışverişleri, çevrenizi güzelleştirmek, yayıncılık alanında yenilikler ve ticari alışverişler yapmak mümkün. Ancak tabii Merkür retrosunda dikkatli olmanızı öneririm. Sadece hafta sonu, yakın çevre, kardeşler ve komşularınız ile ilişkilerinizde kırıcı, baskıcı, hırs, intikam, kıskançlık türü duygulardan uzak durmanızda fayda var. İletişim konusunda ani aksilikler kriz oluşturabilir. Sağlık sorunları oluşabilir; iş arkadaşlarınız, müşterileriniz ile aranızda sorun çıkabilir. Özellikle hafta sonu dosyalarınızı yedeklemeniz, araçlarınıza ve cihazlarınıza gerekli bakımları yaptırmanız uygun olacaktır...

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Pazar günü Merkür, 3. evinizdeki Akrep burcuna 28 Kasım'a kadar kalmak üzere giriyor; bu dönem içinde 4 Ekim ve 26 Ekim tarihleri arasında geri harekette olacak. Akrep burcu geçişi sırasında yakın çevreniz ile iletişim trafiğinizde artış, akraba, kardeş ve komşularla görüşmeleriniz yoğunlaşabilir. Kısa seyahatler, eğitim ve ticaret konusunda yeni kararlar, düşüncelerin kolayca konuşulması veya yazılması, ulaşım ile ilgili yeni fikirler oluşabilir. Yakın çevrenizde olayların temposu hızlanabilir. Pazartesi ise Venüs 24 Ekim'e kadar kalmak üzere, 2. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; maddesel değerler, para, mal, mülk gibi konularda size destek verecektir. Yeni fırsatlar, her türlü mali konular bu süreçte oluşabilir; ancak karar verirken Merkür retrosuna dikkat etmenizi öneririm. İsabetle karar verilmiş alanlara yatırım yapılabilir, yeni oluşumlarda yer alınabilir. Sadece hafta sonu; yapacağınız alış verişler, lüks tüketim ürünleri alış verişleri, spekülatif yatırımlarda çok dikkatli olmanız tavsiye olunur. Kendinizi mali açıdan zor durumda bırakabilirsiniz. Eğlence hayatınız ya da çocuklarınız veya sevgiliniz için gereğinden fazla para harcamanız olası. Dengede kalmakta, harcamalara hafta sonu dikkat etmekte fayda var..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Pazar günü Merkür, 2. evinizdeki Akrep burcuna 28 Kasım'a kadar kalmak üzere giriyor; bu dönem içinde 4 Ekim ve 26 Ekim tarihleri arasında geri harekette olacak. Akrep burcu geçişi sırasında maddesel değerler, para, mal, mülk gibi konularda düşünceleriniz, fikirleriniz ve tabii iletişim trafiğinizde artış görülecektir. Mali ve ticari kararlar, anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Yeni projeler, oluşumlar için fikir üretmeniz gerekebilir. Pazartesi ise Venüs, 24 Ekim'e kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; bu dönemde mücadeleden uzak daha barışçıl olmak, ikili ilişkilerde uzlaşmacı tavırlar, arkadaşlıklar ve sağlık konularında iyicil etkiler ve tabii estetik değerlerinizde artış görülebilir. Kişilik olarak sıcak, sevgi dolu ve kibar davranışlar içinde olabilirsiniz. Aşk, dostluk, eğlence ve keyif adına harika bir dönem. Sadece hafta sonu, aile ve hane içinde, askılayıcı, zorlayıcı, hırs, kin, kıskançlık ve intikam türü duygulardan uzak durmanız; kriz oluşturabilecek kimlik savaşlarına girmemeniz önerilir. Duygusal olarak kendinizi güvende hissetmeyebilir ve kırıcı olabilirsiniz. Özellikle ebeveyn ilişkilerinde dengeyi korumanızda fayda var..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Pazar günü Merkür, burcunuza 28 Kasım'a kadar kalmak üzere giriyor; bu dönem içinde 4 Ekim ve 26 Ekim tarihleri arasında geri harekette olacak. Akrep burcu geçişi sırasında fikir ve düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilecek, aktif zekanız sayesinde yaratıcı kararlar alabilecek, önemli projeler hazırlayabileceksiniz. Hareketliliğiniz, iletişim trafiğiniz artacaktır. Pazartesi ise Venüs 24 Ekim'e kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; sevgiye ve aşka her zamankinden fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu dönemde yaratıcılığınızda ciddi bir artış görülebilir; özellikle sanatçılar için verimli bir dönem olacaktır. Kendinizle barışık olacağınızdan, mistizme, psikolojiye ve sevgiye dönük konulara eğilim görülebilir. Temelleri atılmış arkadaşlıklar bu dönemde sağlamlaşabilir; ancak Merkür retrosu sırasında bazı eski konular tekrar önünüze düşecektir. Sadece hafta sonu, yakın çevrenizde duyabileceğiniz bazı sırlar gizler sorun çıkarabilir; dedikodudan ve gizli her türlü hareketten uzk durmanızda fayda var. İletişim yoluyla sizden gizlenmiş bazı konular ya da sırlar ortaya dökülebilir. Psikolojiniz de zayıf olabileceğinden iletişim tarsınızda kriz oluşturabilecek davranışlardan uzak durun.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Pazar günü Merkür, 12. evinizdeki Akrep burcuna 28 Kasım'a kadar kalmak üzere giriyor; bu dönem içinde 4 Ekim ve 26 Ekim tarihleri arasında geri harekette olacak. Akrep burcu geçişi sırasında bazı fikirlerinizi kendinize saklamak, mistik ve manevi konularla ilgilenmek, yaratıcılığınızla ilgili olarak yeni fikirler üretmek mümkün. Ancak bazı fikirleriniz gerçeğe uymayabilir ve dedikodulara ve çevrede güvensizlik yaratabilecek davranışlara da girebilirsiniz; dikkatli olunması gereken bir süreç. Zihninizin aşırı işlemesi bazı rahatsızlıkların psikolojik olarak uyanmasına neden olabilir. Pazartesi ise Venüs, 24 Ekim'e kadar 11. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; grup aktiviteleri, arkadaş çevresi ile yapılabilecek çeşitli faaliyetler, hatta iş görüşmeleri ve toplantılar oluşabilir. Uzlaşma ve haksızlığa uğrayanı, bir kaybı olanı koruma yanınız ağır basabilir Arkadaş çevrenizden bir aşk doğabilir. Sosyal çevrenizde bazı problemler çözülebilir; ancak tabii Merkür retrosu nedeniyle bazı eski konular gündeme gelebilir. Sadece hafta sonu sosyal çevreniz ile aranızda maddi konularda aksilikler kriz yaratabilir; borç alma, verme konularından bu günlerde uzak durun. Bir arkadaşınız ile aranızda maddi problem çıkabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Pazar günü Merkür, 11. evinizdeki Akrep burcuna 28 Kasım'a kadar kalmak üzere giriyor; bu dönem içinde 4 Ekim ve 26 Ekim tarihleri arasında geri harekette olacak. Akrep burcu geçişi sırasında amaçlarınızı, umutlarınızı, beklenti ve ideallerinizi inceleme fırsatı bulabileceksiniz. Grup çalışmalarında, arkadaş ilişkilerinizde iletişim trafiğiniz artabilir. Sosyal çevrenizde fikirleriniz ya da sizin için bazı arkadaşlarınızın fikirleri önem kazanabilir. Toplum ilişkilerinizde yoğunluk görülebilir; değişik insanlarla iletişim içinde olabilirsiniz. Pazartesi ise Venüs, 24 Ekim'e kadar kalmak üzere, 10. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; bu süreçte mesleki konularda yaratıcılığınız artacaktır. Yeni iş projeleri, yeni teklifler, yeni atılımlar oluşabilir; ancak yapacağınız anlaşmalarda Merkür retrosuna dikkat etmeniz önerilir. Otorite figürleri ile diplomatik ilişkilerde, adalet ve anlayış öne çıkabilir. Mesleğinizden bu dönemde keyif alabilirsiniz. Mesleki alanda iyileşme, mesleki toplantılar, eğlenceli partiler, geziler size keyif verebilir. Sadece hafta sonu kariyerinizde oluşabilecek kimlik ve güç savaşlarına, kriz oluşturabilecek, hırs, intikam, kıskançlık, baskı içeren tartışmalardan uzak durmanızda fayda var. Özellikle büyükleriniz, amirleriniz ile ilişkilerinizde hiç bir konuda aşırıya kaçmamanızda fayda var..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Pazar günü Merkür, 10. evinizdeki Akrep burcuna 28 Kasım'a kadar kalmak üzere giriyor; bu dönem içinde 4 Ekim ve 26 Ekim tarihleri arasında geri harekette olacak. Akrep burcu geçişi sırasında mesleki ve benzeri işlerle ilgili planları hızlıca yürütmek, iyileştirici değişiklikler yapmak, kariyer ile ilgili eğitim ya da seyahatler organize etmek, iş görüşmeleri, toplantılar ve kariyer ile ilgili fikirler üretmek mümkün. Mesleki iletişiminiz yoğunlaşacaktır; yazışmalar, mailler artabilir. Pratiklik ve zihinsel hız işlerinizde size destek verebilir. Pazartesi ise Venüs, 24 Ekim'e kadar kalmak üzere, 9. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; çeşitli sanat etkinlikleri, müzik konserleri için uygun bir dönem. Yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama alanlarında gelir arttırıcı fırsatlar oluşabilir. Uzak akrabalarınız ile görüşmelerde artış görülebilir, yabancı bir sevgili ile yollarınız kesişebilir. Din veya felsefe konularından keyif alabilirsiniz. Sadece hafta sonu kendinizi psikolojik olarak baskı altında hissedebilirsinz; inandığınız hayat görüşünüzde ani dönüşümler, içsel savaşlar yaşayabilirsiniz. Uazak akrabalarınızdan gelebilecek haberler sizi üzebilir; yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat veya pazarlama işlerinizde olaylar kontrolünüz dışında gelişerek, krizler oluşturabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Pazar günü Merkür, 9. evinizdeki Akrep burcuna 28 Kasım'a kadar kalmak üzere giriyor; bu dönem içinde 4 Ekim ve 26 Ekim tarihleri arasında geri harekette olacak. Akrep burcu geçişi sırasında eğitim, öğrenim amaçlı çalışmalar yapmak, yurt dışı konulara ilgi duymak, farklı inançları ve felsefe konuları ile ilgilenmek, seyahatler yapmak, alternatif yaşam şekillerini araştırmak, kanun ve yasalarla, resmi işlerle ilgilenmek, pazarlama ve medya alanında yeni fikirler, projeler üretmek mümkün. Uzak akrabalarla bu dönemde daha fazla iletişim içinde olabilir; bilgiye olan merakınız sayesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Pazartesi ise Venüs 24 Ekim'e kadar kalmak üzere 8. evinideki Terazi burcuna yerleşecek; özel bir gayretiniz olmadan ortaklaşa gelir konularından, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ya da miras başlıklarından destek bulabilirsiniz. Borç almak ya da mali destek aramak adına uygun bir dönem. İnsanlara ve olaylara bakış açınızı bu dönemde geliştirebilir, psikolojik dünyanızı iyileştirebilirsiniz. Mali konulardaki girişimler adına özellikle Merkür retrosuna dikkat etmenizi, eski tarihli bazı borçların tekrar karşınıza çıkabileceğini de belirtmek isterim. Sadece hafta sonu özellikle arkadaş çevreniz ile aranızda doğabilecek maddi problemlere, hırs, intikam, kıskançlık, kin içerebilecek, kriz oluşturabilecek davranışlara karşı dikkatli olmanızı öneririm. Bazı arkadaşlarınızdan beklediğiniz maddi desteği bulamayabilir; sosyal çevreniz nedeniyle harcamalarınızda yoğunluk yaşayabilirsiniz..





Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder