31 Mayıs 2015 Pazar

1 Haziran 2015 - Astrolozi


Hoşgeldin Haziran...
Yepyeni bir mevsim, yepyeni bir ay, yepyeni bir hafta, yepyeni bir gün.. Üstüne üstlük Berat Gecesi.. Hepimize güzellikler getirsin, umut ettiklerimizi kapımıza bıraksınn.. Ay güne Akrep burcun seyahati ile başlayacağından; sezgisel olarak bu başlangıca senkronize olabilmemiz mümkün olabilir. Yeni kararlar vermek, bazı konularda dönüşümü içimizde hissetmek mümkün.

04:29'da Merkür ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak üçgen açının etkilerini tüm gün hissedebileceğiz. İleriye dönük planlar yapmak, elimizde bitirilmesi gereken işlerde dahiyane fikirler üretmek adına uygun bir gün olacaktır. Hayatlarımızın önemli dönemeçlerinden birinde olabiliriz; ama önce adım adım hesaplar yapmamız gerekiyordur.. İşte bu anlamda gayet verimli olabiliriz. Ama unutmayın Merkür'ün hem yanık hem geri harekette oluşu yeni gelişen olaylar adına pek kullanışlı değil. 

05:26'da Ay ve Chiron arasındaki üçgen açı da Merkür'e yardımcı olacaktır. Eksiklerimizi belirlemek, yanlışlarımızı, kendimizde defo olarak farkettiğimiz yanları onarabilmek, giderebilmek adına bize anlayış verebilir. Gerçek bir şifa enerjisi..

14:01'de Ay ve Venüs arasındaki diğer bir üçgen açı ise sosyal ilişki tempomuzu hızlandırabileceği gibi, çevremizdekilerle aramızda hoş duyguların uçuşabilmesine yardımcı. Kolaylıkla oluşan duygu akışı, koruyuculuk, annelik gibi duyguların yoğunlaşmasına yardımcı olabilir. Gözümüz güzeli ve güzellikleri arar, evimizi, bahçemizi, kendimizi, çevremizi güzelleştirme adına alış verişlere, keyif arayışlarına, yemeye, içmeye meyletmemize destek verebilir. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 21:39'da Yay burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Öğleden sonra ve akşam üzeri saatleri arası, yeni girişimler pek tavsiye edilmemekte, artık biliyorsunuz.

Ay'ın Yay burcuna geçişi ile iyiden iyiye yarın gerçekleşecek Dolunay etkisinde içimizde hissedebiliriz. Vücudumuzn ödem tutması, baş ağrısı hissetmemiz, biraz depresif davranışlar hepsi normal, merak etmeyin. Sonuçta Ay ve Güneş birbirine kafa tutacağından, duygularımız ve mantık arasında gidip gelmeler sonucu, dengemiz biraz şaşabilir. Fazla likit tüketmemeye, dinlenmeye özen gösterelim. Ay'ın Yay burcu geçişi entellektüel kapasitemizi, idealize ettiğimiz konuları sınırsız merakımızı ve yardımseverliğimizi daha vurgulayacaktır. Üzerimizde bir kaç güne göre daha neşeli bir enerji etkili olabilir; daha dışa dönük, daha doğa ile iç içe olmak isteyen, farklı konulara, kültürlere meyleden etkiler var. Enerjik, coşkulu ve bilgiye paylaşmayı seven yanımız öen çıkacak görünüyor. Daha iyimser ve pozitif düşünce tarzı, bize iyi gelebilir.

23:20'de Ay ve geri giden Satürn kavuşacak; Pazartesi gecesini erken bitirmek adına uygun. Yalnızlık, bulunduğumuz ortamdan sıyrılma dürtüsü, düşüncelerimizi kendimize saklama isteği verebileceğinden, karamsarlığa neden olmaması adına erken uyumak ve dinlenmeye çekilmek hepimize iyi gelebilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder