18 Mayıs 2015 Pazartesi

18 Mayıs 2015 - Astrolozi




Gözlerimizi Yeniay enerjisi ile güne açıyoruz; hepimize en hayırlısını getirmesini dilerim. 07:12'de Boğa burcunda gerçekleşecek. Yeniay sırasındaki Jüpiter ve Juno kavuşumu ile içimizdeki, derinlerimizdeki bolluğa dokunalım. Elimizdekiler için şükredelim, belki de en adaletlisi budur, buna güvenelim. Elimizde olmayanlar yerine elimizde olanlarla yetinmeye bir söz verelim. Detaylı Yeniay yazımı http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/05/17-mays-2015-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz.

Yeniay'ın hemen ardından 12:27'de Ay İkizler burcuna geçiş yapacak; mümkünse bu saate kadar işlerimizi düzenlemeye özen göstermek en uygunu olacaktır. Ay'ın bu transiti ile iletişim trafiğimizde artış görülebilir. Ancak bu iletişim yoğunluğu amacını aşan konuşmalara da dönebilir; bu duruma lütfen dikkat. Bilgiye ihtiyaç duyma, hızla bir düşünceden diğerine atlama İkizler burcunun özellikleri arasında.

15:49'da Ay ve Satürn karşıtlığı  mutsuz, yalnız, depresif hislere neden olabilir. Kendimizi soğuk ve duygusuz hissedebiliriz. Mümkünse başkalarının da görüşlerini dikkate almadan, iş bitirici kararlar almayalım.. Samimi ilişkiler kurmakta zorlanabiliriz.

20:25'te Ay ve Mars kavuşumu sayesinde kednimizi her an kızmaya hazır, ters veya hasta gibi hissedebiliriz. Bazı tartışmalar, eleştiriler tehlikeli olabilir; birden öfkelenmek kolaylaşabilir. Bazı rahatsızlıklarımız bu akşam uyanabilir. Plansız, acele ve düşünmeden bir işe girişmek riskli olacaktır. Ancak emin olduğumuz konularda cesaret verici de olacağından ilk adımları atmada zorlanmayabiliriz. Sakinlikle fiziki güç ve cesaret gerektiren işlerimizi halledebiliriz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder