25 Mayıs 2015 Pazartesi

25 Mayıs 2015 - Astrolozi


Haftanın ilk gününe boşlukta girecek olan Ay, 11:51'de Başak burcuna ayak basacak. Çevremizdekiler yararına bir şeyler yapmak, çoğunun yapmaktan çekineceği konuları halletmeye çalışmak, sistemli, düzenli ve titiz davranmak adına çalışkan bir hafta başlangıcına hazır olalım. Ruhumuz birilerine, birşeylere hizmet etmek ile tatmin olacaktır. Ancak aşırı yorgunluk sonucu gün sonunda tüm bunlardan yakınmaya da meyledebiliriz. Etrafımızdakileri eleştirmek de Başak burcunun gölge bir özelliği olarak görülebilir.

14:47'de Ay ve Sayürn arasındaki kare açı nedeniyle, öğleden sonra karamsarlığa neden olabilir. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görememe gibi düşüncelerin yükselmesiyle, hayat olduğundan zor görünebilir. İlişkilerde de samimiyet yakalamak zorlaşacağından önemli görüşmeleri bu saatlere bırakmamakta fayda var. Enerjimizi yüksek tutmaya özen gösterelim.

20:09'da, Cuma gününden beri Pluto ile karşıt açısının halen etkisi altında olan Venüs, Uranüs ile bir kare yapacak. Bu açı da bugün ve yarın enerjisini hissettirecektir.Özgür olmaya zorlayıcı enerjisi ile aşk, iş, sosyal yaşamda ender rastlanılır tarzda güçlüklerle karşılaştırıcı, hayatımızı biraz karıştırıcı bir transit. Heyecanı sönük bir ilişki aniden size, "bu ilişkiye neden katlanıyorum" dedirtirek, sonlandırma fikrini düşündürebilir. İlişkiler açısından yenilikler, canlandırma dürtüleri yükselecektir. Kendimiz, ailemiz, çevremiz için güzel ve farklı objeler yakalamak, değişik eğlenceler, serüvenler yaratmak için uygun bir zamandır. Gruplarla çalışmak, yoğun arkadaşlık ilişkilerinde olmak adına uygun değil.

20:18'de Ay ve Güneş arasındaki kare ise, akşam saatlerinde ilişkilerde gerginlik yaparak Venüs'ün zor açısını daha da arttırabilir. Bazı küçük problemler dikkat edilmezse, kriz haline dönüşebilir. Kendimizi haklı görmek, hakkımızın yenildiğini düşünmek ve tabii bunları haketmediğimiz konusunda ısrarcı olmak kolaylaşır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder