28 Mayıs 2015 Perşembe

28 Mayıs 2015 - Astrolozi


Ay, güne geçişin hemen ardından 00:42'de Terazi burcuna geçiş yapıyor. Sosyal, uyumlu ve diplomatik özellikler ve zarif tavırlar, davranışlarımızın etkileyebilir. Rekabet içeren ortamlarda adil bir yarışçı olabiliriz bugün. Doğru bildiklerimizi ateşli bir şekilde ortaya savunamasak da, girişimler adına öncü özellikler etkili olacaktır. Uyum, düzen ve estetik bizler için önem arzedebilir.

03:16'da Ay ve Satürn arasındaki ılımlı etkileşim ile ayakta olanlarımız için derin düşünceler dalmak, yalnız kalmayı istemek normal sayılabilir. Görev ve sorumluluklarımızın önemini rahatlıkla kavrayabiliriz. Duygusal ihtiyaçlarımızı dengeleyebilmek adına diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olabilmemiz mümkün olacaktır.

14:31'de Ay ve Güneş arasındaki üçgen açı kendimizi fziksel ve psikolojik olarak hoş bir harmoni içinde hissetmemiz normal. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri açısından oldukça iyi enerjiler. Diğer zamanlara göre daha kazançlı çıkabilmek mümkün. Özellikle kadın-erkek ilişkileri açısından pozitif bir etki.

17:40'ta ise Ay, Kuzey Düğüm ile kolkola giriyor; akşamüstü saatlerinde yeni tanışmalar, rastlantısal olaylar, eş zamanlıklar ileride önem teşkil edebilir. İleriye dönük planlar yapabilmek, hedefler belirlemek, hayata geniş çerçeveden bakabilmek mümkün. Kuzey Düğüm'ün Jüpiteryen etkileri hesaba katılırsa, olumlu bir akşam üzeri var önümüzde diyebiliriz.

21:00'de Ay ve geri giden Merkür arasında üçgen açı fikir alış verişleri için ideal. Bazı eski konular gündeme gelebilir. Bu konulara daha adil yaklaşımlar gösterebilmek, objektif bakabilmek açısından olumlu kullanılabilir. Negatif olarak ise akıl ve mantık, ruh halimizin etkisi altına girebilir. Bu tabii, o anki halimize göre olumlu ya da olumsuz olabilir. Ancak hislerimizi konuşturmak, duygularımızı dile dökmek için kullanabiliriz. Ancak Merkür halen Mars'a çok yakın olduğundan iğneleyici, sert iletişim tarzından uzak durmak en iyisi olacaktır. Hızlı zihin aktiviteleri, bir anda bir çok şeyi düşünmeye neden olabilir; kendimizi zorlamamaya ve dinlenmeye özen gösterelim.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder