26 Mayıs 2015 Salı

26 Mayıs 2015 - Astrolozi


Ay, haftaya Başak burcundaki seyahati ile başlıyor.Tecrübelerinin meyvasını toplamayı arzu eden Başak burcu, zekasını hangi fikrin ona daha yararlı olacağını keşfetmek için kullanır. Başkalarına yararlı olma isteği, ciddiyet ve sadelikle birleşir. Kendimizi yorgun hissedinceye kadar çalışmak, bundak mutlu almak ancak kimi zaman da bu yorgunluktan yakınmak mümkün. Detaylar bizi her zamankinden daha fazla heyecanlandırabilir, düzen ve titizliğe bugün çok önem verebiliriz.

02:38'de Mars ve Neptün arasındaki kare etkisini tüm haftaya yayacaktır. Ay'ın da 07:32'de Neptün'e yapacağı karşıt ve 07:51'de Mars ile yapacağı kare açı özellikle sabah saatlerinde bu etkinin yoğunluğuna işaret etmekte. Hayal karöaşası yaratacak transitler. Sezgilerimizin güvenirliği veya kağıt üzerinde görülenlerin gerçeklere uygun olup olmadığı konusunda kafa karıştırıcı etkileri var. Bilinçaltından gelen fantastik sesler bizlere karmaşık durumlar yaşatabilir. Ruhsal hastalıkların ortaya çıkabileceği, yorgunluk, karamsarlık ve sıkıntının hakim olacağı günler var önümüzde. Yanıltıcı yüksek idealler, ahlaki değerlerimizle çatışabilir. Cüretkarlık tehlikeli girişimlere, riskli atılımlara neden olabilir. Evet, belki yaratıcılığımızı ortaya çıkartmamıza yarayabilir ama tarzımız alışılmamış bir yönde seyredebilir ve tepki alabiliriz. Sağlık açısından bazı rahatsızlıkları getireceği gibi özellikle bunlar psikolojik kökenli olacaktır.

10:42'de Ay ve Merkür arasındaki kare açı da düşüncelerimizdeki agresyona neden olabilir. İlişkilerimizde kritik saatler geçirebiliriz. Hisler ve duygular mantığın esiri olabileceğinden yukarıda bahsettiğim Mars açısı nedeniyle sert çıkşlar yapmak ama sonradan da pişman olmak mümkün. Problemimiz olan kişilerle mümkünse bu aralar görüşmesek daha iyi olur. Bu süreçte duygusal ve fiziksel rahatlama çalışmaları yapmak, olayları akışına bırakmak, söz ve davranışların üzerinde fazla durmamaya çalışmak en iyisi olacaktır.

18:36'da Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı duygusallığı derin hissedeceğimiz bir akşam üzerine işaret ediyor. Araştırma gerektiren tüm konularda başarı elde edebiliriz. Bir fikri kafaya takıp, onun esiri olmak ise gölge yanı. Duygularımızın bizi ne idare etmesine, ele geçirmesine izin vermeli ne de aşırı mantıkla hareket etmeliyiz. Bu dengeyi kurabilirsek bir çok işte kayda değer başarılar elde edebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder