27 Mayıs 2015 Çarşamba

27 Mayıs 2015 - Astrolozi


Ay güne Başak burcunda ilerleyerek girmekte; olayların kontrolünü sağlamamakta zorlanacağımız ama etrafımızdakilere yardım edebilmek adına haz duyacağımız bir gün. 05:21'de Ay, Venüs ile ılımlı bir görümün oluşturacak. Sevgi dolu, barışçıl bir enerji. Kendimizi özel hissedebiliriz ve bu sevgi dolu hisler etrafmızı da olumlu etkileyebiliriz. Sevilen illa bir kişi değil, özel bir eşya, hayvan, mekan, iş veya nesnel olmayan şeyler de olabilir.. Bazı sorunlu ilişkileri düzeltebilmek, duygulara yeni bir soluk kazandırmak için uygun bir sabah.

06:49'da Ay ve Chiron arasındaki karşıt; bazı detayların bizi rahatsız etmesine neden olabilir. Hatalarımız, eksiklerimiz gözümüze batabilir. Hayatta keyif almamıza engel olabilecek konuların bizi karamsarlığa düşürmemesine özen gösterelim. Ay bu açının ardından boşluğa girecek ve günü açısız tamamlayacak; gün içinde yeni girişimlerden çok elimizde bitirilmeyi bekleyen konulara yönelmek hele ki Ay da Başak burcunda ike oldukça verimli olabilir.

Haftaya damgasını vuran Mars ve geri giden Merkür kavuşumu 13:36'da kesinlik kazanıyor. Gün içinde egomuz, başkaları ile olan iletişimimizi etkileyecektir. Daha çabuk sinirlenen, konuşma tansiyonu gerekli gereksiz yükselerek münakaşaya dönebilen davranışlar içinde olabiliriz. Konuşmalarımızda tehditkar yanımız ortaya çıkabilir. Bir yandan da zihinsel aktivitelerimiz artacaktır. Fazla bas, saldırgan olmadan, kontrolü elden bırakmadan birini ikna etmek veya bir fikrimizi etkili savunabilmek mümkün. Pazarlama, tanıtım, projelerimizi yetkililere sunmak gibi işler için uygun olabilir. Mars etkisi enerjimizi de destekleyeceğinden hızlı hareket etme isteği özellikle araba kullanırken sorun oluşturabilir. Kesici aletler kullanırken de acele ve dikkatsizliklere karşı önlem alınmalı.

22:45'te Venüs ve Chiron arasında pırıl pırıl bir üçgen açı gerçekleşecek. Yaraları iyileştirici, şifa edici, barış ve huzur sağlayıcı bir açı.. Sorunlu ilişkilerimizi tamir edebilmek, kırdığımız kişilerin gönüllerini alabilmek, problemler olsa da sevgiyle kabullenmek, akışa güvenebilmek adına harika.. Niyetleriniz, arzularınız için ritüeller de yapabilirsiniz. Ama bence hepimizin bir bütünü oluşturduğu, düşüncelerimizle başkalarını etkileyebildiğimiz, onların da bizler üzerinde etki ettiklerini bilerek tüm Dünya ve İnsanlık, ülkemiz adına kalbimizde barışçıl enerjiler üretebilmek oldukça güçlü bir şifa enerjisini harekete geçirebilir. Bu zamanların değerini bilip değerlendirelim.. Bu transit yarın da gün boyunca enerjisini aktif tutacaktır.


Astroloji


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder