16 Mayıs 2015 Cumartesi

17 Mayıs - 23 Mayıs Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Pazartesi günü 2. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte maddi gelirinizle ilgili olarak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Salı günü 3. evinizde ilerleyen Merkür, 11 Haziran'a kadar sürecek geri hareketine başlayacak; kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile iletişiminizde, eğitim, yayıncılık, ulaşım ve ticari konularınızda, iletişim cihazlarınızda ve ulaşım araçlarınızda aksiliklere, arızalara, gecikmelere neden olabilir. Alet ve araçlarınızın bakımını ihmal etmeyin; trafikte dikkatli olun. Kendinizi ifade etmekte sorun yaşayabilirsiniz. Perşembe günü Güneş'in de 22 Haziran'a kadar kalmak üzere 3. evinize geçmesi ile bu konular bir ay boyunca hayatınızda önem arzedecektir. Kararlarınızın, düşüncelerinizin üzerinden ikiz kez geçmek durumunda kalabilir, konsantrasyon problemleri yaşayabilirsiniz. Cuma günü eviniz ve kariyeriniz arasında zor durumda kalabilir, ebeveyn ilişkilerinizde sorun yaşayabilirsiniz. Gayrimenkul, aile ve hane ile ilgili olarak üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Yoğun duygusal güvenlik ihtiyacı sizi zor duruma sokabilir. Hafta sonu yakın çevrenizdeki sorumluluklarınız size ağır gelebilir; iletişim, ulaşım, yayıncılık ve eğitim ile ilgili olarak üzerinizde baskı hisssedebilirsiniz; yalnızlık ve yetersizlik duygusu yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Zorunluluklar ya da endişe yükselmesi düşüncelerinizi ortaya koyamamanıza neden olabilir..
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazartesi günü burcunuzda gerçekleşecek Yeniay nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte ikili ilişkileriniz, evliliğiniz, ortaklıklarınız ve sağlık konuları ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.. Salı günü ise 2. evinizde İkizler burcunda ilerleyen Merkür, 11 Haziran'a kadar sürecek geri hareketine başlayacak. Maddi konularda aksilikler, geriye dönük olarak bazı kararların sorgulanması, beklenen ödemelerde gecikmeler, mali konularda kafa karışıklıkları, toplantılarda ve iş seyahatlerinde iptaller gündeme gelebilir; bu alanlarda detaylara konsantre olmanız gerekmekte. Perşembe günü Güneş'in de 22 Haziran'a kadar kalmak üzere İkizler burcuna geçişi ile maddi konular sizi bir ay süre ile oldukça meşgul edebilir. Cuma günü yakın çevreniz ile ilişkilerinizde, iletişim, eğitim, medya, yayıncılık, ulaşım, seyahat ve ticari alanlarda güç gösterilerine ve yoğun duygusallığa hazır olun. Bazı kıskançlıklar, ihtiras duyguları bu alanlarda yoğunlaşabilir. Hafta sonu parasal konularda pek şanslı olduğunuz söylenemez. Beklenmedik nedenler harcama gerektirebileceği gibi, kredi, borç, vergi, sigorta, prim gibi konularda iptaller, gecikmeler can sıkabilir. Bazı rahatsızlıklar operasyon gerektirebilir. Özgüveninizin ve yaşam enerjinizin düşük olması psikolojik olarak sizi yorabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Pazartesi günü 12. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte daha içe dönük, yalnız hissedebilir, yanlız çalışmaları tercih edebilirsiniz. Bu dönemde manevi çalışmalar yapmak, yaratıcılık gerektiren sanatsal aktivitelerle uğraşmak uygun olabilir. Salı günü Merkür, burcunuzda 11 Haziran'a kadar sürdüreceği, geri hareketine başlıyor. Bu transit sizi nostaljik düşüncelere sürükleyebilir, geçmişe dönük kararlarınızı sorgulamanıza neden olabilir. İkili ilişkiler konusunda kendinizi ifade etmede problem yaşayabilirsiniz; belki bu süreçte karşınızdakileri dinlemek size daha fayda sağlayabilir. Kronik bazı tekrar eden sağlık problemleri nüksedebilir; konsantrasyon problemleri yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, seyahatlerinizde, dosyalama sisteminizde, eğitim konularında daha dikkatli olmakta fayda var. Perşembe günü, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere Güneş'in de burcunuza girmesiyle bu konular daha önem kazanabilir. Cuma günü maddi konularda yaşanabilecek aksiliklere karşı dikkatli olun ve gereksiz her türlü harcamadan uzak durun. Mali durumunuzda ani değişimler yaşanabilir. Hafta sonu özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik ile ilgili sorunlar canınızı sıkabilir. İlişkilerinizde samimi bir hava oluşturmakta zorluk çekebilirsiniz. Taşınma işlemleri ya da saygı duyduğunuz kişilere fikir danışma konusunda tatminkar sonuçlar alamayabilirsiniz. Sorumluluklarınız size ağır gelebilir, kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Pazartesi günü, 11. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte içinde bulunduğunuz arkadaş çevresi ve kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili olarak bazı gelişmelere şahit olacaksınız. Salı günü Merkür, 12. evinizdeki İkizler burcunda 11 Haziran'a kadar sürdüreceği geri hareketine başlayacak; bu süreçte uykusuzluk ve konsantrasyon bozukluğu çekmeniz muhtemel. Bazı durumlar kontrolünüz dışında gelişebilir ve zorluk yaratabilir. Bazı gizli düşmanlıklar, dedikodular kafanızı karıştırabilir. Gizlilik içeren bazı konuşmalar, sırlar bu dönemde açığa çıkabilir. Geçmiş, önyargılar belki bazı inatlaşmalar kafanızı yorabilir. Manevi ve ruhsal çalışmalar almak, bu konularda profesyonel destek sizi rahatlatabilir. Perşembe günü Güneş'in de 22 Haziran'a kadar kalmak üzere bu bölgeye yerleşeceğini düşünürsek bu dönemde daha yalnız kalmak, yaratıcılığınızı geliştirmek, izole bir yaşam tercihiniz olacaktır. Cuma günü ikili ilişkilerinizde bazı güç savaşları yaşamanız, üzerinizde baskı oluşması muhtemel, dengede kalmaya ve objektif olmaya özen gösterin. Haftasonu ise çalışma ortamında, iş arkadaşları, müşteriler ya da yardımcılarınızla ilişkilerinizde sabırlı olmanız önemli. Bazı hastalıklar da bir kaç gün içinde kendini gösterebilir. Günlük hayatta yoğunluk, baskı yorgunluk yaratabilir ve sizi psikolojik olarak zorlayabilir; dikkat..



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Pazartesi günü 10. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte kariyer konuları ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizle ilgili gelişmelere şahit olacaksınız; yeni kariyer fırsatları ya da ebeveyn ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı günü Merkür, 11. evinizdeki İkizler burcunda 11 Haziran'a kadar sürdüreceği geri hareketine başlıyor; bu süreçte eski arkadaşlar ile ya da içinde bulunduğunuz gruplarla nostaljik aktiviteler içinde bulunabilirsiniz.  Umutlarınız ile ilgili kafa karışıklıkları, kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde bazı aksamalar, arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar oluşabilir. Perşembe günü Güneş'in de 22 Haziran'a kadar kalmak üzere bu konuma gelmesi, önümüzdeki dönemde yukarıdaki konuların daha kuvvetli vurgulanmasına ve hareketli bir sosyal yaşama işaret etmekte; bazı gruplar içinde bulunabilirsiniz. Cuma günü özellikle bazı sırlarınız başınıza dert açabilir; mümkün olduğu kadar gizli kapaklı uğraşlar içinde bulunmayın. Bazı rahatsızlıklar hastalıklar sorun yaratabilir. Çalışma ortamınızda ilişkilerinizde güç savaşlarına şahit olabilirsiniz; dikkat. Sinirinize yenik düşmeyin. Hafta sonu aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkinizde ve spekülatif girişimlerinizde yetersizlik duygusu yoğunlaşabilir. Kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Fiziksel enerjiniz de düşük olacağından risk içeren hiç gir girişimde bulunmamanız tavsiye edilir. Özellikle hamile olanların ve kalp hastalarının kendilerine özen göstermeleri gerekmekte..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Pazartesi 9. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, yayıncılık, din veya felsefe alanlarında çeşitli gelişmelere tanık olabilirsiniz; bir seyahat ya da eğitim programı, hukuksal bir gelişme, yabancı kültürler ilgili bir girişim, pasaport başvuruları gibi konular yaşanabilir.Salı günü Merkür, 10. evinizdeki İkizler burcunda, 11 Haziran'a kadar sürecek olan geri hareketine başlıyor. Bu süreçte kariyerinizde bazı kararsızlıklar, kafa karışıklıkları oluşabilir. Eski bir kariyer fırsatı tekrar önünüze gelebilir. İşinizle ilgili eğitim, seyahat gibi organizasyonlarda aksilikler çıkabilir. Otorite ile ilişkilerinizde yanlış anlamalar, dosyalarda, sözleşmelerde eksiklikler hatalar oluşabilir. Kariyerinizdeki tüm iletişim konularında ve vereceğiniz kararlarda mümkün olduğu kadar detayları atlamamaya özen gösterin. Perşembe günü Güneş'in de 22 Haziran'a kadar kalmak üzere bu konuma yerleşmesi ile kariyer ve otorite figürleri odaklı konular daha vurgulu olarak yaşanabilir. Cuma günü arkadaş çevreniz ile aranızda güç çekişmeleri oluşabilir, taciz haberleri, tatsız inatlaşmalar duyabilirsiniz. Hamile olanların kendilerine özen göstermeleri oldukça önem arzetmekte. Özel ilişkilerinizde haksız rekabet söz konusu olabilir. Romantizmin yerini ihtiras alabilir. Hafta sonu ev, aile ve kariyer arasında kendinizi yetersiz hissetmeniz, sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanma, otorite figürleri ya da büyükleriniz ile ilişkinizde soğukluk görülebilir. Bazı hastalık haberleri sizi üzebilir. Eviniz yüzünden işinizi ühmal etmeniz mümkün. Enerji düzeyiniz de düşük olacağından, kendinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Depresif ve karamsar düşüncelerden uzak durun..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Pazartesi 8. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte, borç, kredi, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi konularda zorlayıcı gelişmelere tanık olabilirsiniz. Bazı hastalıklar operasyon gerektirebilir. Salı günü Merkür de, 9. evinizdeki İkizler burcunda 11 Haziran'a kadar sürecek geri hareketine başlayacak. Bu süreçte yurt dışı, seyahat, eğitim, hukuk, medya, din veya felsefe alanlarında bazı aksilikler, yanlış anlamalar, iptaller söz konusu olabileceği gibi eski bir yabancı tanıdığınızla tekrar bir araya gelebilir, hayat felsefenizi sorgulayabilirsiniz. Hukuk ve eğitim, dış ticaret gibi konularda görüşmelerinizde aksilikler, seyahatlerinizde rötarlar oluşabilir. Perşembe günü Güneş'in de 22 Haziran'a kadar kalmak üzere bu konuma gelmesi ile söz konusu konular yaşamlarınızda daha da öne çıkabilir. Cuma günü otorite figürleri ya da kariyerinizdeki amirlerinizle ilişkilerinizde yoğunlaşan duygular nedeniyle sorunlar yaşayabilir, güç savaşlarına tanık olabilirsiniz. Yükselen başarı hırsı ve ihtiras duyguları başınıza iş açabilir. Hafta sonu kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilişkilerinizde istediğiniz sıcaklığı bulamayabilir, sorun yaşayabilirsiniz. Eğitim, iletişim, ulaşım, yayıncılık ve ticaret ile ilgili konularda yetersizlik duygusu hissedebilir ihtiyaçlarınız ve zorunluluklarınız arasındaki dengeyi kuramayabilirsiniz. Enerji düzeyiniz de düşük olacağından kendinizi öne sürmekte zorun yaşayabilirsiniz..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Pazartesi 7. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, taşınma ve yetkilisinden fikir alma konularında çeşitli gelişmelere şahit olacaksınız; bazı başlangıçlar oluşabilir. Salı günü Merkür de, 8. evinizdeki İkizler burcunda, 11 Haziran'a kadar kalmak üzere geri hareketine başlayacak; bu süreç size bazı geriye dönük olarak borç çıkarabilir. Olumlu olarak kredi, borç, vergi, sigorta, miras, nafaka gibi alanlarda geriye dönük olarak görüşmeler, kararlar ve bütçe ayarlamaları yapabilirsiniz; yeni başvurulardan retro bitimine kadar uzak durmakta fayda var. Harcamalar ie ilgili olarak unutulmuş bir vergi, kredi kart borcu sizi üzebilir. Perşembe günü ise Güneş'in de 22 Haziran'a kadar kalmak üzere bu konuma yerleşmesinden yukarıdaki konular daha da önem arzedebilir. Bu süreci araştırma yapmak, giderlerde düzenleme yapmak adına olumlu kullanabilirsiniz. Bazı hastalıklar ameliyat riski taşıyabilir. Cuma günü iletişim tarzınızda yumuşaklık yerine ihtiraslı, isteklerinizin güçlü bir şekilde vurgulanacağı hırslı ve inatçı enerjiler etkili olacaktır. Bazı eğitim, yayıncılık, seyahat, ticaret, medya veya hukuk konularında tatmin olmayacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz; yakın çevrenizde güç savaşları sizi zor duruma sokabilir. Kendinizi aşırı ihtiras, hırs, kıskançlık duygularından uzak tutmanızda fayda var. Hafta sonu maddi konularda yetersizlik ve tatminsizlik duyguları hakim olacaktır. Harcamalarınızda dikkatli olmanız ve boyunuzu aşacak masraflardan uzak durmanızda fayda var. Gelirinizde kesintiler oluşabilir; beklediğiniz maddi desteği bulamayabilirsiniz, maaşınızdaki gecikme sizi zora sokabilir. İhtiyaçlar ve zorunluluklar arasındaki dengede zorlanabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Pazartesi, 6. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay nedeniyle, önümüzdeki 15 günlük süreçte çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız, müşterileriniz, kiracılarınız, evcil hayvanlarınız, genel sağlık durmunuz ve kişisel bakımınızla ilgili olarak gelişmelere şahit olacaksınız. Bu dönemde sağlığınızla ilgili bakım kürüne girmek, yeni iş fırsatları, projeler, iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yeni oluşumlar gündeme gelebilir. Salı günü, Merkür de, 7. evinizdeki İkizler burcunda, 11 Haziran'a kadar kalmak üzere geri hareketine başalayacak; bu süreçte ortaklıklarınız, evliliğiniz, bazı sözleşmeleriniz, taşınma konuları belki fikir alacağınız bir yetkili ile ilişkiniz daha fazla dikkat isteyecek. Eğer bir sözleşmeye imza atacaksanız, detayları bir kaç kez kontrol etmenizde fayda var. Eskiye dönük olarak bazı karşılaşmalarlar oluşabilir. Perşembe günü Güneşin de, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere bu bölgeye girmesiyle bu başlıklar daha da vurgulanacaktır. Retro bitimine kadar yeni sözleşmelere imza atmamanız, bir ortaklık ya da evlilik anlaşması yapmamanız tavsiye olunur; 11 Haziran^dan sonra yeni oluşumları değerlendirin. Cuma günü maddi konularla ilgili olarak bir inatlaşma, hırs, güç çekişmeleri yaşanabilir. Harcamalar sorun yaratabilir. Operasyon gerektirebilecek bir rahatsızlık oluşabilir. Vergi, sigorta, kredi, borç konularında beklenmedik ödemeler çıkabilir. Yatırımdan ya da borç taleplerinden uzak durulması gereken bir gün. Hafta sonu ise partnerinizle ilişkilerinizde samimi bir hava yakalamanız zorlaşabilir. Yalnızlık ve yetersizlik duygusu ikili ilişkilerinizi de negatif etkileyebilir. Karşınızdakilerden beklentileriniz ve ihtiyaçlarınız arasında denge oluşturmaya ve karamsarlığa kapılmamaya özen gösterin. Enerji düzeyiniz de düşük olacağından hastalıklara açık bir hafta sonu olabilir. Bazı sözleşmelerde, kontratlarda aksilikler çıkabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Pazartesi günü 5. evinizde gerçekleşecek Yeniay nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte aşk, çocuklar, yetenekleriniz, yaratıcılığınız ve spekülatif girişimlerinizle ilgili gelişmelere şahit olacaksınız; yeni bir aşk, belki bir bebek sürprizi sizi sevindirebilir. Kendinizi yaratıcı ifade gücünüzle ortaya koyabilecek, gelişme sağlayabileceksiniz. Salı günü Merkür de 6. evinizdeki İkizler burcunda 11 Haziran'a kadar devam ettireceği geri hareketine başlayacak; eski çalışma ortamları, eski iş arkadaşları belki yürüttüğünüz eski bir proje veya eski bir müşteri tekrar gündeme gelebilir. Sağlık kontrollerinize önem verin, önceki bir rahatsızlık tekrar baş gösterebilir. İş ortamlarınızda detayları iki kez kontrol etmeli ve atlamamalısınız, dosyalar kaybolabilir, iletişimde sorun çıkabilir ya da hatalar oluşabilir; dikkatli olmakta fayda var. Perşembe gnü Güneş'in de bu konuma gelmesi ile yukarıdaki başlıklar daha da vurgulanacaktır; yeni bir iş, müşteri, proje fırsatının yanı sıra rahatsızlıklarla, kişisel bakım konularıyla ilgilenebilirsiniz. Başlangıçlar için retro bitimini beklemekte fayda var. Cuma günü ikili ilişkilerinizde güç savaşlarına şahit olabilirsiniz. Taşınma işlemleri ya da bazı sözleşmeler beklediğiniz gibi sonlanmayabilir; yeni bir hal alabilir. Eşinizle ihtiras dolu bir hafta sonu, romantik duygulara yer vermeyebilir. Kendi çıkarlarınızı kollamak zorunda kalacağınız gelişmeler ikili ilişkilerde etkili olacaktır. Hafta sonu enerji düzeyiniz düşün olacağından psikolojik olarak kendinizi depresif hissedebilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamında ya da iş arkadaşları, müşterilerle ilişkinizde, yürüttüğünüz projelerde yetesizlik duygusu hakim olabilir. Bir yandan kendinizi ispat etme ve öneminizi kanıtlama dürtüsü bir yandan insanlarla ilişki kurma arasındaki mücadele sizi zorlayabilir. Yalnız kalmak size iyi gelebilir. 

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Pazartesi, 4. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Yeaniay nedeniyle ev, aile, gayrimenkul konularında önümüzdeki 15 günlük süreçte çeşitli gelişmelere şahit olacaksınız. Gayrimenkul alım satımları, evde davetler, yemek organizasyonları, ev içinde tadilat, ev için alış verişler gündeme gelebilir. Salı günü Merkür de, 5. evinizdeki İkizler burcunda, 11 Haziran'a kadar sürdüreceği geri hareketine başlıyor; bu süreçte eski sevgilinizle karşılaşabilir, çocuğunuzla ilgili eski bir konu tekrar gündeme gelebilir, eski bir hobinizle tekrar ilgilenebilirsiniz. Retrolar geriye dönük dikkat isteyen konuları önünüze çıkaracaktır. Sevgilinizle ya da çocuğunuzla ilişkinizde, spekülatif risk içeren girişimlerinizde kafa karışıklıkları, yanlış anlamalar gündeme gelebilir. Perşembe günü Güneş'in de 22 Haziran'a kadar kalmak üzere bu konuma gelmesi, yukarıdaki konuların daha da vurgulanmasına neden olacaktır. Yeni başlangıçlar adına retro bitimi tavsiye edilir; ancak eski bir aşk ilişkisi retro süresinde tekrar yaşanabilir. Cuma günü çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınız, müşterilerinizle ilişkinizde güç çekişmeleri, haksız rekabet, dedikodular, gizli kapaklı işler gündeme gelebilir. İş ortamında bir aşk ilişkisi sır olmaktan çıkabilir. Duygusal dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Hafta sonu ise içinde bulunduğunuz sosyal çevreye ayak uyduramadığınızı düşünebilir, kendinizi yeteneksiz veya yalnız hissedebilir ve arkadaş ilişkilerinizde soğukluk yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla ya da sevgilinizle ilgili zorunluluklar ve ihtiyaçlar arasındaki dengede problem çıkabilir. Enerji düzeyinizde düşük olacağından kendinizi ortaya koymakta sorun yaşayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren konularda pek rahat olmayabilir, sprekülatif ve risk içeren konularda şanssızlık yaşayabilirsiniz..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Pazartesi, 3. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay nedeniyle, önümüzdeki 15 günlük süreçte kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde, iletişim, eğitim, seyahat, ulaşım, yayıncılık ve ticaret alanlarında yeni gelişmelere şahit olabilirsiniz; şartlarınızı koruma dürtüsü ve anaçlık ilişkilerinizde öne çıkabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Salı günü Merkür de, 4. evinizdeki İkizler burcunda 11 Haziran'a kadar kalmak üzere geri hareketine başlayacak; bu süreçte ev, aile, gayrimenkul konuları ile ilgili eski konular gündeme gelebilir. Şayet bir alım satım söz konusu ise kontrat, sözleşme detaylarını iki kes kontrol etmelisiniz. Ev içinde iletişim cihazlarında arızalar oluşabilir; mümkünse bu süreçte cihaz almamayı tercih edin. Aile ilişkilerinde yanlış anlamalar, kafa karışıklıkları sorun çıkarabilir. Perşembe günü Güneş'in de 22 Haziran'a kadar kalmak üzere bu konuma gelmesi yukarıdaki başlıkların daha da vurgu kazanmasına neden olacaktır. Gayrimenkul alımı ya da ev ile ilgili önemli bir karar adına retro bitimini beklemeniz daha uygun olacaktır; sonrasında aile içindeki iletişim daha olumlu hale gelecektir. Cuma günü aşk ilişkinizde ya da çocuklarınızla iletişiminizde ihtiras, hırs, kincilik, inatlaşma ve tabii kıskançlık, yumuşak, barışçıl duygularınızın önüne geçebilir. Romantizm yerine cinsel dürtülerin yükseleceği bir süreç. Özellikle hamile olanların kendilerine dikkat etmeleri gerek. Yanıltıcı bir çekicilik yanlış aşk girişimlerine neden olabilir. Hafta sonu ise ev, aile ve kariyeriniz, otorite figürleri ile ilişkileriniz arasında samimiyet bulamayabilir, kendinizi yetersiz hissetmeniz, duygusal bir karamsarlık hissetmenize neden olabilir. İhtiyaçlarınız ve zorunluluklarınız arasındaki dengeyi kuramayabilirsiniz. Enerji düzeyinizde düşük olacağından kendinizi ortaya koymakta zorluk çekebilirsiniz. Mümkün olduğu kadar enerjinizi yüksek tutmaya özen gösterin. Aile içi ilişkilerinizde sakin kalmaya özen gösterin.







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder