2 Mayıs 2015 Cumartesi

3 Mayıs - 9 Mayıs 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı iletişim, eğitim, seyahat, ulaşım ve ticari konularda bazı engellerle karşılaşabilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz. Kardeşleriniz, komşularınız ya da yakın çevreniz ile tartışmalara girmemeye, iletişim aletlerinizde veya ulaşım cihazlarınızda oluşabilecek aksiliklere karşı önlem almaya özen gösterin. Pozitif bakış açısı üretmekte zorlanabilirsiniz. Pazartesi gün 8. evinizdeki Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek; ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ya da miras alanlarında bazı durumların görünür hale gelmesi; lüks tüketim, eğlence hayatı, sprekülatif girişimler ya da aşk hayatınız, çocuklarınızdan ötürü harcamalarınızın artması önümüzdeki 15 günlük sürede muhtemel. İnat, ısrarcılık ya da hırs içeren duygulardan uzak durmanızı öneririm. Hafta ortası özellikle kariyerinizle bağlantılı olarak maddi gelişmelere şahit olabilir, kendinizi parasal konularda güvenle ortaya sürebilirsiniz. Bazı maddi talepleriniz otorite figürleri tarafından onay görebilir; iş ya da zam talepleri adına uygun kullanılabilir. Cuma günü Venüs, 6 Haziran'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; ev, aile ve gayrimenkul konularında olumlu etkiler verecektir. Evde çalışanlar, gayrimenkul, emlak ile ilgili iş yapanlar adına maddi kazanç getirebilir. Evinizde, ailenizle keyifli zaman geçirebilir, eviniz için alış veriş yapabilir, evde de davetler organize edebilirsiniz. Aile içinde ilişkiler adına da olumlu enerjiler sizinle olacaktır. Hafta sonu yakın çevrenizden asılsız haberler duymak, bazı düşmanlıklarla yalanlarla yüzleşmek, akıl karışıklığı ve konsantrasyon bozukluğu yaşamak mümkün. Önemli kararlarınızı bu zamana bırakmayın; yanıltıcı etkiler var. Aldanma, aldatma, yanlış anlamalar, önyargılı davranışlar istenmeyen durumların oluşmasına neden olabilir.
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı maddi konularda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Beklentilerinizde kısıtlamalar oluşabilir ya da banka masrafları, kredi, vergi, sigorta gibi konularda harcamalar gerekebilir. Maddi konulardaki görüşmelerinizde sorun çıkabilir. Özellikle para transferlerinizde problem yaşayabilirsiniz. Pazartesi günü 7. evinizdeki Akrep burcunda bir Dolunay gerekleşecek; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik ile ilgili olarak, duygusal güvenliğinizi zedeleyici, aile içinde, taşınma konuları ya da gayrimenkulünüzle bağlantılı olarak bazı problemler önümüzdeki 15 günlük süreçte gündeme gelebilir. Bazı anlaşmalarda sorun yaşanabilir. Çarşamba günü yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, internet, din ve felsefe konuları ile ilgili üşlerinizde kendinizi rahatlıkla ifade edebilir, ilerleme ve güç kazanabilirsiniz. Bu alanlarda rahatlıkla başlangıçlar yapılabilir. Cuma günü Venüs, 6 Haziran'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Yengeç burcuna geçecek; kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde pozitif etkiler sizinle olacağından birlikte keyifli vakit geçirebileceksiniz. Yayıncılık, ticaret ya da seyahatlerinizle ilgili olarak ilerleme ve kazanç elde etmeniz muhtemel, İletişim cihazı ya da ulaşım aracı alışverişlerinizde kazançlı çıkabilirsiniz. Duygularınızı rahatlıkla iletişiminizde ifade edebilme şansı bulabilirsiniz. Yakın çevreniz aracılığı ile bir sevgili adayı tanıyabilirsiniz. Hafta sonu para ile karar vermekten uzak durun; çevreniz tarafından yanlış yönlendirilebilirsiniz. Maddi konularda aldanma, aldatma, yanlış anlaşılma, yanlış ödemeler yapma gibi konular istenmeyen sonuçların oluşmasına neden olabilir. Para ile ilgili anlaşmalar kesinlikle tavsiye edilmez...

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik kanularında fikirlerinizin engellenebileceği, iletişim problemleri yaşayabileceğiniz, fikirlerinizin karşınızdakiler tarafından kabul görülmemesi gibi durumlar oluşabilir. Sağlıkla ilgili olarak da problem yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Fikir ayrılıklarında münakaşalardan uzak durmaya özen gösterin. Pazartesi, 6. evinizdeki Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek; çalışma hayatınızda, iş arkadaşlarınız, müşterilerinizle ilişkilerinizde, yürüttüğünüz projelerde, sağlık konularında bazı durumlar önümüzdeki 15 gün içinde daha görünür olacaktır. Bazı projelerinizde iletişim sorunları oluşabilir; aşırı iyimserlik nedeniyle detayları atlayabilirsiniz, daha dikkatli olmaya özen gösterin. Trafikte ve iletişimde problemler, arızalar oluşabilir. Hafta ortası ümidinizi kestiğiniz, artık beklemediğiniz bir destek sizi sevindirebilir. Banka, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka ile ilgili bazı problemler kendiliğinden çözülebilir. Psikolojik açıdan kendinizi daha kuvvetli hissetmeniz, araştırma gerektiren işlerle uğraşmanız muhtemel. Manevi bazı çalışmalardan güç kazanabilirsiniz. Cuma günü Venüs, 6 Haziran'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Yengeç burcuna geçecek; maddi konularda keyifli bir süreç başlıyor. Gelir arttırıcı konular, para kazanmak adına girişimler yapılabilir, bu amaçla ilişkiler kurulabilir. Hafta sonu kariyeriniz ve otorite figürleri ile olan iletişiminizde, kararlarınızda kafa karışıklıkları, yanlış anlamalar, aldanmalar, aldatmalar, ön yargılı davranışlar söz konusu olabilir. Mümkünse kariyerinizle ilgili olarak anlaşma ya da sözleşme yapmamaya özen gösterin. Eğitim ya da seyahatlerinizde bazı aksilikler yaşamanız, eşya kaybetmeniz mümkün. Detayları atlamadan, ayrıntılara dikkat etmeniz önemli. İş yükünden ve sorumluluklarınızdan kaçma eğiliminde olabilirsiniz..
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta başı ideallerinizi somutlaştırmada, sağlık konularında, yoğun çalışmaktan ötürü psikolojik durumunuzda sorun yaşayabilirsiniz; çalışma ortamında müşterileriniz ve iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde engeller yaşanabilir. Önemli kararları vermekte acele etmeyin. Pazartesi, 5. evinizdeki Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek; aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkiniz, yetenekleriniz, spekülatif ve risk içerebilecek yatırımlarınız maddi olarak sizi önümüzdeki 15 günde zorlayabilir. Bu konular bu süreçte daha görünür hale gelecektir. Lüks alış verişler, bütçenizi zorlayabilir. Sanatsal çalışmalarınızda parasal beklentilerinizi gerçekleştiremeyebilirsiniz. Hafta ortası arkadaş çevreniz ve dostlarınızdan önemli fikirsel destekler bulabilirsiniz. Arkadaşlarınız aracılığı ile ortak ya da eş adayı ile tanıştırılabilirsiniz. Dostlarla ortak işlerde başarı elde etmeniz mümkün; hafta arası dostlarınızı dinleyin. Cuma günü Venüs, 6 Haziran'a kadar kalmak üzere burcunuza geçiyor; bu süreçte estetik değişimler daha fazla ilginizi çekebilir. Venüs transiti sevgi, barış dolu yumuşak etkisini sizin için çalıştıracaktır. Hoş, keyif verici, bir süreç olacağından, aşk ve romantizm adına da olumlu gelişmelere hazır olun. Tatil, davet organizasyonları hayattan keyif almanızı sağlayabilir. Hafta sonu yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama, din ve felsefe konularında önemli kararlar vermemeye özen gösterin. Aksilikler, yanlış anlamalar, aldanmalar, aldatmalar, ön yargılar istenmeyen sonuçların oluşmasına neden olabilir. Dedikodudan ve gizli konulardan uzak durun. Seyahatlerinizde eşyalarınıza dikkat edin, kontrolünüz dışında gelişebilecek aksilikler yaşanabilir. Hafta sonu uykusuzluk, karamsar düşünceler psikolojinizi bozabilir; kronik rahatsızlıklarınız, alerjileriniz uyanabilir. Özellikle ilaç ve alkol alımında dikkatli olun..



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı içinde bulunduğunuz dost çevrenizde bazı problemler yaşayabilirsiniz. Fikirleriniz arkadaşlarınız tarafından onay almayabilir. Fikir ayrılıklarında tartışmadan uzak durun. Çocuklarınız ya da sevgiliniz yüzünden arkadaşlarınızla sorun yaşayabilirisiniz. Bazı arkadaşlarınızdan hastalık haberi duyabilirsiniz. Pazartesi günü 4. evinizdeki Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek; ev, aile, gayrimenkul konularında bazı konular önümüzdeki 15 günlük süreçte daha görünür hale gelebilir. Aile üyeleri ile egosal tartışmalardan uzak durun; ısrar ve inat sorunları daha büyütebilir. Eviniz için harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Hafta ortası kariyerinizde, otorite figürleri ile ilişkilerinizde, yürüttüğünüz projelerde başarı sizden yana; onaylanacaksınız. İş değiştirme, terfi alma gibi talepleriniz kabul olabilir. Onay beklediğiniz bir evrağınız için başvuru yapabilirsiniz. Müşterileriniz ya da küracılarınızdan sevineceksiniz. Cuma günü Venüs, 6 Haziran'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Yengeç burcuna geçecek. Bu süreçte yanlız çalışmak, yaratıclık gerektiren işler, manevi, ezoterik çalışmalar size keyif verebilir. Gizli kalmasını isteyeceğiniz bir aşk ilişkisi gündeme gelebilir. Psikolojik ya da kronik rahatsızlıkların da olumlu etkileneceği bir dönem. Sanatsal olarak verimli sonuçlar alabileceğiniz günler var önünüzde..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı kariyeriniz ve eviniz arasında kalmanız, sorumluluklarınız size ağır gelmesi muhtemel. Otorite tarafından onay beklediğiniz konularda sorun yaşayabilirsiniz. Karamsarlık ve endişe üzerinizde hakim olabilir. Kariyer konularında iletişim sorunları, gecikmeleri canınızı sıkabilir. Ebeveyn ile ilgili sağlık problemleri oluşabilir. Pazartesi günü, 3. evinizdeki Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle ilgili bazı konular gündeme gelebilir, bazı dedikodulardan haberdar olabilirsiniz. Eğitim, yayıncılık, ticaret, ulaşım ya da seyahatlerinizle ilgili olarak kontrolünüz dışı gelişebilecek durumlar oluşabilir.İletişim cihazlarınızda veya ulaşım araçlarınızda arızalar oluşabilir. Hafta ortası yurt dışı, hukuk, yüksek eğitim, medya, internet, seyahat, din ve felsefe alanlarında yeteneklerinizi rahatlıkla ortaya koyarak başarı elde edebileceğiniz durumlar oluşabilir. Çocuğunuzun eğitimi ile ilgili gelişme kaydedebilir, keyifli uzun bir seyahat organize edebilirsiniz. Yeteneklerinizi internet üzerinden tanıtma fırsatı yakalayabilirsiniz. Cuma günü Venüs, 6 Haziran'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Yengeç burcuna geçecek; sosyal alanda ilişkilerinizde yoğunluk oluşacaktır. Arkadaşlarınızla keyifli anlar paylaşabilir, arkadaş çevrenizden bir aşk haberi alabilirsiniz. Dostlarınız sizi bir sevgili adayı ile tanıştırıabilir. Kariyerinizden elde ettğiniz gelirde artış görülebilir, umutlarınız yeşerebilir. Hafta sonu kariyeriniz ile ilgili olarak önemli kararlar almaktan uzak durun; ikili ilişkilerinizde ve otorite ile ilişkinizde aldanmalar, yanlış anlamalar, aldatmalar, ön yargılar sorun çıkarabilir. Anlaşmalarda yanlışlıklar oluşabilir. Aşırı merhamet göstermeniz suistimallere neden olabilir. Hafta sonu alacağınız bazı önemli kararlardan daha sonra pişman olabilirsiniz..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı eğitim, seyahat, hukuk, yurt dışı, pazarlama ve ticaret konularında bazı gecikmeler, engellenmeler söz konusu olabilir. Beklediğiniz bir haber gelmeyebilir ya da seyahatlerinizde rötarlar oluşabilir. Bu başlıklarda önemli kararlar almaktan uzak durun. Pazartesi, 2. evinizdeki Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek; maddi gelirinizle ilgili olarak önümüzdeki 15 günlük süreçte bazı gelişmeler daha görünür olacaktır. Umut ettiğiniz gelir imkanında aksilikler çıkabilir. Bu dönemde harcamalarınıza dikkat edin, dost çevreniz yüzünden masraflarınız artacaktır. Bütçeniz üzerinde dikkatli olmanız gereken bir süreç. Hafta ortası ailenizden ya da gayrimenkulünüzle ilgili olarak gelir elde edebileceğiniz, destek görebileceğiniz güzel etkiler mevcut; ev ya da aile ile ilgili kredi, vergi, sigorta, miras, nafaka konularını başarı ile sonlandırabilirsiniz. Cuma günü Venüs, 6 Haziran'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Yengeç burcuna geçecek; kariyerinizle ilgili olarak ilişkileriniz size destek olabilecek. Yeni bir iş fırsatı doğabilir, kariyerinizdeki kadın figürleri size yardımcı olabilir. Patronlarınızla sağlam ilişkiler kurabilirsiniz. Hafta sonu, yurt dışı, seyahat, hukuk, eğitim alanlarında önemli kararlar vermekten uzak durun. Bu başlıklarda yürüttüğünüz projelerde, iş arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle ilişkinizde yanlış anlamalar, ön yargılar, aldanmalar, aldatmalar söz konusu olabilir. İşlerinizde detayları atlamamaya özen gösterin. Susitimallere açıksınız. Uzak akrabalarınızdan hastalık haberleri alabilirsiniz.. Alerjik reaksiyonlar ya da alkol, ilaç alımından doğabilecek aksilikler yaşayabilirsiniz...

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı parasal konularda gecikmeler, aksilikler, kredi, borç başvurunuzda red edilme, vergi ya da sigorta konularında kesintiler canınızı sıkabilir. Mali konularda görüşmelerinizde sorun yaşayabilirsiniz. Araştırma gerektiren işlerinizde aksilikler yaşayabilirsiniz. Pazartesi, burcunuzda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte ikili ilişkileriniz ve sağlığınızla ilgili bazı konular belirgin bir şekilde gündeme gelebilir. Egosal tartışmalar, fikirlerde inatlaşma ilişkilerinizde sorun yaratabilir. Bazı sözleşmelerde aksilikler yaşanabilir. Aşırı iyimserlik ve problemleri küçümsemek size zarar getirebilir. Hafta ortası yakın çevrenizden, kardeşlerinizden ve komşularınızdan güzel destekler bulabilirsiniz. Eşiniz ya da ortağınızla seyahat programları organize edilebilir. Yakın çevreniz aracılığı ile bir eş ya da ortak adayı ile tanıştırılabilirsiniz. Taşınma işleriniz, ticari veya eğitim konularınız ile ilgili yetkili bir kişiden fikir danışabilirsiniz. Cuma günü, Venüs, 6 Haziran'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Yengeç burcuna geçecek; yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, tatil, din ya da felsefe alanlarında başarı sizden yana olacaktır. Yabancı bir sevgili adayı ile tanışabilir yukarıdaki konulardan maddi kazanç elde edebilirsiniz. Hafta sonu eğlence hayatınız, riskli spekülatif yatırımlarınız ya da lüks tüketim dürtünüz yüzünden hatalı harcamalar yapabilirsiniz. Sevgiliniz ya da çocuklarınızla iletişiminizde ön yargılar, yanlış anlamalar hatalı kararlara neden olabilir, yalan ile karşılaşabilirsiniz. Merhamet duygunuz suistimallere açık olacaktır. Aşırı hayalperestlik bütçenizi ve psikolojinizi sarsabilir; gerçekçi olmaya ve önemli kararlar vermekten hafta sonu kaçının..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda ve eşinizle aranızda iletişim sorunları oluşabilir. Bazı anlaşmalarınızda, sözleşmelerinizde aksilikler, gecikmeler oluşabilir. Önemli kararlardan kaçınmanız önem arz etmekte. Pazartesi 12. evinizdeki Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte daha karamsar, içe kapanık, depresif davranışlar göstermeniz muhtemel. Bu süreçte yaratıcılık gerektiren işler ve manevi çalışmalar size yardımcı olabilir. Bazı hukuksal, eğitimsel ve yurt dışı bağlantılı konularınızda kontrolünüz dışı gelişebilecek aksilikler oluşabilir; problemleri küçümsemeden, konsantre olmak size yarar sağlayabilir. Hafta ortası çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız, müşterileriniz ya da kiracılarınız aracılığı ile maddi kazanç elde edebileceksiniz. Yürüttüğünüz bir projeden kar elde edebilirsiniz. Cuma günü Venüs, 6 Haziran'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Yengeç burcuna geçecek; ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ya da miras konuları ile ilgili olarak şans sizden yana olacaktır. Ortak yürüttüğünüz işlerden gelir elde edebilirsiniz. Estetik operasyonlar içinde uygun bir dönem. Ailevi konular da size maddi olarak destek olabilir. Hafta sonu ev, aile ya da gayrimenkul konularında yapacağınız anlaşmalarda sözleşmelerde yanlış anlamalara, aldanmalara, aldatmalara açık olabilirsiniz. Bazı sözleşmelerinizde problem çıkabilir. Aile üyelerine göstereceğiniz aşırı merhamet suistimallere neden olabilir. Bu konularda önemli kararlar almaktan kaçının. Evinizdeki su ile ilgili cihazlarda arızalar oluşabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle ilişkilerinizde, sağlık konularında, yürüttüğünüz bazı projelerde aksilikler, gecikmeler, kontrolünüz dışında gelişebilecek problemler oluşabilir. Bazı detaylar aksiliklere neden olabilir. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin. Günlük yaşamdaki sorumluluklar sizi sıkabilir. Pazartesi, 11. evinizdeki Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte içinde bulunduğunuz sosyal çevre ve kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili olarak bazı konular görünür olarak gündeme gelecektir. Harcamalarınızda ya da gelirinizden olabilecek kesintilerde artış görülebilir; banka, sigorta,vergi, kredi, borç konuları ile uğraşabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle para alış verişlerinde bulunmayın; kayıplar yaşayabilirsiniz. Hafta ortası romantizm ve yüksek libido aşk hayatınız için oldukça güzel enerjiler verebilir; aşık olabilirsiniz. Bazılarını bebek sürprizi ile sevinebilir. Yaratıcılık gerektiren işlerinizi cesaretle öne çıkarabilirsiniz. Harika işlere sanatsal olarak imza atabilirsiniz. Cuma günü, Venüs 6 Haziran'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Yengeç burcuna geçecek; ortaklık ya da evlilik kararları açısından olumlu bir dönem. Bazılarınız taşınma işleri ile uğraşabilir. Romantizm evliliğinizde harika etkilere neden olacaktı; eşinizle aşk tazeleyebilirsiniz. Hafta sonu çalışma ve günlük hayatınızda yakın çevrenizle oluşabilecek yanlış anlamalar, aldanmalar, suistimaller gündeme gelebilir. Trafikte ya da iletişimde oluşabilecek kazalara karşı dikkatli olun. Günlük hayatınısda konsantrasyonda sorun yaşayabilirsiniz; bu da ileride sorun yaratabilecek olaylara neden olabilir. Alerjik reaksiyonlar, ilaç ya da alkol alımı hafta sonu sorun oluşturabilir; dikkat. Dosyalarınızı yedekleyin, bazıları yok olabilir..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başında sevgiliniz ya da çocuğunuzla olan iletişimde sorun yaşamanız muhtemel. Yaratıcılığınızı iletişim becerinizde göstermekte sorun yaşayabilirsiniz.  Spekülatif yatırımlar, lüks tüketimi ya da sanatsal çalışmalarınızda önemli adımlar atmaktan uzak durun. Kıvran zekanızı kullanmakta zorlanabilirsiniz. Çocuğunuzla ya da sevgilinizle fikir ayrılıkları yaşamanız olası. Pazartesi 10. evinizdeki Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek; kariyer konuları ve otorite figürleri ile ilişkilerinizle ilgili olarak önümüzdeki 15 günlük süreçte bazı gelişmeler daha görünür olacaktır. Fikir ayrılıkları bazı sözleşmelerin iptali, ayrılıklar söz konusu olabilir. Hafta ortası ailenizden destek alabilirsiniz. Evinizde vakit geçirmek psikolojinizi olumlu etkileyebilir. Kurtulmayı düşündüğünüz bir kötü alışkanlığınızı bırakmak adına çalışmalar yapabilirsiniz. Ailenizin güçlü desteği size iyi gelecektir. Cuma günü Venüs, 6. evinizdeki Yengeç burcuna geçecek; çalışma hayatınızda, yürüttüğünüz projelerde, iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde olumlu etkilerini hissedeceksiniz. Sağlık ve kişisel bakım ile ilgili olarak da destek verecektir. Bir evcil hayvan edinebilirsiniz. Yürüttüğünüz projelerden kar elde etmek belki yeni bir çalışma ortamı size keyif verecektir. Hafta sonu harcamalarınıza çok dikkat edin, riskli girişimler ve lüks merakı gereğinden fazla ve sonradan pişman olabileceğiniz masraflara neden olabilir. Çocuğunuz ya da sevgilinizle ilgili olarak da maddi suistimallere açık olabilirsiniz. Ödemelerde yanlış anlamalar, aldanmalar, fazla harcamalar oluşturabilir. .

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı ev, aile ya da gayrimenkul konularında sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Aile içindeki iletişim sorunları canınızı sıkabilir; üzerinizde baskı oluşabilir. Eviniz ve işiniz arasında kalabilirsiniz. Gayrimenkul ile ilgili onay beklediğiniz bir konuda gecikme ya da iptal oluşabilir. Pazartesi 9. evinizdeki Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama, din ya da felsefe başlıklarında bazı gelişmeler görünür hale gelecektir. Çalışma hayatınız, müşterileriniz ya da yardımcılarınızla alakalı olarak yukarıdaki başlıklarda bazı problemler yaşanabilir; detaylar üzerinde konsantre olmaya dikkat edin, problemleri küçümsemek ileride sorun çıkarabilir. Sağlık sorunları bazı iptallere neden olabilir. İşlerinizin yoğun olacağı bir döneme hazır olun. Hafta ortası arkadaş çevrenizle iletişiminizde yoğunlaşma olacaktır. Kardeşleriniz, komşularınızla  keyifli organizasyonlar paylaşabilirsiniz. Dostlarla seyahatler, eğitim programları oluşabilir. Cuma günü Venüs, 6 Haziran'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Yengeç burcuna geçecek; harika bir aşka hazır olun. Romantizm dürtünüz yükseleceği gibi, sevgilinizle aşk tazeleyebilirsiniz. Bazılarınız için bebek sürprizleri mutluluk verici olacaktır. Sanatsal konularda yaratıcılığınızı verimli olarak kullanabilir; spekülatif girişimlerden kar elde edebilirsiniz. Hayattan keyif alabileceğiniz bir süreç sizi beklemekte. Hafta sonu ailevi konularda, gayrimenkul işlerinizde yanlış anlamalara, aldanmalara, ön yargılı davranmaya ve suistimallere açık olacaksınız, dikkat edin. Eviniz ya da gayrimenkulünüzle ilgili olarak hiç bir karar almayın, ya da evrak imzalamayın. Sonradan pişman olabileceğiniz etkiler devrede, duygusal olarak negatif etkilenebilirsiniz..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder