13 Mayıs 2015 Çarşamba

13 Mayıs 2015 - Astrolozi


Ay, güne Balık burcunda ilerleyerek giriyor. Olağanüstü duyarlı, idealist ve bütünü gören davranışlar sergilemek, bir nevi fantesi dünyasındaymış gibi hissetmek, kendimize fazla güvenmeden kararlarımızın sorumluluklarından kaçmaya meyilli olmak mümkün. Utangaç ve içe yönelik olabiliriz. Dikkatleri üzerimize çekmek pek hoşumuza gitmeyebilir. Ancak başkalarına ve başı dertte olanlara yardım etmek adına yoğun bir dürtü hissedebiliriz. Yaratıcılık gerektiren tüm konular adına güzel bir transit.

01:28'te Ay ve Merkür arasında gerçekleşecek sert kare açı ilişkilerle ilgili olarak kritik saatlere işaret etmekte. Hislerimiz mantığımızın esiri olabilirler. Mümkünse problemimiz olan kişilerle bu saatlerde iletişimde olmayalım. Merkür'ün de retroraya hazırlandığı bu günlerde hırsızlıklar açısından biraz tehlikeli bir transit diyebilirim bu görünüm için.

16:51'de Ay ve Chiron kavuşacaklar; içsel bir mutsuzluk, tatminsizlik, yaşadıklarımızdan tatmin olmama gibi endişeli ve huzursuz edici duygularda yükseliş olabilir. Kendimizi suçlamaya meyilli olabiliriz. Belki arkadaşlarımızla dertleşmek, destekleşim akşamüstü bizleri duygusal olarak kuvvetlendirebilir. İhtiyacı olan arkadaşlarımıza fikirlerimizle şifa olabiliriz. Kendimizi gereksiz yere bu duygu yoğunluğuna kaptırmaya hiç gerek yok.

19:54'te Ay ve Güneş arasındaki ılımlı görünüm ise daha dışa dönük olarak üzerimizdeki karamsar bulutları dağıtabilir. Olayların karmaşası içinde bile olsak, duygularımızı bir kenara iti olaylara mantık dahilinde bakabiliriz. Arkadaş ve grup aktiviteleri için çok olumlu. Kendi ihtiyaçlarımızın yanında başkalarının da gereksinimlerini göz ardı etmeden faydalı paylaşımlar yapılabilir. Liderlik özellikleri sergilemek adına kullanılabilir. Au by açının ardından boşluğa girecek ve günü açısız tamamlayacak.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder