11 Mayıs 2015 Pazartesi

11 Mayıs 2015 - Astrolozi


Ay, haftaya Kova burcundaki seyahati ile giriyor; kendi hayatlarımızda fark yaratmak adına insanlık için bir şeyler yapabilme dürtümüzü temsil etmekte bu transit. Bağımsızlık, özgür ve ilerici düşünce tarzı, sosyal yaşam, idealist ve entellektüel davranışlar ve bizimle aynı fikirde olan kişilerle bağ kurma ama polemikten uzak kalmaya çalşma günün ana özellikleri diyebilirim. Zihnimiz tüm gün yeni fikir ve kavramlarla oyunlar oynayabilir ve bazı durumlarda ortamdan uzaklaşmış, yabancı gibi görünebiliriz.

02:50'de Ay ve Jüpiter karşıtlığı nedeniyle kendimizi iyi hissetmenin yanı sıra meydan okuma isteğimizi de yoğunlaştırabilir. Aşırr iyimser, hayırsever ve yardım etmeye çok istekli hissedebiliriz. Ama bu işe mecburiyet karışabilir; cömert ve yardımsever olmaya şartlar yüzünden zorlanabiliriz.. Ayrıca özgürlük duygumuz beslenebilir ve engellerden sorumluluklardan kaçma isteği oluşabilir. Emir almak ve görevler ağır metazori hisler oluşturabilir. Neyse ki, saati nedeniyle yoğun olarak hissetmek yerine çoğumuz uykuda olacağız.

10:03'te Ay ve Uranüs arasındaki ılımlı etkileşim, sabah saatlerinde acelecğiliğe, tez canlıığa, telaşa neden olabilir. Bulunduğumuz ortamı ve çevremizdekileri canlandırmak adına tatlı bir enerji yükselmesi de diyebiliriz. Bulunduğumuz yerlerde veya rutin düzenlerimizde ufak değişiklikler yapmak adına istekli olacağız.

13:36'da Ay ve Güneş arasındaki kare nedeniyle, duygusal tansiyonumuz yükselebilir ve bu çevremizden de hissedilebilir olabilir. Bu sert enerji ilişkiklerde davranışlarımızı gerginleştirecektir. Kendimizi mutsuz ya da hasta gibi hissedebiliriz Ufak problemler dikkat edilmezse, kriz halini alabilir; aman dikkat. Kendimizi haklı görmek veya hakkımızın yenildiğini düşünmek kolaylaşır.

20:43'te Güneş ve Chiron arasındaki olumlu görünüm şahsiyet bilincimizde ve gerçekte kim olduğumuz sorusunun yanıtı ile manevi duygularımız arasındaki dengeye işaret etmekte. Manevi olgunluk hissetmek, yaşadıklarımızın bir kader planı dahilinde olduğuna içten inanarak hislerimizin şifa bulması, huzurlu hissetmemiz bu transit sayesinde mümkün. Önümüze gelen konuları farkındalıkla kabul etmek ve görünenin ardındaki gerçekleri farketmek adına harika bir akşam.. Hayatlarımızdaki erkek figürlerinden de manevi olarak rahatlıkla destek almamız açısından uygun bir etkileşim.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder