17 Mayıs 2015 Pazar

17 Mayıs 2015 - Astrolozi


Ay tüm gün Boğa burcunda.. Artık iyice Yeniay etkisindeyiz. Bugün dinlenmeye özen göstermek; Ay'ın balzamik fazda olması nedeniyle önemli. Yeni başlangıçlar sonuçsuz kalabilir; netlik istediğimiz konularda zorlanabiliriz. Ay'ın bu seyahati 5 duyumuzla hayatta alacağımız keyifli anları vurgulamakta. Yemek, içmek, tembellik yapmak, alış veriş, sanatsal konularla ya da estetik, dekoratif alanlara ilgi göstermek mümkün. Madde dünyası bugün aklımızı başımızdan alabilir..

Geceyarısının ardından Ay, venüs ve Neptün arasındaki harika üçgen açıya dokunuşlar yapacak. Bu saatte ayakta olanlar için romantik ve yaratıcılık dolu saatler diyebiliriz. Önce 02:05'te Ay ve Neptün arasında sonra da 02:25'te Ay ve Venüs arasında ılımlu görünümler oluşacak; yani Venüs ve Neptün orta noktasını Ay en sevdiği konumlardan biri olan Boğa burcundan, tetikleyecek. Ama, yükselen duygusal istekler, gerçekçi olmayan beklentilere de dönüşebilir; dikkat edip gerçe dünyadan uzaklaşmasak iyi olur. İlham gerektiren işler adına çok uygun bir gece.

10:44'te Ay ve Jüpiter arasındaki kare, iyimserlik nedeniyle bazı sorunları küçümsememize ve ego katsayımızın yükselmesine neden olabilir. Kendimizi dev aynasında görebiliriz. Kötü etkisi olmamasına rağmen, problemleri yok saymak, onları yok etmeyecektir, bilmek gerek.

11:37'de Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı ise güce ve iradeye işaret ediyor. Duygusal yükseliş, hırs yaratabilir. Araştırma gerektiren konular için çok uygun. Ama bir fikri kafaya takıp üzerinde gereksiz zaman harcamamıza da neden olabilir. Amaçlar doğrultusunda iradeli ve sağlam kararlar planlamada oldukça yardımcı bir görünüm.

21:03'te ise Ay ve Chiron arasındaki ılımlı etkileşim gerçek iyileştirici, şifa saatleri gibi. Özellikle enerji konularında oldukça verimli. İçsel bazı sorunlarımıza kendi kendimize ya da çevremiz desteği ile çözümler bulmak, içimizi rahatlatmak adına güzel yumuşak etkiler var.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder