21 Mayıs 2015 Perşembe

21 Mayıs 2015 - Astrolozi


Ay gün boyu, öncü bir burç olan Yengeç'te seyahatine devam edecek; yumuşaklık, koruyuculuk, hassasiyet tabii bunun yanında çekingenlik ve başkalarının ruh hallerinden kolayca etkilenmek mümkün. Ev, ailevi ve milli konular hayatlarımızda öne çıkabilir. Duygularımız da su gibi değişken olabileceğinden kolayca duygusal anaforlara kapılabilir, iniş ve çıkışlar gösterebiliriz.

08:40'ta Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen açı nedeniyle sabaha gözlerimizi iyimser duygular içinde açabiliriz. Yardımlaşma ve ikna gerektiren konularda sabah erken saatlerde başarılı olabiliriz. İleriye dönük konulara ilgi duyabilir, planlar yapabiliriz.

10:32'de Ay ve Neptün arasındaki üçgen açı ile çevremizdekilere karşı hassasiyetimiz daha yoğun olacaktır; biraz suistimallere karşı dikkatli olmakta fayda var. Hayallere daldırıp, düşler kurduracak bir transit. Gerçek dünyadan uzaklaşıp, iç dünyamıza çekilmek isteyebiliriz. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı üst düzeyde kullanabilmek mümkün. Üretken olabiliriz. Niyetler, dualar, bazı manevi çalışmalar için de olumlu kullanılabilir.

11:44'te Güneş, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere İkizler burcuna geçiyor. Haritalarımızda İkizler burcunun bulunduğu alanlara ışığını gönderecek. Mars ve Merkür'ün de bu burçta bulunması bu alanların hepimizin hayatlarında önem arzedeceği malum. Güneş'in bu konumu dikkatlerimizi yakın çevremize yöneltmemize neden olacaktır. Bu transit ilişkilerle sürekli aktif olarak, enerji boşalımına yol açabilir. Dengeyi sağlamak adına, biraz belki pasifleşmek, dinlenmeye özen göstermek, enerji toplamaya da yardım edebilir. Hayat tempomuz hızlanabilir. Özellikle fikirsel iletişim ön plana çıkar; sosyal ilişkiler önem arzeder. Bu dönem düşüncelerimizi inceleyif net hale getirebilmek adına da bir fırsat. Kısa geziler, eğitim programları, yayıncılık, ulaşım ve ticaret ile ilgili konular sıkça önümüze düşebilir. Olumlu olarak kıvrak, entellektüel alanda güçlü, meraklı, çok yönlü ve nazik, her konuda bilgi sahibi olabilir, ancak olumsuz olarak da entellektüel ukala, sabırsız, güven vermeyen, oynak, huzursuz, alaycı, dağınık ve züppe davranışlar içinde olabiliriz.

Venüs ve Pluto arasında gittikçe netleşen karşıt açıya Ay, akşam saatlerinde, önce 20:06'da Venüs ile kavuşarak ardından 20:50'de Pluto ile karşıtlık yaparak dokunacak.Etkisini bugünden itibaren göstermeye başlayacak olan açı özellikle ilişkiler konusunda Venüs'ün gölge yani olumsuz yanlarının ortaya dökülmesine neden olabilir. Çıkarcılık, inatlaşma, hırs, aşırı ihtiras gezegenin sertleşmesine neden olabilir. Yükselen duygular ilişkilerde yanlış kararlara neden olabilir. Bazı sorunlu ilişkilerde sonlanmalar yaşanabilir. Cinsellik duyguların önüne çıkabilir. Yengeç burcundaki Venüs nedeniyle coşan hislerin önünde durmak zorlaşabilir. Ayaklarımızın yerden kesilmemesi, objektif görüşler ve içimizde yükselen sahip olma hırsına karşı dikkatli olmakta fayda var.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder