3 Mayıs 2015 Pazar

3 Mayıs 2015 - Astrolozi


Mayıs ayının ilk Pazar gününün özeelikle kahvaltı saatini sevdiklerimizle beraber geçirmek, dostluğun, arkadaşlığın daha doğrusu "Bir"liğin tadına varmak, hele ki Dolunay öncesi hepimize iyi gelebilir. Dolunay zamanları duygusallığımızın tavan yaptığı zamanlardır. Böyle zamanlarda yanlız olmak yerine "Bütün"ün enerjisini taa derinden hissedebilmek, oldukça şifalandırıcı bir etkidir. Kışın, karanlığın, soğuğun tozlarının üzerimizden akıp gitmesine ve yepyeni enerjilerle sarmalanmaya özen gösterelim.

Güne boşlukta giren Ay, 04:47'de Akrep burcuna geçiş yapacak; en zor durumlarda bile kontrolümüzü kaybetmeyecek kadar güç dolu hissedebiliriz kendimizi. Tepkilerimizi, düşündüklerimizi ortaya dökmek istemeyebilir, anlasılması güç gizemli davranışlar içinde olabiliriz. Kendimize güveneceğimiz, içimizde fırtınalar kopsa da yüzeyde sakin kalmayı becerebileceğimiz bir gün. Griler yerine her şeyi siyah ya da beyaz olarak algılamak, sezgilerimizi verimli kullanabilmek mümkün.

11:34'te gün boyu ve yarın Dolunay saatinde de etkili olacak Merkür ve Satürn karşıtlığı netlik kazanıyor. Ciddi düşünebilmeye, agır zihni çalışmalar yapabilmeye itebilir. Bazen ruh halimizde yükselme ya da düşüş yaşanabilir. Sağlığı zolayıcı etkileri de vardır. Kendimizi dış dünyadan soyutlama ve başkaları ile birlikte olma üzerine filozofik düşüncelere dalabiliriz. İhtiyaç duyacağımız en önemli şey pozitif düşünebilmektir. Kardeşler, akrabaları, komşular ya da yakın çevremiz ile ilişkilerimizde zıtlaşmalar görülebilir. Kariyer hayatı, iş görüşmeleri yapmak, bağlantılar kurmak, otorite figürlerinden taleplerde bulunmak adına hiç uygun değil. Eğitim konularında, kısa seyahatlerde bazı engellerle karşılaşılabilir.

23:02'de Ay ve Neptün üçgeni gerçekleşiyor; hayallerle gerçekleri birbirinden ayırarak isabetli seçimler yapılabilir. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıclığımızı üst düzeyde kullanabilmek, üretken olmak için harika bir etki. Bu süreçte kim olursa oldun etrafımızdakiler sempatik gelebilir ve herkese içten gelen samimi bir yardım etme dürtüsü ile yaklaşabiliriz. Dualar, meditasyonlar, namaz ya da niyet çalışmaları için ise oldukça uygun etkiler verebilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder