15 Mayıs 2015 Cuma

15 Mayıs 2015 - Astrolozi


Ay, güne Koç burcunda ilerleyerek girmekte; hareketli, biraz sinirli, enerjik ve tabii ki taktikten yoksun davranışlar içinde olabiliriz. Bir şeye karar verip, sonucunu düşünmeden anında harekete geçebiliriz. Mars'ın vereceği yüksek enerji, bizleri sabırsız bir hale getirebilir.

04:59'da Ay ve Merkür arasındaki ılımlı görünüm sabahın erken saatlerini iletişim açısından yoğunlaştırabilir. Saman alevi gibi de olsa çevre ve ilişki trafiği hızlanabilir. Bilgi alışverişleri açısından hızlı bir gün başlangıcına hazır olun.

08:25'te Ay ve Jüpiter arasındaki harika üçgen açı mutluluk ve refahın hissedilebileceği bir saat dilimi. Çevremizdekilerle sıcak ve samimi olabilmek, duygusal ve fiziksel cömertlik gösterebilmek, hayatın çeşitli yönlerine ilgi gösterebilmek ve en önemlisi iyimser bir enerjinin üzerimizde etkili olması mümkün. Hukuk, eğitim, seyahat, yabancı kültürlerle ilgili konularda başlangıçlar yapılabilir bu transit sayesinde.

09:02'de üzerimizde 3 - 4 gündür etkili olan Mars ve Satürn arasındaki karşıtlık netlik kazanacağı gibi hafta sonu da bu enerjiyi hissediyor olacağız. İşler beklediğimiz, görmek istediğimiz şekilde pek yürümeyebilir. Bahaneler, terslikler, düşüş veya yükselişler görülebilir. Fazla mesai yapmak, çok çalışmak gerekebilir. Sonuca ulaşmak için iyi bir bedel ödemek zorunda kalabiliriz. Anlaşmazlıklar, karışıklık ve çözümü güç ikilemler ortaya çıkabilir. İlişkilerde ciddi, gerçekçi ve doğru olma çabaları sekteye uğrayabilir. Sertlikler, gerginliklere, önyargılı davranışlara sebep olarak bizleri yorabilir. Destekleyici başka etkiler de varsa fiziki hastalıklar görülebilir. Bu yüzden bu enerjinin iyi yönlendirilmesi ve kullanılması oldukça önemlidir.

Ay öncü bir burç olan Koç burcunda ilerlediğinden Pluto ve Uranüs arasındaki kareye de sert açılar yaparak aktive edebileceğini dün anlatmaya çalışmıştım. Bugün 09:43'te Pluto ile kare ardından da 15:04'te Uranüs ile kavuşacak olan Ay, sıradışı bir gün yaşamamıza neden olabilir. Ani verilecek kararlar ki bunlar rutin giden düzenleri değiştirerek özgürleşme sağlama dürtüsü ile hissedilebilir; sonradan pişmanlıklara neden olabilir. Öncü grup agresyonu yüksek olaylara neden olabilir. Ancak önceden hazırlandığınız projelerimizde yükselen cesaretimizle hızlı ve kararlı başlangıçlar yapılabilir. Ancak kendimizden emin olmamız bu noktada önem kazanmakta. Ay bu açının ardından boşluğa girecek ve günü açısız tamamlayacak; yeni girişimlerimizi bu saatten sonraya bırakmamak ve eldeki işlere yönelmek en doğrusu olacaktır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder