28 Mayıs 2015 Perşembe

31 Mayıs - 6 Haziran 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Salı günü 9. evinizdeki Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek; yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, din veya felsefe alanlarındaki bazı konularınız önümüzdeki 10 günlük süreçte daha görünür olacaktır. Ancak notlik beklediğiniz başlıklarda mümkün olduğu kadar hayalci davranmayın; gerçeklikten uzak hayaller size oyun oynayabilir ve sonradan pişmanlık yaratabilir. Bu alanlarda mümkün olduğu kadar yaratıcı gücünüzü kullanın ve detayların üzerinden bir kaç kez geçin. Unutmayın; hızlı ve dürtüsel hareketler bu dönemde yanıltıcı sonuçlar doğurabilir. Önünüze çıkacak fırsatları 11 Haziran sonrasında başlayacak şekilde programlayın ve detaylandırın. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde güzel günlere az kaldır. Cuma günü Venüs, 19 Temmuz'a kadar seyahat edeceği  5. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; bu görünüm eğlenceye, iyi vakit geçirmeye ve keyif almaya işaret. İlgi duyduğunuz alanlarda yaratıcılığınız artabilir. Çocuklarla iyi ilişkiler kurmak, aşk ilişkilerinde dengeli olarak sevgiyi paylaşmak adına olumlu. Sanatsal faaliyetler ilginizi çekebilir. Coşup taşma isteği artabilir ve cezbedici şeylere karşı yükselen nefse hakim olmak zorlaşabilir. Yeni bir aşk fırsatı ya da bazılarınız için bir bebek sürprizi bu süreci mutlulukla doldurabilir...
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Salı günü 8. evinizdeki Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek; ortaklaşa gelirler, borç, kredi, faiz, vergi, sigorta, burs, prim, miras veya nafaka gibi konularla ilgili işleriniz önümüzdeki 10 günlük süreçte daha belirgin hale gelecektir. Bu konularda evdeki hesaplar çarşıya uymayabilir. Sizin hayal ettiklerinizle gerçekler arasında sorun çıkabilir. Bazı borçlarla karşılaşabilirsiniz, ya da düşündüğünüzden farklı meblağlarla oluşabilir. Bu süreci başvuru yapmadan önce araştırma ve detayları hesaplama evresi gibi kullanabilirsiniz; hesaplarınızda yanlışlara yer vermeyin.. Emlak alanlarında bazı fırsatlarla karşılaşmanıza az kaldı. Aileniz de size bu süreçte destek olacaktır. Aşırı hayalcilik, dağınık bir zihin hata yapmayı kolaylaştırabilir. İçsel olarak huzursuzkluk hissetmeniz varsa bazı psikolojik problemlerin uyanmasına da neden olabilir. Bu alanlardaki kararlarınızı kendiniz vermeye özen gösterin, kimseden etkilenmeyin. Bazı araştırma gerektiren işlerle uğraşmak, ruhsal yenilenmeyi sağlayacaktır. Olgunlaşmanız, bilgilerinize yeni tatlar katmanıza ve kapasitenizi arttırmanıza yarayacaktır. Cuma günü ise Venüs 19 Temmuz'a kadar kalacağı 4. evinizdeki Aslan burcuna geçecek; aile yaşamının sıcaklığı ve yakınlığı yoğun hissedilebilir, ilişkilerde düzelme sağlanabilir. Eviniz için bakım, onarım, alışverişler estetik dokunuşlar gündeme gelecektir; davetler ya da sohbetler organize etmek için olumlu bir görünüm. Gayrimenkul ve emlak konularında bu süreçte karlı çıkmak için bazı girişimler yapılabilir. Bu süreçte yeme içme isteğiniz yoğunlaşabileceğinden, kilo almaya da dikkat edin..


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Salı günü 7. evinizdeki Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, danışmanlık ya da taşınma ile ilgili konulardaki işleriniz daha belirgin olarak gündeme gelecektir. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler öne çıkabilir. Bu alanlarda aşırı hayalperest davranmak sonradan pişmanlık yaratabilir. Adımlarınızda dikkatli olmalı ve tüm detayları hesaplamalısınız. Bazı yüzleşmeler önünüze eski hatalarınızı getirebilir; düzeltmek için bu dönemi olumlu kullanabilirsiniz. Sivridilli ya da düşünmeden yapacağınız konuşmalar size otorite sağlayacağına sonradan başınıza sorun çıkarabilir. Tüm ilişkilerinizde yaratıcılığınızı kullanarak hareket etmeniz ve endişe duygularına yer vermemeniz önemli. Yakın çevrenizden destek görebilirsiniz; bir tatil fırsatı oluşabilir. Cuma günü Venüs, 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Aslan burcuna geçecek;  yakın sosyal çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla keyifli vakit geçirmek, eğlenmek, belki sorunlu ilişkileri tamir etmek adına çok olumlu. Yakın çevrenizdeki kişilere duygularınızı rahatlıkla ifade edebilir; iletişim şeklinizde duygularınızla hareket edebilirsiniz. Kısa geziler, belki bir eğitim fırsatı oluşabilir. Ticaret, yayıncılık, ulaşım alanlarında gelir getirebilecek fırsatlar oluşabilir. Etrafınızdaki güzelliklerin değerini daha iyi fark edebilirsiniz. Yakın çevreniz aracılığı ile bir sevgili adayı karşınıza çıkabilir..
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Salı günü 6. evinizdeki Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınız veya yardımcılarınızla iletişiminizde, sağlık ve kişisel bakım konularında, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konularda bazı konular daha belirgin hale gelebilir. Bir iş başvurusu ya da terfi isteği ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Burada tek dikkat etmeniz gereken nokta, aşırı hayalci olmamak gerektiği. Eski bazı iş konuları, sağlık konuları ile bu dönemde ilgilenmek durumunda kalabilrisiniz. Kararlarınızda, görüşmelerinizde mümkün olduğu kadar gerçekçi olmaya çalışın ve detaylara önem verin. Sağlık konusunda hassas bir dönem olabilir; yediklerinize içtiklerinize dikkat edin, vitamin almaya özen gösterin. Enerjiniz düşük olabilir. Sivridilli iletişimden ise mutlaka uzak durun. Başlayacağınız bir bakım kürü ile ilgili beklentilerinizi çok yüksek tutmayın. Ani gelişebilecek bir fırsat maddi gelir açısından sevindirici olabilir. Cuma günü Venüs, 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Aslan burcuna geçecek; bu süreçte materyal değerler, para, mal, mülk gibi alanlara ilginiz artabileceği gibi, mali fırsatlar da karşınıza çıkacaktır. Estetik değeri olan her obje bu dönemde aklınızı başınızdan alabilir. Yaratıcılığınızı gelirinizle ilgili olarak kullanabilir ve Venüs'ün anlaşma sağlayıcı özelliklerinden yararlanabilirsiniz..



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Salı günü 5. evinizdeki Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük dönemde aşk ya da çocuklarınızla ilişkilerinizde yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda, risk gerektiren işlerinizde bazı başlıklar daha belirgin hale gelebilir. Yaratıcılık gerektiren, sanatsal konularda müthiş bir enerji verebilir size; harika çalışmalar yapabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde ise konuşmadan önce iyice düşünmenizi öneririm. Eski bir sevgili ile tekrar karşılaşma, aşırı hayalperest davranışlar, gerçekleri görememenize neden olabilir. Genel olarak şanslı bir döneme girmektesiniz; kilo almaya da meyillisiniz. Spekülatif alanlarda harekete geçmek adına tüm ihtimalleri iyi hesaplayın; evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Aşırı eğlence dürtüsü oluşabilir. Yoğun romantizm duygusu nedeniyle kararlarınızı vermekte zorlanabilirsiniz. İhtimalleri iyi ve kötü yanları ile detaylıca hesaplamakta fayda var. Hamile olan kişilerin bu dönemde dinlenmeye özen göstermeleri önemli. Yoğun bir şekilde spor yapmak adına uygun bir süreç. Cuma günü Venüs, 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere burcunua yerleşecek; bu dönemde estetik ve dış görünümle ilgili girişim çabanız yoğunlaşabilir. Mücadeleden çok sevgi dolu, nazik ve barışçıl bir hava üzerinizde etkili olacğından tüm ikili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Arkadaşlık kurmak, tatil yapmak, sosyal ilişkileri güçlendirmek, eğlenmek, belki de tambellik yapıp dinlenmek isteyebilirsiniz. 

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Salı günü 4. evinizdeki Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte ev, aile, gayrimenkul ve emlak konularında bazı gelişmeler daha belirgin olacaktır. Ev içinde bazı su ile ilgili cihazlarda arızalar oluşabilir; bakımlarını, kontrollerini yaptırın. Ev için harcamalar gündeme gelebilir. Emlak alanında ise son kararınızı vermeden önce detayları iyice değerlendirin. Acele kararlar sonradan pişmanlık yaratabilir. Ailenizle veya ebeveyninizle iletişiminizde sivridilli olmayın, ağzınızdan pişman olabilecek sözler çıkabilir. Kötü bir alışkanlığınızı bırakmak adına harika etkiler var. Eviniz ve işiniz arasındaki sorumluluklarda yoğunlaşma olabileceği gibi bu alanlarda kararsızlıklara, ikilemlere düşebilirsiniz. Önemli kararlarınızı Merkür geri hareketi sonrasına bırakmakta yarar var. Duygusal olarak bu süreçten yoğun etkilenebilirsiniz. Cuma günü Venüs, 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Aslan burcuna geçecek; aşka, sevgiye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Sevgi ihtiyacını karşılayamama, huzursuzluğa ve insanlardan kaçmaya neden olabilir. Yaratıcılık gerektiren işler ya da sosyal yardım projeleri keyif verici olabilir. Gizli ilişkilere, platonik aşklara da fırsat verici bir süreç olacaktır. Temelleri atılmış bir ilişkide ise bu dönem daha da sağlamlaşmaya yardım edebilir. Psikolojik, bilinçaltı, ruhani, manevi çalışmalar yapmanın faydalarını fazlaca görebiliriz..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Salı günü 3. evinizdeki Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız ile olan ilişkiniz, iletişim, eğitim, seyahat, ulaşım, ticaret, yayıncılık alanlarındaki işlerinizle ilgili belirginlikler yaşayabilirsiniz. Zihniniz bu dönem aktif çalışacaktır; kafa karışıklığı, kararsızlık ve konsantrasyon problemleri oluşabilir. Düşüncelerinizde ve iletişim şeklinizde net ve kararlı olmaya özen gösterin. İletişim cihazlarınız ve ulaşım araçlarınız olumsuz etkilenebilir; bakımlarını ihmal etmeyin. Sosyal çevredeki yoğunluk, eğlende dürtüsü, hesapsız alış verişler harcamaları arttırabilir. Genel olarak sivridilli ve spontane iletişim şekli sizi zora sokabilir. Ancak düşündüklerinizi ifade edebilmek açısından da dürtü hissedebilirsiniz. Önce düşünüp sonra konuşmaya özen gösterin. Eğitim alanında ise detaylı çalışmaya özen gösterin. Cuna günü Venüs, 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Aslan burcuna geçecek; grup aktiviteleri, sosyal arkadaş çevresi ile yaratıcı faaliyetler, eğlenceli toplantılar, tatil organizasyonları, kermes, müzayede gibi ziyaretler açısından çok olumlu. Uzlaşma ve haksızlığa karşı koruma içgüdünüz yoğunlaşabilir. Bu ilişkiler sayesinde bir sevgili adayı ile tanışabilirsiniz. .

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Salı günü 2. evinizdeki Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte mali geliriniz ve maddi konularda bazı durumlar daha belirgin hale gelebilir. Bu dönem harcamalarınızı da arttırabilir; ani gelişecek masraflar karşısında dikkatli olun. Eski bir iş başvurusu, zam talebi, toplantı talebi tekrar gündeme gelebilir. Bu günlerde beklentilerinizi çok yüksek tutmayın; sonradan üzülebilirsiniz. Ancak uzun süredir hayalini kurduğunuz, geçmiş  bir iş ile ilgili harekete geçme enerjisini de bulabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili bir gelişmeye hazır olun. Kararsızlık hissetmeniz olası; kafanızda bir çok ihtimal belirebilir. Hedeflerinizde net ve kararlı olmak, tüm detayları elden geçirmek önemli. Ani verilecek kararlar ise para kaybına neden olabilir. Yeni başlangıçları Merkür geri hareketinin biteceği 11 Haziran sonrasına bırakmakta yarar var. Cuma günü Venüs, 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Aslan burcuna geçecek; bu dönem mesleki konularda yaratıcılığa neden olacaktır. Güzel tasarılar ve bunları gerçekleştirmek için istek ile çabayı da beraberinde getirecektir. Yeni atılımlar, kariyeri geliştirme projeleri, iş görüşmeleri, otorite figürleri ile iyi ilişkiler kurabilmek, onlardan onay alabilmek açısından çok olumlu. Kariyerinizde hoş bir sürece hazır olun. Çok ciddi ve yorucu çalışmalar açısından pek uygun değil. Amirlerinizle partiler, yemekler, eğlenceli organizasyonlar paylaşılabilir. İş hayatında bir aşk ilişkisi ihtimali oluşabilir. Ebeveyn ilişkilerinde ise sıcaklık, ssmimiyet yoğunlaşabilir..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Salı günü burcunuzda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte genel sağlık durumunuz, ikişi ilişkiler konusunda bazı durumlar daha belirgin hale gelebilir. Bu hafta duygusal olarak Dolunay etkilerini yoğun hissedeceğinizden karamsarlık etkili olabilir. Enerjinizi yüksek tutmaya, doğada vakit geçirmeye özen gösterin. Önemli kararlarda detayları atlamamaya dikkat edin; kararsızlık üzerinizde etkili olabilir. Acele verilecek kararlar sonradan pişmanlık yaratabilir. İlişkilerinizde sivridilli iletişimden uzak durun. Eski arkadaşlarla bir araya gelebilir; anıları paylaşabilirsiniz. Yaratıcılığınız kullanabilmek adına enerjiniz yüksek olacaktır. Yurtdışından beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz; hukuk, eğitim, uzun bir seyahat, medya, internet alanlarında bir fırsat oluşabilir. Cuma günü Venüs, 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; sevgi ve güzellikler üzerine yeni deneyimler yaşamak, zengin bilgilerle harmanlanmak, ön yargılı görüşleri değiştirmek adına sanat etkinliklerine katılmak, müzik konserlerine gitmek mümkün. Uzun seyahat planları yapmanız, akademik bir gelişme sağlamanız ve ilişkilerde adil olabilmeniz açısından olumlu kullanabilirsiniz. Yabancı kültürlerle daha fazla ilgilenebilir; yabancı uyruklu biri ile tanışabilirsiniz. Hukuki konularda barışçıl yanınız öne çıkabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Salı günü 12. evinizdeki Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte enerjiniz biraz düşük olabilir. Daha fazla yalnız kalmak isteyebilir, sosyal çevrenizden sıyrılabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren her konuda daha üretken olabilmeniz mümkün. Bu dönemde her duyduğunuza inanmayın; yakın çevrenizden duyacağınız bazı dedikodular sizi şaşırtabilir. Kronik bazı rahatsızlıklar yorgunluğa bağlı tekrar uyanabilir; kontrollerinizi ihmal etmeyin. Bazı endişelerinizle yüzleşmek, başkalarına karşı daha geniş perspektiften bakabilmek, manevi açıdan gerçeklere, oluşların mucizelerine hayran kalmak ve tabii bazı manevi ve ruhani egzersizler yapmanız mümkün. Sezgileriniz yüksek çalışabilir ve bilinaçaltınız yoğun çalışacağından rüyalarınız yoğunlaşabilir. Cuma günü Venüs, 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere 8. evinize geçecek;  bu süreçte ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka başlıklarında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hiç hesapta yokken gelecek bir para sizi sevindirebilir. İnsanlara ve olaylara bakış açınızı geliştirebilirsiniz; bu şekilde psikolojik dünyanızda faydalı gelişmeler sağlanabilir. Bazılarınız estetik amaçlı operasyonlara kalkışabilir. İlişkilerinizde kontrol dürtünüz uyanabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Salı günü 11. evinizdeki Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek; içinde bulunduğüunuz sosyal ortamlarda, arkadaş çevrenizde bazı gelişmeler belirgin hale gelebilir. Bazı yüzleşmeler sonucu kararsızlık yaşayabilirsiniz. Gelecekle ilgili arzular, hedefler konusunda fazla hayalperest olmayın. Gerçekleştiremeyeceğiniz amaçlar enerjinizi düşürebilir. Çevrenize daha idealist yaklaşımlar, sosyal destekleşim projeleri kafanızda uçuşabilir. Dost çevrenizde yoğunlaşma yaşayabilirsiniz. Cuma günü Venüs, 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Aslan burcuna geçecek; bütün sosyal ikili ilişkiler adına harika bir görünüm. Eşler, ortaklar, aşıklar, meslektaşlar hatta birbirine düşman olanlar için bile havanın yumuşayacağına işaret etmekte. Duygular, hisler kolaylıkla paylaşılabilir, duygusal ya da çıkar ilişkilerinde bile barışcıl ve ılımlı etkiler görevde olabilir. Ortaklık ilişkilerinde karşınızdakinin ihtiyaçlarına duyarlılık göstermek, ortak bir çizgi bulmak kolaylaşır. İlişkiler konusunda fikir almak, anlaşmazlıkları çözmek, yasal konularda mahkeme dışında problemleri sona erdirmek mümkün. Bazılarınız bir evlilik teklifi alabilir; bu dönemde kurulacak ortaklıklar kazançlı olabilir..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Salı günü 10. evinizdeki Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte kariyeriniz, otorite figürleri ile ilişkileriniz ve kendinizi ortaya koyuş şeklinizle ilgili olarak bazı durumlar belirgin hale gelecektir. Beklediğiniz bir başvuru, bir onay belki bir kariyer fırsatı ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kararsız durumlar yaşayacağınız gibi bu konularda bazı gecikmeler canınızı sıkabilir. Zihinsel ve fiziksel olarak yoğun günler yaşayacağınızdan kafa karışıklıkları bazı hatalara neden olabilir. Büyükleriniz amirleriniz ile sivridilli, spontane gelişecek tartışmalardan uzak durun. Gün içindeki aktiflik bazı ufak kazalara neden olabilir, dikkat.. Ebeveyn sağlığı ile ilgili yoğun günler yaşayabilirsiniz. Cuma günü Venüs, 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; bu süreçte eğlence, rahatlık, zevk gibi konuları bir kenara bırakarak günlük gereksinimlerinize, çalışma hayatına daha fazla eğilim gösterebilirsiniz. Çalışma şartlarınızda iyileştirici girişimler yapabilir, çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizi samimi ortamlara taşıyabilirsiniz. Müşterilerinizle daha sıcak iletişim kurabilirsiniz. Temislik, sağlık, kişisel bakım sizi çok fazla ilgilendirecektir. Fantaziler, hayaller yerine gerçek dünya ile ilgilenmek daha kolaylaşabilir. Etrafınızdakilere hizmet etmek size keyif verecektir..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder