19 Mayıs 2015 Salı

19 Mayıs 2015 - Astrolozi





Gençler, Cesɑretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, ɑlmɑktɑ olduğunuz terbiye ve kültür ile, insɑnlık değerinin, vɑtɑn sevgisinin en değerli örneği olɑcɑksınız.  Türkiye’de genç olmɑklɑ, dünyɑnın herhɑngi bir ülkesinde genç olmɑk ɑynı şey değildir. Bu ülkenin gencecik bir kumɑndɑn ve ilim irfɑn ehli gencecik bir ordu tɑrɑfındɑn kurulduğunu ɑslɑ unutmuyoruz. 19 Mayıs Bɑyrɑmımız Kutlu Olsun.

Ay tüm gün İkizler'de.. İletişim, bilgi alışverişleri, hızlı düşünme yeteneği, göze takılana uyanan merak günün öne çıkacak özellikleri. 03:32'de Ay Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapacak; bu saatte ayakta olanlar düşündüklerine, akıllarına düşenlere bence dikkat etsinler.. Bu konular ileride hayatlarımızda önem arzedebilirler.

04:49'da Merkür, 11 Haziran'a kadar sürdüreceği geri hareketine başlıyor. Biraz durup dinlenme ve yaptıklarımızı gözlemleme fırsatı sunacak bu transit bizlere. Yeni atılımlar, girişimler için ise hata yapmaya olanak tanıyan etkiler mevcut tabii. O yüzden mümkün olduğu kadar eski kararlarımızı, projelerimizi geriye dönük detaylandırıp incelemek, belki gerekli düzeltmeleri farketmek bize yarar sağlayabilir. Bu süreçte gelen teklifler, atılan ilk adımlardan pek hayır çıkmaz. Ancak transitin başlamasından bir hafta öncesine kadar karşılaştığımız fırsatları, üzerinde gerekli planlar yaptı isek, rahatlıkla uygulamaya geçebiliriz. Teknolojik alet, cihaz, araç satın almak, sözleşme, anlaşma imzalamak, plansız seyahatlere çıkmak adına uygun değil; aksilikler, rötarlar, arızalar, kayıplar yaşanabilir. Fazla konuşmak da bu dönem pek yaramayayacaktır; karşımızdakilere söz hakkı vermeye dikkat edelim. Kısacası biraz yavaşlayalım ve hayatı gözlemleyelim. Konsantrasyon problemleri oluşabilir; özellikle öğrencilerin dinlenme ve yeni konular yerine eksik bilgilerin tamamlanması yoluna gitmeleri tavsiye olunur.

05:02'de Ay ve Neptün karesi biraz gerçeklerle hayaller arasında mücadeleye işaret etmekte. Önyargılar, eski bakış açıları, şartlanmalar gerçek gibi görünebilir. Kendimizi kandırmaya müsait olabiliriz, sabah erken saatlerde. Önemli konularda karar vermek, hayati önem taşıyan işlerde girişimde bulunmak adına kesinlikle uygun değil. Alerjik reaksiyonlar ve ilaç alımında aksiliklere karşı da yediklerimize içtiklerimize dikkat edelim.

11:06'da Ay geri hareketine başlayan Merkür ile kavuşum yaşayacak; Merkür'ün etkilerini belirgin hissedebiliriz bu saatlerde. Akıl ve mantık açısından pek olumlu bir zaman dilimi değil tabii ki; zira gezegenin hızı oldukça düşük. Yanlış kararlar vermeye, detayları gözden kaçırmaya en önemlisi anlamını aşabilecek sözlere pek bir müsait. 

14:23'te Ay ve Jüpiter arasındaki ılımlı görünüm ise yeni insanlar, yeni kültürler, yeni entellektüel bilgiler adına destekleyici bir etkileşim. Karşımızdakilere söz hakkı vererek, ikna kabiliyetimizi kullanabiliriz; pazarlama türü işlerde yardım edebilir enerjiler. Yardımlaşma, destekleşme adına güzel bir etki.

20:57'de ise Ay ve Uranüs arasındaki olumlu diğer bir transit ise yaşamlarımızdaki rutin gidişi değiştirme arzusunun yükseleceği bir akşama işaret ediyor; tatlı bir huzursuzluk acelecilir verebilir. Etrafımızdakileri de canlandırmak, ortama yeni bir enerji katmak adına harika. Hiç bir şey yapamıyorsak, evlerimizde ufacık dokunuşlarla değişim yaratabiliriz; belki bir eşyanın yerini değiştirme ya da yeni bir obje edinme gibi.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder