23 Mayıs 2015 Cumartesi

23 Mayıs 2015 - Astrolozi


00:42'de, Ay Aslan burcuna geçiş yapıyor.. Cömertlik, sıcakkanlılık ve güçlü davranışlar, bulunduğumuz ortamlarda hemen öne çıkmamıza ve kontrolü ele almamızı sağlayacaktır. İşler yolunda ise, huzurumuz, mutluluğumuz yüzümüzden okunabilir; hislerimizi etrafımızdakilerle paylaşmak isteyebiliriz. Güç ve kumanda etmeye yönelik dürtümüz , gerek olmayan durumlarda bile kontrolü ele almaya çalışmamızı sağlayacaktır. Kendimize güvenimizin tam olduğu bu günde, pratik ve politik yaklaşımlar öne çıkabilir.

03:47'de Ay ve Güneş arasındaki ılımlı etkileşim, bu saatte ayakla olanlar için başta kadın - erkek olmak üzere tüm ilişkiler için yapıcı enerjiler taşıyor. Grup liderliği yapmak, gerçek duygu bağı olan arkadaşlıklar adına uygun. Olayların karöaşası içinde olsak da rahat bir nefes alma zamanı gibi.

03:51'de Ay ve Satürn arasındaki üçgen açı ise duygularımızı kontrol altına alabilmemize yardımcı. Hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım sergileyebilir, belki bir süre önce düşündüklerimiz, hissettiklerimiz için kendimize kızabiliriz. Sabretme ve tahammül gösterebilme, sorumluluklarımızın bilincinde olma açısından olumlu.

04:34'te, bir iki gündür etkisini hissettiren ve bu haftasonu boyunca da etkili olacak Güneş ve Satürn karşıtlığı netlik kazanacak. Yılın zorlayıcı açılarından bir tanesi. Bu transitin etkisi yalnızlık veya yetersizlik duygusu yaratabilir; insanlarla aramızda koca bir uçurum varmış gibi hissedebiliriz. Eğer güçlü değilsek, bu bizi depresif, karamsar durumlara kolayca sokar. Kendimizi ispat etme ve önemli olduğumuzu kanıtlama, diğer yandan insanlarla ilişki kurabilme arasında mücadele hissedebiliriz. Mecburiyetler bizi sıkabilir. Bizi iyi hissettirecek şeyleri yapmaya kalksak, bu kez de insanlarla mücaele içine girebiliriz. Enerjimiz bugün oldukça düşük olabilir. Kendimizi ortaya koymak veya konuşmak için gayret sarf etmek zorlaşır. Çevreyle fazla haşır bneşir olmadan aktif kalabilmek bizi koruyacaktır. Otoritet figürleri ile önemli konularımızı mümkünse bu hafta sonu ele almayalım; Satürn'ün meşhur sınavlarına maruz kalabiliriz.

16:15'te Ay ve Mars arasındaki olumlu görünüm ile özgüven ve cesaret açısından şanslıyız. Görüşlerimizi etkili savunabilir, başkalarının da güvenini sağlayabiliriz. Duygularımızı net ifade edebilmek ve yeteneklerimizi cesaretle ortaya koyabilmek açısından gayet güzel bir görünüm.

17:02'de Ay ve Güney Düğüm arasındaki üçgen açı sayesinde geçmiş tecrübelerimizden ders almak, yararlanmak mümkün. Bazı eski tanıdıklarla bir araya gelebilir, geçmişten söz edebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder