9 Mayıs 2015 Cumartesi

9 Mayıs 2015 - Astrolozi


Ay, haftasonuna Oğlak burcunda ilerleyerek giriyor; sorumluluklar görevler ve tabii zorunluluklar duygularımızın önünde gelecektir. Hayata ciddi bir yaklaşım göstermek, konuları ciddiyetle ele almak, her şeye bir görev gibi bakmak mümkün bugün.

00:47'de Ay ve Pluto kavuşumu gerçekleşecek. Çncü bir burç olan Oğlak burcu geçişi Uranüs ve Pluto arasındaki kareyi aktif hale getirmekte. 05:46'da da Ay Uranüs ile bir kare yapacak. Ancak açının önünde ve arkasındaki olumlu görünümler, artık yapmamız gereken değişiklikleri belki kararları uygulamaya hazır bir ruh durumuna sokabilir bizi. Biraz huzursuz, biraz aceleci ama oldukça kararlı. Her dönüşüm zorluk içerir, içten içe yeni olan korkutur. Ama artık zamanı gelmiş gibi hissedebiliriz.

05:38'de Ay ve Güneş arasındaki üçgen açı da kendimizi fiziki ve psikolojik olarak uyumlu bir harmoni içinde hissetmemize neden olacaktır. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey için uygun bir zaman; etkisi sabah erken saatlerine kadar sürecektir. Özellikle kadın-erkek ilişkileri üzerinde yapıcı etkilere sahip.

09:57'de Ay ve Chiron arasındaki üçgen açı da içimizde huzuru hissetmeye, kendi kendimizi mutlu edebilmeye yardımcı etkilere sahip. Belki de uygulamaya hazır olduğumuz kararlar üzerimizde şifalandırıcı etkiler bırakabilir. Duygusal olarak da dengede olacağımız bir Cumartesi sabahı var önümüzde.

11:46'de Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen açı kadersel olarak önemli olabilecek deneyimler yaşatabilir. Belki bir rastlantı, belki gözümüze takılan bir haber, belki duyduğumuz bir kelime üzerimizde açılımlar sağlayabilir ve ileride önem kazanabilir. Bu açının etkisi gün boyu sürebilir; gün içinde yaşadıklarımıza dikkat kesilelim bence.

23:35'te Ay ve Mars arasındaki üçgen açı ile her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyabileceğimiz, kapasitemizde var olan özellikleri ortaya koyabileceğimiz bir transit. Grup liderliği yapmak, kedni kaynaklarımızla dış olanakları birleştirmek, hemen harekete geçmeye hazır hissetmek mümkün. Başlangıçlar adına eğer bir de önceden hazırlıklı isek, oldukça uygun bir gece..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder