7 Mayıs 2015 Perşembe

7 Mayıs 2015 - Astrolozi


Ay, akşam saatlerine kadar Yay burcunda seyahatine devam edecek. Genişleme ve özgürlük dürtümüz yüksek olabilir. İnsanlarla bir arada olma, yardımlaşma isteği yoğunlaşabilir. Bilgimizi kullanabilme, eğitim, adalet, hukuk ve yurt dışı ile ilgili konular gündeme gelebilir.

04:08'te Ay ve Chiron karesi nedeniyle sabaha karamsar düşüncelerle uyanmak, eksikliklerimizim, yanlışlarımızın gözümüze batıp ilerleyemediğimizi düşündürmesi muhtemel. Mümkün olduğu kadar enerjimizi düşürmemeye ve halen etkili olan Güneş ve Pluto arasındaki harika üçgen açının gücünü içimizde hissetmeye dikkat edelim. Unutmayalım ki yaşamlarımızın direksiyonu her daim bizim elimizde.

20:51'de Ay ve Venüs'ün karşı karşıya gelmeleri, ilişkilerimizde bazı dengeleri bozabileceğimize işaret etmekte. Her istediğimizi kolayca elde edebileceğimizi düşündürebilecek olan bu transit insanlarla kontakt kurma dürtüsünü de arttırır. Karşımızdakilerin isteklerini pek önemsemeyebiliriz bu akşam; önemli olan bizim ne istediğimizdir. İşte bu nokta da tatlı sert anlaşmazlıklar oluşabilir. İsraf ve aşırılık verebileceğinden, satın almadan, yemeye veya konuşmaya kadar abartılara neden olabilir. Hiç bir konuda liöitleri aşmamaya özen gösterelim. Ay, bu açının ardından kısa süreliğine boşluğa giriyor ve 21:16'da Oğlak burcuna geçiş yapıyor.

Ay'ın bu hareketei gece saatlerinde daha gerçekçi, realist, kararlı ve iradeli davranışlara neden olacaktır. Sağlıklı düşünebilmeye, sorumlu, işkolik olmaya eğilim gösterebiliriz. Adil olmak ve prensiplerimize sıkı sıkıya sarılmak, zorlukları göze almak ve sorumlulukların farkında olmak, ileri dönük planlar yapma şeklimizde olumlu çalışabilir. Etrafımızdakilerden de aynı ciddiyeti göstermelerini talep edebilir ve dolayısıyla ilişkilerimizde de daha ciddi davranabiliriz.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder