14 Mayıs 2015 Perşembe

14 Mayıs 2015 - Astrolozi


Ay güne Balık burcunda boşlukta giriyor ve 08:13'te Koç burcuna geçecek. Bu transit daha cesaretli, daha atak, daha özgüvenli olarak yeni olana merak duymamıza neden olacaktır. Uranüs ve Pluto arasındaki kareyi de tetikleyecek olan bu görünüm, Ay Boğa burcuna geçene kadar bizleri zorlayabilir; hele ki Koç burcunun yöneticisi Mars'ın da İkizler burcuna geçmiş olması ve Satürn ile yarın kesinleşecek olan karşıt açısının aktiv olması önümüzdeki bir kaç günü tansiyonu yüksek hale getirecektir. Mümkün olduğu kadar ruhsal dengemizi bozmamaya ve spontane her türlü girişimden uzak durmaya özen gösterelim; sonradan pişman olabilir ve istemediğimiz durumlara neden olabiliriz.

10:49'da Ay ve yöneticisi Mars arasında ılımlı bir görünüm gerçekleşecek; bu özgüven ve cesaret dürtümüzü pekiştirebilir. Liderlik gerektiren her türlü konuda enerji verecektir. Bazı başlangıçlar adına uygun olsa da Mars'ın açıları nedeniyle dikkatli olmakta ve konsantrasyonumuzu amaçlarımızdan uzaklaştırmamaya dikkat etmeliyiz.

12:01'de Ay ve Satürn arasındaki üçgen açı duygularımızı kontrol altına alarak, hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım içine girmemizi sağlayabilir. Zorluklara rahatlıkla göğüs gerebilmek, sorumluluklarımızın farkında olmak ve yardım almadan önemli konularda tahammül ve sabır gösterebilmek mümkün. Otorite figürleri ile önemli konularda fikir alış verişleri yapabilir ve destek bulabiliriz.

20:32'de Ay ve Venüs arasında oluşacak kare açı ilişki trafiğimizde artış görülebileceğini söylemekte. Karşımızdakilerin fikirleriniz önemsemeden ısrarcı tavırlara neden olabilir; yapmacık davranışlar görülebilir. İstemediğimiz kişilerden, ilişkilerden kurtulma hissi yaratabilir. Farklı bir duygusallık da vereceğinden her hangi bir sebebe bağlı olmadan alış veriş ve yeme içme konusunda aşırılıklara neden olabilir; özellikle diyabet hastalarının dikkatli olması gereken bir akşam.

23:36'da Ay ve Güney Düğüm arasındaki kavuşum bizi karamsarlığa sürükleyeceğinden üzerimizde depresif hisler etkili olacaktır. Geçmişe dönük düşünceler belki eski bir tanıdıkla ilgili bir olay tekrar önümüze düşebilir. Enerjimizi düşürmemeye ve dinlenmeye özen gösterelim.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder