16 Mayıs 2015 Cumartesi

16 Mayıs 2015 - Astrolozi



Ay, haftasonuna boşlukta ilerleyerek giriyor; 10:02'de ise Boğa burcuna girecek ve ışığını azaltarak enerji toplayacak ve artık Yeniayın doğuşuna hazırlanmakta. Boğa burcu etkisiyle bugüne istikrar ve durumları değiştirmek yerine koruma içgüdüsünün yükseleceği sabit enerjilerin etkisi altına giriyoruz. Maddi değerler daha öne çıkabileceği gibi ileriye dönük sağlam temelli planlar yapmak adına çok uygun. 5 duyumuza hitap eden, keyif verici ve lüks sayılabilecek her şey daha fazla ilgimizi çekebilir. Hayattan zevk almak, tembellik yapmak adına uygun görünümler görevde olacak.

12:50'de Venüs ve Kuzey Düğüm arasındaki kare tüm gün etkili. Bu görünüm Venüs'ün daha vurgulu olmasına, aşırı korumacılık, anaçlık, sevgi açlığı ya da lüks merakının ilişkilerimizde sorun yaratabileceğini söylemekte. Karşımızdaki kişlerin fikirlerini önemsemeden kendi isteklerimiz doğrultusunda onları yönlendirme çabamız sorun yaratabilir. Yoğun geçecek bir güne işaret eden bu enerjiler, aşırı yeme içme isteği, tatlı düşkünlüğü, alış veriş dürtüsü üzerimizde etkili olabilir.

21:48'te gökyüzünün iki nazlı kızı Venüs ve Neptün arasında harika bir üçgen açı netkil kazanacak; tüm haftasonuna damhasını vuracak bir görünüm. Ruhsal bir letafet, hafiflik, maneviyat gücünün artışı gibi tatlı etkiler, baktığımız herşeyi tozpembe bir renge dönüştürebilir. Aşırı bir romantizm, gözümüzün önünde bir perde oluşturabilir ve kendimizi kandırmamıza da tabii neden olabilir. Acele kararlar almadan evvel yapacaklarımız işlerden iyice emin olmak adına kendimize uzunca bir zaman tanımalıyız; aksi halde sonradan kendim ettim, kendim buldum diyerek ders almak durumunda kalabiliriz. Bu transitin harekete geçireceği hayal gücü ile şekilldendirme yeteneği ve sanatsal veya yardımsal faaliyetlere yer vermek daha doğru olacaktır. Yaratıcı esprili ve süslü bir düşünme tarzı ile, hele bir de yeteneğimiz varsa sanatsal güzellikleri estetik ve uyumun dengezini kolaylıkla ortaya koyabileceğimiz bir sürece işaret ediyor. Bu yönde bir ilgimiz olmasa dahi bu duyguları içimizde uyandıracaktır. Ruhani açıdan ise sevgi, barış, merhamet, affetme, kabul etme duygularımızda artış bir çok ilişkimizi yapıcı yönde etkileyebilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder