5 Mayıs 2015 Salı

5 Mayıs 2015 - Astrolozi


Ay, yeni güne Akrep burcundaki hareketine devam ederek giriyor. Derin düşüncelerin, kuvvetli sezgilerin ve hayatı ciddi almaların günü.. Yüksek dayanma gücümüz ve inanılmaz irademiz, karşımıza çıkabilecek engellere meydan okuma gücünü bize verecektir. İnatçı ve azimli olmak, bazı konuları, detayları sadece kendimize saklamak, kartları açık oynamamak mümkün. Etrafımızdakilerden büyük beklentilerimiz olabilir ve kontrolcü yanımız yoğun çalışabilir; özellikle günün ilk yarısı.

04:49'da Ay ve Mars karşı karşıya gelecekler. Bu derecede problematik bir Sabit Yıldız var; Algol. Yüksek ihtirasların, sahiplenme konusunda aşırı dürtünün neden olabileceği tehlikelere işaret eder. Sabaha karşı bu saatlerde uyumsuzluk enerjisi, zıt duygular arasında gidip gelme hissi, problem yaratabilecek enerjilere dönüşebilir. Kolay sinirlenme, alınganlık kaprisleri, duygusal heyecanlar, düzgün giden dalgaların aniden tersine dönemsine neden olabilir. Kavga için adeta bahaneler arar hale gelebiliriz. Sabah erken yapılabilecek, yoga, spor, duş, fiziksel rahatlama çalışmaları bu güçlü etkiyi yumuşatabilir. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor; ancak açısız ilerlerken Mars'ın enerjisi de onunla devam edebilir. 14:12'de Yay burcuna geçene kadar sakin kalmak, olaylara objektif ve olgunlukla yaklaşmak önem kazanabilir.

14:12'den sonra Yay etkisiyle, hayata daha olumlu yönlerden ve iyimser bakabilmeyi denemek kolaylaşabilir. Mücadele ne kadar uzun olursa olsun, işlerin eninde sonunda yoluna gireceğine inanacağız. Karamsar, hayata olumsuz bakan kişileri etrafımızda istemeyebiliriz. Doğaya ilgi, hayata neşeli bir pencereden bakarak geniş bir hayat görüşüne sahip olmak kolaylaşacaktır. Gezmek, tozmak, yeni insanlar tanımak, kendimize özgü bir adalet anlayışı ile özgürlük duygularımızın vurgulanması mümkün.

19:37'de Ay ve Satürn kavuşumu nedeniyle akşam saatlerinde duygularımızı, düşüncelerimizi saklama yoluna gidebiliriz. Ortamdan sıyrılma, yalnızlık duygusu biraz karamsarlığa neden olabilir; ancak unutmayalım kısa süreli bir transit. Mümkün olduğu kadar depresif duygulara kendimizi kaptırmamaya özen gösterelim. Özellikle otorite figürleri ile ilgili olarak akşamın erken saatlerinde zorlanmalar yaşayabiliriz.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder