6 Mayıs 2015 Çarşamba

6 Mayıs 2015 - Astrolozi


Ay, güne Yay burcundaki seyahati ile giriyor.. Entellektüel kapasitemizin, idealizmin, sınırsız merakımızın ve yardımseverliğimizin öne çıkabileceği bir gün. Yabancı kültürler, hukuksal, eğitimsel konular, geleceğe yönelik düşünceler iyimserlik eşliğinde kafamızı meşgul edebilir. Kolay sonuca varmak ve zeki bir şekilde doğru yargılara varmak ve bunun yanında uyumlu kişilik özellikleri, açık fikirlilikle öne sürülebilir.

01:31'de Ay ve Merkür arasındaki karşıt açı duygularımızla mantığımız arasında bir mücadeleye işaret edebilir. Sudan bahanelerle ilişkilerde duygusal nedenlerden dolayı problemler gece yarısının ardından oluşabilir. Eski önyargılar, geçmiş tecrübeler bun sorunlara neden olabilir. İletişim kurarken olaylara mantık çerçevesinden de bakmayı ihmal etmemek gerek.

07:47'de oluşacak Ay ve Neptün karesi de eski bakış açılarının, şartlanmaların, önyargıların gerçeklerden daha önemli hale gelmesine neden olacaktır. Bu saatlerde önemli konularda kararlar almak yanlış olur; yanlış yönlendirici bir etki. Çevremize ve insanlara karşı olan hassasiyetimiz de yükseleceğinden, değerlendirmelerimizde hatalar yapabiliriz.. Ufak detaylar bile büyük problemler gibi görünebilir. Sabah erken saatlerde, yediğimize içtiğimize dikkat edelim, zehirlenmelere ve alerjik reaksiyonlara karşı dikkatli olalım.

07:58'de Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki ılımlı görünüm, sabahki bulanık havanın yavaşça açılmasına neden olabilir. İleriye dönük idealler belirleme, kadersel temalar üzerinde daha net düşünebilme mümkün. Bazı rastlantılar ileride hayatlarımızda önem arzedebilir. Düşündüklerimize, önümüze düşen konulara dikkat edelim; belki ileride bizim için önemli bir hal alabilirler.

Günün en önemli açısı ve önümüzdeki bir kaç gün de önemli olacak Güneş ve Pluto arasındaki harika üçgen, 10:10 itibarı ile kesinleşecek; yıl içindeki en güçlü görünümlerden biri. Güç, kararlılık, kazanma hırsı, derin kavrayış ve anlayış veren bir transit. Belli bir amaca ulaşmak, ilerletici yenilikler yapmak için kullanılabilir. Riskli yanı aşırı merak veya fanatiklik vermesi. Araştırma, inceleme, deneme yapmak, bizi neyin motive ettiğini anlamak, hayatımızı nasıl daha kolay hale getirebileceğimizi ve hangi bölümüne nasıl bir form vermemiz gerektiğini açık, net olarak tesbit edebilir ve bunları uygulayacak gücü bulabiliriz. İnsanlarla olan ilişkimizde gücümüzü gösterebilmek ve üzerlerinde güzel etkiler bırakabiliriz. Ancak bu gücü veya enerjiyi aptalca ya da bencilce harcamamaya dikkat etmeliyiz.

15:44'te Ay ve Jüpiter arasındaki üçgen açı ile işlerimizin akıcı bir şekilde kolaylaşması, çevremizdekilere karşı fiziksel ve duygusal cömertlik gösterebilmemiz, hayatın farklı ve değişik yönlerine ilgi duymamız mümkün. Başkalarının rahatı ve yararına çalışmalar içinde olmamız mümkün.

23:45'te ise Ay ve Uranüs arasındaki üçgen açı sayesinde ise hayatlarımıza değişik bir form vermek, denenmemişi denemek adına radikal düşünceler içinde olmamız mümkün. Rutin yaşam ve düzeni değiştirerek, ortamı canlandırmak, heyecan katmak, bilim ve teknoloji ile ilgilenmek adına uygun kullanılabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder