24 Mayıs 2015 Pazar

24 Mayıs 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününde gün boyu Aslan burcunda seyahat edecek;etrafımızın bizi onaylayan kişilerle çevrili olmasını ve dikkatleri üzerimize çekmeyi isteyebiliriz. Aldığımız iltifat ve övgüler iyi yanlarımızı ortaya koyabilmemize yarayacaktır. Olumsuz eleştiriler ve istemediğimiz davranışlar karşısında hemen geri çekilmek isteyebiliriz. Son derece yaratacı olabileceğimiz bir gündeyiz. Sanki dünya bugün sahnemiz ve alkışlar da bizim için. Sıkıcı detaylarla başkalarının ilgilenmesini isteyebilir ama diğerleri ile de işbirliği içinde olabiliriz.

00:34'te Ay ve Merkür arasındaki ılımlı etkileşim; geceyarısında iletişim trafiğimizin artmasına neden olabilir. Saman alevi gibi, anlamlı anlamsız konuşmalar yoğunlaşabilir; bazı eski konular üzerinde fikirlerimizi de etrafımızdakilerle paylaşabiliriz. Zihin trafiği açısından yoğun bir gün başlangıcı.

05:01'de Mars ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen açı tüm gün etkili. Günün diğer açılarını da göz önüne alırsak bugün karşılaştığımız ya da tanıştığımız kişiler ileride bizler üçin önem teşkil edebilir. İleriye dönük planlarımızla ilgili olarak rahatlıkla harekete geçebilir; başlangıçlar yapabiliriz; cesaret ve özgüven açısından ihtiyacımız olan enerjileri cepte bilin.

07:05'te Ay ve Jüpiter kavuşacak; oldukça keyifli, mutluluk ve iyimserlik hisleriniz coşturucu bir transit. Yardımlaşma, yeni bilgiler keşfetme, hayatın farklı yönlerine eğilme açısından olumlu. Kendimize ve yaşadıklarımza karşı çok daha toleranslı yaklaşabiliriz. Ardından 13:49'da Ay ve Uranüs ile oluşacak üçgen açı ile ani oluşabilecek sürprizlere açık olmalıyız. Değişim yaratma isteği ve ani fırsatlar gün içinde önemli ve dikkat çekici olabilir. Algılarınızı açık tutmakta fayda var. 

Ay, Uranüs temasının ardından boşluğa giriyor ve tüm günü açısız tamamlayacak; keyif alacağınız hoş sohbetler, dostlarla destekleşim açısından güzel bir güne hazır olun. Ay'ın son açılarının etkisi tüm güne yayılacaktir; fırsatları değerlendirin.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder